King Gillette και Feather Hi-SS, ένα απλά καλό σαπούνι με άρωμα προβατάκι και έχεις τέλειο ξύρισμα!
King Gillette και Feather Hi-SS, ένα απλά καλό σαπούνι με άρωμα προβατάκι και έχεις τέλειο ξύρισμα!
Giuseppe Busso έγραψε: ένα απλά καλό σαπούνι με άρωμα προβατάκι

Ιωαννιος Μπουσσος, απογεμα Σαββατο πριν την βραδινη εξοδο στο Amfitheatro. Ετοιμασιες.
G.Eightysevens , Ελαιολαδο απαν σε γιδοτομαρο, 1996.
dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε: ένα απλά καλό σαπούνι με άρωμα προβατάκι
τα βλεπεις g8777?
Giuseppe Busso έγραψε:Ναι αλλά έχω χτίσει κάβα έως τα 65 μουdimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε: ένα απλά καλό σαπούνι με άρωμα προβατάκι
τα βλεπεις g8777?
Με τις ευλογίες του Θωμάκου. Μιλάμε για 5€ σαπουνάκι, όχι τα 30άρια και 50άρια που δίνει ο μπούτζι.
Τα ρημάδια εν τω μεταξύ, ατελείωτα είναι. Είναι σαν τον φραπέ, που βάζεις νερό και ξανάχεις καφέ. Α ρε ιταλάκια, που να'σαι.

Giuseppe Busso έγραψε:Λινκ παρακαλώ....dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε: ένα απλά καλό σαπούνι με άρωμα προβατάκι
τα βλεπεις g8777?
Με τις ευλογίες του Θωμάκου. Μιλάμε για 5€ σαπουνάκι, όχι τα 30άρια και 50άρια που δίνει ο μπούτζι.
Τα ρημάδια εν τω μεταξύ, ατελείωτα είναι. Είναι σαν τον φραπέ, που βάζεις νερό και ξανάχεις καφέ. Α ρε ιταλάκια, που να'σαι.
Νίκος Παππάς έγραψε:Λινκ παρακαλώ....
Chris έγραψε:Εμενα που τα feather δε με βολεψαν με καμια μηχανη, διαπιστωνω πως η r41 με λεπιδα gilette ειναι λιγοτερο χαρακιρι, δοκιμασε την αν θες. Παντως οχι ακριβως το ιδανικο που περιγραφεις. Κι εγω θα το ηθελα αυτο. Ισως μια ξυριστικη που ειχε προτεινει παλιοτερα ο bujinkan με 3-6 κεφαλες να ειναι η λυση τελικα.Αν εννοείς την Merkur Progress ναι είναι μηχανή πασπαρτου ...με 5 ρυθμίσεις βρίσκεις αυτό που θες πάντα ....δεν υπάρχει μέρα που να μη μου δίνει καλό ξύρισμα με λεπίδες δοκιμασμένες βέβαια .
Dimitris_P έγραψε:Χρειάζομαι κάτι παραπάνω από Gilette + feather και κάτι λιγότερο από Muhle + Feather. Να ξυρίζει όμορφα όπως ο πρώτος συνδυασμός, και βαθιά όσο ο δεύτερος, χωρίς όμως χαρακίρι. Κάτι σε semi closed ξέρω γω, αν υπάρχει κάτι τέτοιο.Mühle αν εννοείς την r41 είναι πολύ καλή με πολλές λεπίδες ...ενδεικτικά voskhod ,Perma sharp ,Rubie ,persona platinum
Ωραίος ο πρώτος συνδυασμός, αλλά δεν είναι βαθύς και βγαίνουν πολύ γρήγορα.
bujinkan έγραψε:Chris έγραψε:Εμενα που τα feather δε με βολεψαν με καμια μηχανη, διαπιστωνω πως η r41 με λεπιδα gilette ειναι λιγοτερο χαρακιρι, δοκιμασε την αν θες. Παντως οχι ακριβως το ιδανικο που περιγραφεις. Κι εγω θα το ηθελα αυτο. Ισως μια ξυριστικη που ειχε προτεινει παλιοτερα ο bujinkan με 3-6 κεφαλες να ειναι η λυση τελικα.Αν εννοείς την Merkur Progress ναι είναι μηχανή πασπαρτου ...με 5 ρυθμίσεις βρίσκεις αυτό που θες πάντα ....δεν υπάρχει μέρα που να μη μου δίνει καλό ξύρισμα με λεπίδες δοκιμασμένες βέβαια .
< >
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]