Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#247400 Καλησπερα παιδια,θελω να συμπληρωσω μια φορμα στα αγγλικα αλλα δεν καταλαβαινω τι σημαινει το <point of contact mobile>.Πρωτη φορα το βλεπω.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#247401 Το κινητό του ανθρώπου που έχεις δηλώσει ως point of contact.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#247403 Βάλε την φόρμα να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#247426 Drdino τελικα ηταν αυτο που ειπες ακριβως.Αγορασα ενα voucher και εκει ζητουσε το ονομα στον οποιο υποτιθεται οτι θα δωριζα-παραχωρουσα το voucher.Αυτος ειναι και ο λογος που μπερδευτηκα αφου το voucher ειναι για μενα.Η φορμα ζητουσε ονομα αυτου που αγορασε το voucher και ονομα στον οποιο δωριζοταν,εκει το εχασα λιγο.
Άβαταρ μέλους
By g47
#247712 Eχω κατα καιρους διαφορες αποριες.
Προς το παρον οχι κατι συγκεκριμενο αλλα αν εχεις ορεξη μου δινεις το οκ να δεχθεις καποια στιγμη ενα pm. :oops:
Κανω επεξεργασια αλλουβιακων ριπιδιων στη βορεια Πελοποννησο και θελω να αναλυσω διαφορες μορφομετρικες παραμετρους.
Ειμαι noob στο προγραμμα, τωρα μαθαινω.
Για ζεσταμα αν θες, θα ηθελα να μαθω αν μπορω να αλλαξω τη πορεια ροης ποταμου, αφου κανει calculate το flow accumulation γιατι εχει καποια λαθακια.
Καλυτερα με pm ισως γιατι δε νομιζω να εχουν ορεξη να μαθουν οι υπολοιποι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By danso
#247724 Απλά αλλουβιακά ριπιδιάκια ή Gilbert? :)
Τα hydrology tools, όπως και τα περισσότερα εργαλεία του είδους πατάνε πάνω σε κάποιο(α) raster dataset(s). Οπότε τα περισσότερα λαθάκια ξεκινάνε από κάποια λαθος cells στο raster. Επειδή δε χρειάστηκε ποτε να μπω στα βαθιά του Arc, συνήθως εξετάζω τα raster datasets 'με το μάτι', αφού παίξω λίγο με το symbology, ή φτιάξω ένα παράγωγό τους (πχ slope map από ένα DEM) όπου θα εντοπίζονται τα σφάλματα ευκολότερα.
Τεσπα στέλνεις pm όποτε θες, μόνο επειδή δεν είμαι και πολύ τακτικός στο φόρουμ (μπαίνω-βγαίνω στα πεταχτα), μπορεί να αργήσω να σου απαντήσω.
Άβαταρ μέλους
By g47
#247881 Μπα, δεν θα ασχοληθω με Gilbert!
Οσον αφορα τα raster, εχω παρει τα dem απο τη Νασα και το κτηματολογιο με το ιδιο αποτελεσμα ροης.

Κανενα προβλημα με το χρονο, σε ευχαριστω. :)
Άβαταρ μέλους
By Morx
#248294 Μιας και το κωλοβαραω και μου ηρθε στο μυαλο...
Σε ιατρικα φορουμ δεν ειμαι γραμμενος οποτε ας ρωτησω εδω.

Τη Δευτερα ειχα τσιμπημα μελισσας που μπηκε μεσα απο το μπουφαν, χαμηλα στο λαρυγγα.
Αφαιρεσα το κεντρι αμεσως μολις σταματησα.
Με ζαλαδα, ταση για εμετο (οριακα) και αρκετο πονο τοπικο (στο 5λεπτο) ... πηγα στα επειγοντα.

Long story short ... προμηθευτηκα 2 οπλισμενες "αυτοματες" ενεσεις επινεφρινης... πηρα και τις ευχες του γιατρου και ολα καλα. :metalo:

Τωρα, οι 2 ενεσουλες αυτες, Anapen 0,3mg εκαστη ... γραφουν στις οδηγιες να φυλασσονται σε σκιερο χωρο οχι πανω απο 25 βαθμους.

Καμια ιδεα πως θα μπορω να τις κουβαλαω συνεχεια στο τσαντακι μου;;
Μεχρι στιγμης ο καιρος ειναι δροσερος...
Αν χρειαστει να ταξιδεψω πουθενα με τη μπανιερα;;
Αν βρισκομαι καπου, πχ σε καποια παραλια χωρις ψυγειο ή κατι σκιερο εκει κοντα ή ακομα και αν εχει σκια ... αν η εξωτερικη θερμοκρασια ειναι κανα 30άρι;; (και καλα, αντε να φτασω μεχρι εκει ... στη διαδρομη;;)

Παιζει τοσο μεγαλο ρολο αυτο ή απλα να φροντιζω να μην το καιει ο ηλιος το τσαντακι ή μην το ξεχασω σε κανενα αμαξι που εγινε "φουρνος" ???

Καμια ιδεα;;
Άβαταρ μέλους
By italakias
#248311 Να κανεις χειμερινα μπανια. :s_rofl
Καλα μην νομιζεις οτι με το παραμικρο θα χαλασει,απλα θα φροντιζεις να τις προστατευεις οσο περισσοτερο γινεται.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Morx έγραψε:Μιας και το κωλοβαραω και μου ηρθε στο μυαλο...
Σε ιατρικα φορουμ δεν ειμαι γραμμενος οποτε ας ρωτησω εδω.

Τη Δευτερα ειχα τσιμπημα μελισσας που μπηκε μεσα απο το μπουφαν, χαμηλα στο λαρυγγα.
Αφαιρεσα το κεντρι αμεσως μολις σταματησα.
Με ζαλαδα, ταση για εμετο (οριακα) και αρκετο πονο τοπικο (στο 5λεπτο) ... πηγα στα επειγοντα.

Long story short ... προμηθευτηκα 2 οπλισμενες "αυτοματες" ενεσεις επινεφρινης... πηρα και τις ευχες του γιατρου και ολα καλα. :metalo:

Τωρα, οι 2 ενεσουλες αυτες, Anapen 0,3mg εκαστη ... γραφουν στις οδηγιες να φυλασσονται σε σκιερο χωρο οχι πανω απο 25 βαθμους.

Καμια ιδεα πως θα μπορω να τις κουβαλαω συνεχεια στο τσαντακι μου;;
Μεχρι στιγμης ο καιρος ειναι δροσερος...
Αν χρειαστει να ταξιδεψω πουθενα με τη μπανιερα;;
Αν βρισκομαι καπου, πχ σε καποια παραλια χωρις ψυγειο ή κατι σκιερο εκει κοντα ή ακομα και αν εχει σκια ... αν η εξωτερικη θερμοκρασια ειναι κανα 30άρι;; (και καλα, αντε να φτασω μεχρι εκει ... στη διαδρομη;;)

Παιζει τοσο μεγαλο ρολο αυτο ή απλα να φροντιζω να μην το καιει ο ηλιος το τσαντακι ή μην το ξεχασω σε κανενα αμαξι που εγινε "φουρνος" ???

Καμια ιδεα;;

Καταρχήν πάρε ένα buff... Μετά βάλε τις ενέσεις κάπου που δεν το χτυπάει ο ήλιος απευθείας.

< >