Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By postruck
bill33 έγραψε:
mousatos έγραψε:Τα βανάκια διαθέτουν ψηφιακό ταχογράφο. Αν τηρείται η νομοθεσία (που επιτρέπει μόνο 56 ώρες οδήγησης την 1η εβδομάδα και 36 τη δεύτερη , σούμα 2 εβδομάδων 90 ώρες) και γίνονται έλεγχοι από την τροχαία, θα έχει ενδιαφέρον.

Αθώο μου παιδί.

bill,εσύ κατι ξέρεις..... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#852758 Καλή αρχή Μουσάτε.

Αν το κατάλυμα είναι καθαρό τότε μια χαρά... Αν είσαι και εσύ τακτικός, ευγενικός και καθαρός, είμαι σίγουρος πως θα διαπρέψεις στα φιλοδωρήματα :yahoo:

Κράτα μας ενήμερους πως πάει η κίνηση στο νησί :metalo:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#852791 Τα tips τα θεωρώ δεδομένα, μιλάμε για καλά tips του τύπου 300€ για το ευχαριστώ μιας αξέχαστης διαμονής στην Μύκονο, προφανώς από ανάλογα ματσό τουρίστες.

Για πείτε για τον ψηφιακό ταχογράφο :roll: :roll:
Ακούγεται ενδιαφέρον :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#852792 Μουσατε άκου και μένα.

Ούτε εσύ κάνεις για αυτή τη δουλειά, ούτε αυτή η δουλειά κάνει για σένα.

Καλά κουράγια. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#853077 Παρουσίασαν στην εταιρεία ομαδική ασφάλεια από ιδιωτική εταιρεία (δωρεάν για εμάς, με έξοδα για προστατευόμενα μέλη).
Είδα πως έχει πολλά διαγνωστικά/ιατρικα έξοδα που δεν συμπεριλαμβάνονται με διάφορους όρους.
Για όποιον έχει/είχε τέτοια ασφάλεια: έχει ψιλά γράμματα που βρήκατε σε θεωρία ή πράξη?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#853079 Αυτο που θα πρεπει να κοιτάξεις πρώτα είναι με χρι τι ποσο σε καλύπτει και με ποση απαλλαγή.
Μα τα διαγνωστικά και τις ιατρικές επισκεψεις δε θα ασχολομουν καν.
Η ιδ.Ασφαλεια πρπει να υπάρχει για τα σοβαρά περιστατικά.Για τα μικρά δεν εχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#853081 Δυο πραγματα λογω εμπειρίαας πολύ προσφατης με το γαμπρό μου και το δικό του ομαδικό.
Δες το ποσοστό καλυψης πχ 90% - το υπολοιπο ειναι απο το ΙΚΑ σου
Ενα αλλο ειναι οτι μπορει σε δικο τους νοσοκομειο να δινουν και 100%

Εχει και διαφορα αλλα , αλλα διαβασε το ΚΑΛΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#853083 Όλα τα ομαδικά έχουν πάρα πάρα πολλά ψιλά γράμματα. Τα ατομικά έχουν λιγότερα. Όποιο, μα όποιο συμβόλαιο και να υπογράψεις, να το διαβάσεις προσεκτικά.
Αυτό που έχω να πω, είναι πως όταν πας σε ιδιωτικό νοσοκομείο, οι χρεώσεις ακόμη και για απλά πράγματα, είναι εξωφρενικές.
Εγώ έχω κάλυψη 90% από το πρόγραμμα, και συμμετοχή ΕΟΠΥΥ 10%, θεωρητικά δεν θα πλήρωνα ποτέ μία. Αλλά οι αμοιβές των γιατρών εξαιρούνται, και καλύπτονται στο 95% αν θυμάμαι, το 5% λοιπόν μπορεί να είναι εκατοντάδες ή και ακόμη παραπάνω για κάτι σοβαρό.

Γενικώς, σύνεση και προσοχή, καλό είναι να υπάρχει, αλλά επ' ουδενί δεν φτάνει για να αντικαταστήσει τις παροχές του ΕΣΥ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854558 Σήμερα είχα πρόταση κι από Κέρκυρα , 1600-1700e καθαρά με διαμονή καλυμμένη από αυτούς. Βέβαια εκεί η σεζόν ξεκινά ένα μηνα αργότερα αλλά και πάλι βγαίνει 800ε το μήνα καθαρά με 6 μήνες δουλειάς .

ΕικόναΕικόνα

:inlove: :inlove: :metalo:
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 31 Ιαν 2024, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mousatos έγραψε:Σήμερα είχα πρόταση κι από Κέρκυρα , 1600-1700e καθαρά με διαμονή καλυμένη από αυτούς. Βέβαια εκεί η σεζόν ξεκινά ένα μηνα αργότερα αλλά και πάλι βγαίνει 800ε το μήνα καθαρά με 6 μήνες δουλειάς .

Στη Μυκονο τα 1900 για τους 3 μηνες, και τα 1700 τους υπολοιπους ηταν μεικτα?
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854562 ναι , αλλά εκεί έχει και το φαγητό καλυμμένο.
Επίσης υπάρχει και 2η πρόταση από Μύκονο με 1500 καθαρά , διαμονή και φαγητό.
Α και 3 υποκάμισα με το λογότυπο της εταιρείας . εγώ βάζω μόνο το τζιν και τα εσώρουχα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#854567 Μυκονο θα εχει τα τιπς.
Γιος πελατη μου που πηγε για 3χρονια,του εκατσαν φασεις με οικογενεια Αμερικανων που του αφηναν 50 ευρω καθημερινα,μεχρι και 500 ευρω για μια εβδομαδα αλλη οικογενεια που τον ειχε απικο ολη τη μερα.
Ειναι αναλογα το γραφειο βεβαια,την πελατεια που εχει κλπ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854636 Χμ, ξαναμίλησα σήμερα με τον Κερκυραίο και μου'πε οτι υπάρχει δουλίτσα με κόσμο από κρουαζιέρες ήδη από αρχές Απριλίου .
Δίλημμα .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mousatos έγραψε:Χμ, ξαναμίλησα σήμερα με τον Κερκυραίο και μου'πε οτι υπάρχει δουλίτσα με κόσμο από κρουαζιέρες ήδη από αρχές Απριλίου .
Δίλημμα .

Δεν έχεις συμφωνήσει με τον έτερο επιχειρηματία ?