Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#510450 Δεν είπε πως αρνείται την σφαγή, είπε πως δεν τον ενδιαφέρει τι έγινε τότε, προκειμένου να έρθουν τουρίστες.
Δεύτερη φορά το γράφω.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτή η σύνδεση. Είναι βέβαιο πως τον έδειραν γι' αυτό;
Και ναι, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα να κάνουν εκδήλωση οι LGBT την ίδια μέρα, δεν βλέπω γιατί να προσβληθούν οι Πόντιοι.

Mήπως γιαυτό ? ή δεν είναι σοβαρός λόγος...που να συνάδει με τις δηλώσεις του δημάρχου ότι δεν τον ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες, κρίμα και πάλι κρίμα αν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την σοβαρότητα του γεγονότος.

http://www.mixanitouxronou.gr/chtipousa ... f_internet
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#510453 ., δεν είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν σκότωσε Έλληνες, είπε ότι ΧΕΣΤΗΚΕ ότι σκότωσε Έλληνες.. Ο εκλεγμένος :svivhaha: . Sorry μάγκες, εμένα δεν με πείθει.

Κακώς τον χτύπησαν, ναι. Αλλά κακώς πήγε. Δε μπορώ να το πω πιο απλά.
Άβαταρ μέλους
By skous
Dodger έγραψε:Καλά έκανε και είπε τη γνώμη του, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ, από τη στιγμή που δεν πιστεύει σε αυτό. Είναι τόσο δυσνόητο αυτό;;;

Δεν εχει δικαίωμα κάποιος να πάει σε δημόσιο χώρο!

ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dodger έγραψε:Καλά έκανε και είπε τη γνώμη του, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ, από τη στιγμή που δεν πιστεύει σε αυτό. Είναι τόσο δυσνόητο αυτό;;;

Δεν έχει δικαίωμα Έλληνας πολίτης να βρίσκεται σε δημόσιο χώρο στην χώρα του; :dizzy: Όχι δεν είναι δυσνόητο αυτό που λες, είναι απλά λάθος!!! :rtfm:

Και ένα γενικότερο σχόλιο, προς όλους: Καλό θα ήταν να ξεκολλήσουμε λίγο από τον εθνικισμό και να πάμε παρακάτω. Κι εμείς σφάξαμε Τούρκους και οι Γερμανοί έσφαξαν Έλληνες κλπ κλπ κλπ. Δεν έχει κανένα νόημα η συνέχιση της έχθρας!!!
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#510457 Καλά εντάξει, δεν πήγε βόλτα να δει τις πάπιες. Σε συγέντρωση πήγε. Μη τα λέμε όπως θέλουμε. Και αφού το θέτετε έτσι, ξαναρωτάω:

Ημέρα μνήμης Ολοκαυτώματος Εβραίων Θεσσαλονικής. Σκάει μύτη ο μαυρομπάμπουρας ο Μιχαλολιάκος (εκλεγμένος και αρχηγός κόμματος), τι γίνεται;;; Απάντηση θέλω, όχι συγκρίνω τα ασύγκριτα.

Άσε τον εθνικισμό μακριά από μένα Αλέξανδρε. Και οι δικοί μου (προσωπικές εμπειρίες τις είχες χαρακτηρίσει) έφαγαν εξορία με το κουτάλι.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Dodger έγραψε:Καλά εντάξει, δεν πήγε βόλτα να δει τις πάπιες. Σε συγέντρωση πήγε. Μη τα λέμε όπως θέλουμε. Και αφού το θέτετε έτσι, ξαναρωτάω:

Ημέρμα μνήμης Ολοκαυτώματος Εβραίων Θεσσαλονικής. Σκάει μύτη ο μαυρομπάμπουρας ο Μιχαλολιάκος, τι γίνεται;;; Απάντηση θέλω, όχι συγκρίνω τα ασύγκριτα.

Πάμε πάλι: ο μιχαλολιακος αρνείται ότι έγινε ολοκαύτωμα, ο Μπουτάρης επι της ουσίας λέει να το ξεχάσουμε και να πάμε παρακάτω.

Ακόμα κι έτσι να είναι, εγώ σιχαίνομαι ΚΑΙ τους τραμπουκισμούς εις βάρος Χρυσαυγιτών. Μπορεί φυσικά να μη στεναχωρηθώ το ίδιο αν δείρουν τον Μιχαλολιάκο η τον Κασιδιάρη, αλλά το γεγονός ως γεγονός είναι κατάπτυστο.

Ας φερόμαστε σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dodger έγραψε:., δεν είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν σκότωσε Έλληνες, είπε ότι ΧΕΣΤΗΚΕ ότι σκότωσε Έλληνες.. Ο εκλεγμένος :svivhaha: . Sorry μάγκες, εμένα δεν με πείθει.

Κακώς τον χτύπησαν, ναι. Αλλά κακώς πήγε. Δε μπορώ να το πω πιο απλά.
O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι κάθε χρόνο στην εκδήλωση. Ο Μπουταρης ειναι εκλεγμένος παραπάνω απο 1 χρόνο και οι αποψεις του ειναι γνωστες χρονια τωρα σε ολους και συνεχιζει να εκλεγεται. Ποτέ κανένας δεν τον χτύπησε σε αντίστοιχες εκδηλωσεις προηγουμενων ετών. Φέτος όμως χαρη στην αναπαραγωγή αυτής της ηλιθιότητας περι gay pride που δεν ηταν gay pride και δεν είχε σχεση με την διοργαμωση του ο Δημος κάποιοι αποφασισαν να το παιξουν ψευτοπαλικαραδες και τζαμπα μαΝγκες αμαυρωνοντας την εκδηλωση και επιλέγοντας να κρυφτουν πισω απο το ονομα των Ποντίων. Το οτι Ποντιοι στηριζουν χειροδικιες και αυτοδικιες εχει ενδιαφερον βεβαια... Τεσπα, δεν βαριέσαι αυτη ειναι η Ελλάδα. Και επίσης μη ξεχασω, καταδικαζουμε την βια απο οπου και αν προερχεται.

Υ.Γ. Α ναι, η καταγωγη μου ειναι απο την Κωνσταντινούπολη
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dodger έγραψε:Καλά εντάξει, δεν πήγε βόλτα να δει τις πάπιες. Σε συγέντρωση πήγε. Μη τα λέμε όπως θέλουμε. Και αφού το θέτετε έτσι, ξαναρωτάω:

Ημέρα μνήμης Ολοκαυτώματος Εβραίων Θεσσαλονικής. Σκάει μύτη ο μαυρομπάμπουρας ο Μιχαλολιάκος (εκλεγμένος και αρχηγός κόμματος), τι γίνεται;;; Απάντηση θέλω, όχι συγκρίνω τα ασύγκριτα.

Άσε τον εθνικισμό μακριά από μένα Αλέξανδρε. Και οι δικοί μου (προσωπικές εμπειρίες τις είχες χαρακτηρίσει) έφαγαν εξορία με το κουτάλι.

Λάθος παράδειγμα....

Θα έπρεπε να ξεκινάει με "σκάει ασφαλίτης σε συγκέντρωση" :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#510464 Δεκτό και σεβαστό. Ο 75άρης μορφωμένος και εκλεγμένος δήμαρχος και επιχειρηματίας, δεν μπορεί να πει ΧΕΣΤΗΚΑ, αλλά ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Ε αφού δεν έχει αυτός τρόπους, γιατί να έχουν 10-20 γαιδούρια;;;

YΓ: mirage δεν ανέφερα πουθενά το gay pride. Δεν ήξερα καν ότι έγινε κάτι τέτοιο. Πολλά έχουν ενδιαφέρον, ειδικά στη θεωρία...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dodger έγραψε:Ημέρα μνήμης Ολοκαυτώματος Εβραίων Θεσσαλονικής. Σκάει μύτη ο μαυρομπάμπουρας ο Μιχαλολιάκος (εκλεγμένος και αρχηγός κόμματος), τι γίνεται;;; Απάντηση θέλω, όχι συγκρίνω τα ασύγκριτα.

Να αποδοκιμαστεί ΛΕΚΤΙΚΑ!!! Να σταματήσει η εκδήλωση μέχρι να αποχωρήσει!!! Να του γυρίσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι την πλάτη!!! Αν τον χτυπήσεις όμως, γίνεσαι όμοιο κτήνος με τον ίδιον τον αρχιφασίστα!!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#510466 Ο Μπουταρης ετσι τα λέει, χυμα. Θα το ξαναπώ. Καθε χρονο εκεί. Ψαξε λιγο πως δημιουργηθηκε ΟΛΟ αυτό το σκηνικό πριν βγαλεις συμπεράσματα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
REALZEUS έγραψε:Να αποδοκιμαστεί ΛΕΚΤΙΚΑ!!! Να σταματήσει η εκδήλωση μέχρι να αποχωρήσει!!! Να του γυρίσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι την πλάτη!!! Αν τον χτυπήσεις όμως, γίνεσαι όμοιο κτήνος με τον ίδιον τον αρχιφασίστα!!! :rtfm:

Αυτό.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dodger έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Να αποδοκιμαστεί ΛΕΚΤΙΚΑ!!! Να σταματήσει η εκδήλωση μέχρι να αποχωρήσει!!! Να του γυρίσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι την πλάτη!!! Αν τον χτυπήσεις όμως, γίνεσαι όμοιο κτήνος με τον ίδιον τον αρχιφασίστα!!! :rtfm:

Αυτό.
Χαιρομαι που τελικα συμφωνούμε! Δεν είχα αλλωστε αμφιβολία.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#510474 Τελικα δεν ειμαστε τοσο ισαποστασιτες οσο θελουμε να δειχνουμε. Μια χαρα ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ βλεπω εδω.

Φυσικα ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ του του κυρ Γιαννη. Μαθετε να ακουτε /διαβαζετε τι ΑΚΡΙΒΩΣ ειπε ο αλλος, οχι αμεσως TRIGGERED. :s_yes

Γιατι για καθε κυρ Γιαννη το Ελληνιολικο ποπολο εχει να αντιπαραθεσει εκατο χιλιαδες Πανικες. :iconcool: