Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Ακόμη ωραιότερο μωρό η Ελεωνόρα, άνετα θα την... :eat: :s_biggrin

Όπως έχω ξαναεπισημάνει είναι χαμηλοκώλα :thumbsdown: :thumbsdown:
(επίσης γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι έχει κάνει ουκ ολίγες επεμβάσεις, οπότε θα πρέπει να συμβιβαστείς με μπόλικο πλαστικό :rtfm: -κατά τα λοιπά η κρεατοφαγία τη μάρανε)
Άβαταρ μέλους
By JBT
#259637 "Δε τρως κρέας; Και πως ζεις;"

2 protaseis, 2 la8i :s_crazy

mpazo se o,ti kanei auto to koritsi :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By g8777
Άντε τώρα να πείσεις τον άλλον, που είναι αποφασισμένος να τρώει κρέας, (και καλά κάνει, αλλά δεν θα έπρεπε να προσπαθεί να πείσει εμένα ότι δεν κάνω καλά που είμαι χορτοφάγος) ότι ο άνθρωπος έτρωγε κρέας όσο ζούσε στα σπήλαια. Ότι αν ήταν στο ένστικτο του , δεν θα χρειαζόταν όπλα για να σκοτώσει τα θηράματα του αλλά θα ορμούσε κάθε φορά που θα πεινούσε στο στόχο του και θα τον αποτελείωνε όπως κάνουν τα πραγματικά σαρκοβόρα ζώα, πως αν έπρεπε να σκοτώσει για να φάει, δεν θα υπήρχαν οι βιομηχανίες των ζώων, ούτε και ο υπερπληθυσμός τους, και βέβαια θα είχε και τα απαραίτητα μέσα, όπως νύχια και δόντια κατάλληλα για φόνο. Θα έτρωγε μόνο όταν πεινούσε και όχι για γεύση και ικανοποίηση και θα έτρωγε τόσο όσο να χορτάσει. Αυτά.

Εικόνα

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Δοξα την Παναϊα, ειχα αρχισει και απλε :shifty: πιζομουνα πως μας ξεχασες. Δεν εχει Queen αυτη τη φορα, κατεβα αφοβα.

Εικόνα

Tι, εφερες και παρεα; :s_omg

Τι καλος. :s_airkiss :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
dimik έγραψε:για να έρθει το τοπικ στα ίσα του

Εικόνα

Και τις 2. Εύκολα. Τώρα μαζί με τον φρέντο καπουτσίνο γλυκό με κανέλα.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
g8777 έγραψε:
Άντε τώρα να πείσεις τον άλλον, που είναι αποφασισμένος να τρώει κρέας, (και καλά κάνει, αλλά δεν θα έπρεπε να προσπαθεί να πείσει εμένα ότι δεν κάνω καλά που είμαι χορτοφάγος) ότι ο άνθρωπος έτρωγε κρέας όσο ζούσε στα σπήλαια. Ότι αν ήταν στο ένστικτο του , δεν θα χρειαζόταν όπλα για να σκοτώσει τα θηράματα του αλλά θα ορμούσε κάθε φορά που θα πεινούσε στο στόχο του και θα τον αποτελείωνε όπως κάνουν τα πραγματικά σαρκοβόρα ζώα, πως αν έπρεπε να σκοτώσει για να φάει, δεν θα υπήρχαν οι βιομηχανίες των ζώων, ούτε και ο υπερπληθυσμός τους, και βέβαια θα είχε και τα απαραίτητα μέσα, όπως νύχια και δόντια κατάλληλα για φόνο. Θα έτρωγε μόνο όταν πεινούσε και όχι για γεύση και ικανοποίηση και θα έτρωγε τόσο όσο να χορτάσει. Αυτά.

"Παίρνω την πρωτεΐνη από τροφές που ούτε και φαντάζεσαι, και τις οποίες θα στις κάνω λίστα σε άλλο άρθρο".

Αυτό θα το αφήσεις ασχολίαστο; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
g8777 έγραψε:Μα αυτο δεν ειναι για να το κακολογησεις. :shifty:

Θα μας το γράψει σε άλλο άρθρο λέει. Θα μπούμε να κάνουμε λάικ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:

Εικόνα

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Δοξα την Παναϊα, ειχα αρχισει και απλε :shifty: πιζομουνα πως μας ξεχασες. Δεν εχει Queen αυτη τη φορα, κατεβα αφοβα.

Εικόνα

Tι, εφερες και παρεα; :s_omg

Τι καλος. :s_airkiss :s_airkiss

Εντάξει, χρειάστηκα 30" για να πιάσω το νόημα αλλά μετά πέθανα στο γέλιο με την αναφορά στους Queen

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#260211 Σαλάτα με λόλα, παξιμάδι, ψιλοκομμένη γραβιέρα αγελάδος, ντοματίνια, δαμάσκηνο, αλάτι, λάδι και....

σπιτική μαρμελάδα φράουλα.

Γαμεί :metalo:

:ninja: