Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#828572 Για αυτό και δεν την πάτησα σπαταλώντας λεφτά για μηχανές.
King Gillette και Feather Hi-SS, ένα απλά καλό σαπούνι με άρωμα προβατάκι και έχεις τέλειο ξύρισμα!
Άβαταρ μέλους
By Chris
#828573 Ε νταξει, πηρα πρωτα τη merkur γιατι διαβαζα πως συγχωρει κλπ, δεν ηθελα με 0 εμπειρια να παρω κατευθειαν γιαταγανι. Τελικα βλεπω πως με τη gillette που ειναι πιο επιθετικη κοβομαι λιγοτερο, εως καθολου. Ακουγεται αντιφατικο, αλλα πιστευω εχει εξηγηση, καθως ξυριζει τοσο καλα δε χρειαζεται να βαλεις παραπανω δυναμη ή περιεργες γωνιες. Αλλα επειδη χρειαζομαι 2 για να μην την κουβαλαω καθε φορα που κατεβαινω Ελλαδα, ετσι για την ποικιλια θα παρω καποια αλλη, οχι παλι gillette
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε: ένα απλά καλό σαπούνι με άρωμα προβατάκι

τα βλεπεις g8777?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#828578 Εικόνα

Ιωαννιος Μπουσσος, απογεμα Σαββατο πριν την βραδινη εξοδο στο Amfitheatro. Ετοιμασιες.

G.Eightysevens , Ελαιολαδο απαν σε γιδοτομαρο, 1996.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:

τα βλεπεις g8777?

Με τις ευλογίες του Θωμάκου. Μιλάμε για 5€ σαπουνάκι, όχι τα 30άρια και 50άρια που δίνει ο μπούτζι.
Τα ρημάδια εν τω μεταξύ, ατελείωτα είναι. Είναι σαν τον φραπέ, που βάζεις νερό και ξανάχεις καφέ. Α ρε ιταλάκια, που να'σαι.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Giuseppe Busso έγραψε:
dimviii έγραψε:

τα βλεπεις g8777?

Με τις ευλογίες του Θωμάκου. Μιλάμε για 5€ σαπουνάκι, όχι τα 30άρια και 50άρια που δίνει ο μπούτζι.
Τα ρημάδια εν τω μεταξύ, ατελείωτα είναι. Είναι σαν τον φραπέ, που βάζεις νερό και ξανάχεις καφέ. Α ρε ιταλάκια, που να'σαι.
Ναι αλλά έχω χτίσει κάβα έως τα 65 μου

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:
dimviii έγραψε:

τα βλεπεις g8777?

Λινκ παρακαλώ....

.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#828640 Με προβατάκι ξυριστικα προχθές και εγώ. Πήρα ένα και το έχω στο χωριό μαζί με το τελευταίο Tabac. Κάνα after shave με μενθολη δεν βρίσκω στα am γαμωτασπιτακιατους

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#844583 Χρειάζομαι κάτι παραπάνω από Gilette + feather και κάτι λιγότερο από Muhle + Feather. Να ξυρίζει όμορφα όπως ο πρώτος συνδυασμός, και βαθιά όσο ο δεύτερος, χωρίς όμως χαρακίρι. Κάτι σε semi closed ξέρω γω, αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Ωραίος ο πρώτος συνδυασμός, αλλά δεν είναι βαθύς και βγαίνουν πολύ γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#844587 Εμενα που τα feather δε με βολεψαν με καμια μηχανη, διαπιστωνω πως η r41 με λεπιδα gilette ειναι λιγοτερο χαρακιρι, δοκιμασε την αν θες. Παντως οχι ακριβως το ιδανικο που περιγραφεις. Κι εγω θα το ηθελα αυτο. Ισως μια ξυριστικη που ειχε προτεινει παλιοτερα ο bujinkan με 3-6 κεφαλες να ειναι η λυση τελικα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Chris έγραψε:Εμενα που τα feather δε με βολεψαν με καμια μηχανη, διαπιστωνω πως η r41 με λεπιδα gilette ειναι λιγοτερο χαρακιρι, δοκιμασε την αν θες. Παντως οχι ακριβως το ιδανικο που περιγραφεις. Κι εγω θα το ηθελα αυτο. Ισως μια ξυριστικη που ειχε προτεινει παλιοτερα ο bujinkan με 3-6 κεφαλες να ειναι η λυση τελικα.
Αν εννοείς την Merkur Progress ναι είναι μηχανή πασπαρτου ...με 5 ρυθμίσεις βρίσκεις αυτό που θες πάντα ....δεν υπάρχει μέρα που να μη μου δίνει καλό ξύρισμα με λεπίδες δοκιμασμένες βέβαια .

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Dimitris_P έγραψε:Χρειάζομαι κάτι παραπάνω από Gilette + feather και κάτι λιγότερο από Muhle + Feather. Να ξυρίζει όμορφα όπως ο πρώτος συνδυασμός, και βαθιά όσο ο δεύτερος, χωρίς όμως χαρακίρι. Κάτι σε semi closed ξέρω γω, αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Ωραίος ο πρώτος συνδυασμός, αλλά δεν είναι βαθύς και βγαίνουν πολύ γρήγορα.
Mühle αν εννοείς την r41 είναι πολύ καλή με πολλές λεπίδες ...ενδεικτικά voskhod ,Perma sharp ,Rubie ,persona platinum

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
bujinkan έγραψε:
Chris έγραψε:Εμενα που τα feather δε με βολεψαν με καμια μηχανη, διαπιστωνω πως η r41 με λεπιδα gilette ειναι λιγοτερο χαρακιρι, δοκιμασε την αν θες. Παντως οχι ακριβως το ιδανικο που περιγραφεις. Κι εγω θα το ηθελα αυτο. Ισως μια ξυριστικη που ειχε προτεινει παλιοτερα ο bujinkan με 3-6 κεφαλες να ειναι η λυση τελικα.
Αν εννοείς την Merkur Progress ναι είναι μηχανή πασπαρτου ...με 5 ρυθμίσεις βρίσκεις αυτό που θες πάντα ....δεν υπάρχει μέρα που να μη μου δίνει καλό ξύρισμα με λεπίδες δοκιμασμένες βέβαια .

< >

rockwell 6c