Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Που να ξέρεις εσύ από Συντακτικο / Γραμματική της αστικής τάξεως.

Με αστική ευγένεια κιόλας. :lol:

g8777 έγραψε:Δια βάλτον να παίξει ρωσική ρουλέτα με Leopard.

Στρατιωτικό ανέκδοτο:

Πώς πέθανε ο τελευταίος Πόντιος daredevil?
Έπαιξε Ρώσικη Ρουλέτα με πιστόλι αντί για περίστροφο... :vava: :s_sarcastic

(στα πιστόλια πάντα το φυσίγγιο ωθείται στην θαλάμη)

dimik έγραψε:la biere du demon είχα πιει πριν από χρόνια στο 12,5% βλέποντας ματσάκι του Ολυμπιακού, αλλά μπορεί να λέω και μλκίες γιατί δεν θυμάμαι ούτε με ποιον έπαιζε.

Αύριο το φωτογραφικό υλικό γιατί είμαι ακόμα στο γραφείο. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By italakias
gianik έγραψε:
mjacob έγραψε:Έχω ρίξει εντυς στα μάτια του g και θα κατάσχει κατι κούτες με μπρατσάκια θάλασσης

Θέλω τη γνώμη σου..
Σήμερα έχω φακές σπίτι. Ταιριάζει αυτό;
Εικόνα

Πρεπει να πιεις αυτο το πραμα ντε και καλα;
Νερο σκετο δεν σου κανει;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#258136 Νερό από το Ζούμπερι.

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BEAMS έγραψε:
Εικόνα

axaxaxxaxaxaaxax!!!!

φακοσαλατα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#258215 Μπαν για υπογεια διαφημιση και 50 ωρες ιδιαιτερο απο τον Εντυ γιατι αυτο το φακελακι του νεσκαφε ακομα δεν το εχω χωνεψει.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#258754 Μου το έστειλε η g στο facebooks, και είπε να το βάνω εδώ, γιατί ήταν από το android και δεν μπορεί να το κάνει.
Μια σπουδαία ανακάλυψη για όλες τις φίλες του φόρουμζ:

Groceristas
Ένα διαφορετικό "βιολογικό" μαγαζί με σπάνια προϊόντα και τη μεγαλύτερη ποικιλία από βότανα στην Αθήνα με συμβουλές για κάθε νόσο!

Τα θαυματουργά τσάγια και τα kale chips

Με φιλοφοξίες που ξεπερνούν το μικροσκοπικό του μέγεθος [ :shifty: ], αυτό εδώ δεν είναι άλλο ένα μαγαζί με τις γνωστές μάρκες βιολογικών πρϊόντων. Πίσω από το πλατύ χαμόγελο του Παναγιώτη Ροσόλυμου, θα ταξιδέψεις μέσα από τα ράφια αλλά και την ξενάγησή του, στα πιο απόκρυφα και ξεχωριστά προϊόντα του κόσμου, σε ένα σύντομο ταξίδι από την Ικαρία στη Χαβάη κι από κει στη Μάνη, την Κίνα, την Ινδία και τη Νικαράγουα.

Εικόνα

Μετά από πολλά ταξίδια κι άλλες τόσες αναζητήσεις, ο Παναγιώτης μάζεψε στο μικρό του βασίλειο οργανικά βιολογικά και μόνον προϊόντα, χωρίς γλουτένη, λακτόζη ή ζάχαρη :inlove: :inlove: .

Εικόνα

Εδώ χωρούν μόνο μικροί εξειδικευμένοι παραγωγοί και πολλή ανακούφιση στο πρόβλημα κάθε πελάτη: όλες οι σούπερ τροφές, φυτικό γάλα από μπανάνα, φράουλα, ρύζι και αμύγδαλο, σκόνη baobab από το αφρικάνικο «Δέντρο της Ζωής» :s_roses , μπύρα από μανιτάρια :s_cry , σπόροι chia :inlove: , αποξηραμμένοι καρποί από μούρα kamu kamu :s_cry , macca και guarana, το he shu wo που βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων του κεφαλιού :shifty: και σε γλυτώνει από την τριχόπτωση, το maitake μανιτάρι με τις αντικαρκινικές ιδιότητες, gotu kola το αγαπημένο βότανο των ινδών γιόγκι :s_roses , μια απέραντη ποικιλία από τα πιο σπάνια βότανα και τσάγια, σπιτικά μείγματα σπόρων και αποξηραμένων φρούτων για το πρωινό, αφράλα από τη Μάνη :inlove: αλλά και αλάτι από τη Χαβάη και την Περσία, μέλι από την Ικαρία και κύμινο από την Ινδία, αφροδισιακά μπαχαρικά και ροφήματα, σπάνια ελληνικά βιολογικά κρασιά, καλλυντικά, το πιο καυτερό κάρυ αλλά και το πιο-φωτιά τσίλι στον κόσμο, ελληνικό φυστικοβούτυρο με μέλι, σοκολατάκια σύκου από την Εύβοια και όλη την υπέρχη γκάμα των Kale chips από λαχανικά.

Εικόνα

Εδώ η νοστιμιά πάει χέρι-χέρι με την υγεία αλλά και την κοινωνική ευαισθησία. Ο Παναγιώτης ονειρεύεται σεμινάρια, γευσιγνωσίες, καλλιτεχνικές βραδιές, κοινωνικές κουζίνες για όσους υποφέρουν, μια δανειστική βιβλιοθήκη αλλά και σπηλαιολογικές εξερευνήσεις, έτσι ώστε από το Παγκράτι, να «πετάξει» στον πλανήτη. Αφού «Grocerista, μπορεί να είναι ο καθένας με τον τρόπο του» :s_yes :s_yes .

Εικόνα

Eleni Psyhouli :s_thumbsup

Ευχαριστούμε Eleni Psyhouli :s_roses
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#258761 Ο Ιεροσόλυμος :svivhaha: οGrosserίστας :shifty: :s_sarcastic και η Ψυχούλη που απ τις |λογοκρισία| που τρώει έχει γίνει σα διαμαρτυρημένο γραμμάτιο. Τι άλλο θα διαβάσουμε γαμώ την τρέλλα μου σ αυτό το τόπο. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
mjacob έγραψε:νομίζω σου χρειάζεται λίγο τριμμένο ξύλο baobab, he shu, και gotu kola να στανιάρεις με καμιά σπηλαιοεξόρμηση :rtfm:

'Αντε he shu, ρε :lol: Εν τω μεταξύ το μπαομπάμπ το είχα διαβάσει στις Ρίζες με τον Κούντα Κίντε πριν 30 τόσα χρόνια. :dizzy: Είναι ένα δέντρο που αφθονεί σε κάποιες περιοχές της Αφρικής και οι πάμπτωχες γυναίκες του αφρικανικού χωριού της ιστορίας, από τη φλούδα του(;) έβγαζαν με κοπάνημα ένα μυστήριο αλεύρι για να ταίζουν τη φαμίλια. Γι αυτό το λένε και δέντρο της ζωής γιατί δεν υπήρχε τίποτα άλλο φαγώσιμο εκεί κάτω.
Τριαντατόσα χρόνια μετά, ο Ιεροσόλυμος το πασάρει για γκουρμεδιά και θα το πουλάει κάνα δεκάρικο το σακουλάκι των 100gr. :thumbsdown: