Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Τι να σου πω, μεγάλη τύχη να ανεβαίνεις την παράκαμψη Καστανιάς στον Πολύμυλο, με χιόνι, πίσω κίνηση, και θερινά λάστιχα με 225 φάρδος!
:lipsealed:
Ήταν λίγο τρομακτικά (όπως πάντα στο χιόνι με την BMW)...
Θερμοκρασία, λίγο πάνω, λίγο κάτω από το 0... Μια ομορφιά!

Καλα, εδω και μια εβδομαδα λενε για χιονια στα βορεια-κεντρικα και εσυ δεν εχεις καλτσες- αλυσιδες στο αμαξι;
Να ησουν γεννημα - θρεμμα νοτιοπροαστιτης να το καταλαβω, αλλα Γιαννιωτης; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#332381 Το πρόβλημα με τα πισωκίνητα είναι ότι αν βάλεις τις αλυσίδες πίσω, θα εξακολουθήσεις να μην έχεις τιμόνι σε ιδιαίτερα ολισθηρές συνθήκες. Τα πανιά και στα 4 λάστιχα είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, αλλά προφανώς είναι μπελάς. Για όποιον κινείται συχνά σε τέτοιους δρόμους και πρέπει να τους κάνει σώνει και καλά με πισωκίνητο, θεωρώ ότι τα χιονολάστιχα είναι η μοναδική ασφαλής λύση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#332397 Τις ξέχασα τις κουβέρτες στο σπίτι γαμώτ! Οι οποίες, για να μπουν σε BMW με Μ ανάρτηση και 18άρες φαρδιές ζάντες, είναι μια περιπέτεια!
Ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο, οτιδήποτε άλλο από χειμερινά, είναι μη ασφαλές και προβληματικό.
Ευτυχώς τις περισσότερες φορές τα ηλεκτρονικά σώζουν την κατάσταση, αλλά και πάλι ο οδηγός πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένος γιατί χρειάζονται διορθώσεις συνέχεια! Αναγκαστικά, πρέπει να κλείσεις το antispin γιατί σε κόβει πάρα πολύ. Οπότε μετά ξεκινάει η...γλίστρα!
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#332403 Στο δικό μου πανιά μπαίνουν μόνο με γρύλο. :( Για αυτό και δεν το παίρνω ποτέ στο βουνό (οκ τώρα δεν το παίρνω και για οικονομικούς λόγους). παρόλα αυτά, από τότε που το αγόρασα έχω 2 σετ πανάκια πάντα μέσα -ακόμα αχρησιμοποίητα- για την περίπτωση που με πιάσει κάπου χιονιάς. Τώρα θα μου πεις, στην Ελλάδα ζεις, πιο πιθανό είναι να σε πιάσει κόψιμο, αλλά τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
By gianik
bibendum έγραψε:Για την Βουλιαγμενης τις θελεις τις κουβερτες;

Ανεβαίνει στο Πανόραμα της Βούλας στον Κρεμαστό Λαγό για να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα με την :inlove: .....
Άβαταρ μέλους
By gianik
#332417 Καταρχήν δεν γνωρίζουμε από που είναι η :inlove: ......
Έχει κανείς inside info? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
mirage έγραψε:Λογικα ο συναδελφος g έχει κανει ενα γρηγορο background check.

< >

εσύ δες το τοπικό με τα gifάκια... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#332496 @@ Έλεγε για σήμερα βροχές το ποσειδών αλλά βλέπω λίγα πράγματα και τσάμπα κουβαλήθηκα με το αμάξι δουλειά! Γαμώ.... Θα φάω πάλι λούκι επιστρέφοντας. :rant:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#332501 Και πως θα πηγαινες βρε παιδι μου δουλεια?
Αφου ειναι βαρυς ο καιρος..Ασε που κανει κλυο...