Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Εντάξει και στα Πατήσια βρίσκεις νεόδμητο με 1000€/τμ και πιάτο όλη την Αθήνα αλλά δεν βγαίνεις το βράδυ έξω :lol:

Αυτό που λέει ο HF για το κεφάλαιο κίνησης είναι πολύ σημαντικό και αυτό είναι που με κρατάει λίγο πίσω :hmmm:

Μου αρεσει που το λετε λες και ειναι καμμια τεραστια ανακαλυψη, οτι αμα δωσεις ΟΛΑ σου τα λεφτα για κατι, οτι και να ειναι αυτο, χρηζεις ιατρικης γνωματευσης...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
red_monster έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
red_monster έγραψε:Για τα μπετά όταν έχω όρεξη θα σε ξεφτιλίσω, μέχρι τότε συνεχίζεις να κάνεις ότι ο βολεμένος κομμουνισμός στο καπιταλισμό... :s_bye

Knock yourself out , που λένε και στο χωριό μου.
Αν αυτό σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα...

ΥΓ: Πολλά μεγάλα λόγια ακούμε πάντως κι από κοκό τίποτις... Ποια είναι αυτά τα φοβερά και τρομερά έργα που έχεις ασχοληθεί και θα μας βγεις από πάνω, δεν τα έχω διαβάσει ποτέ. Ποια εμπειρία λοιπόν είναι αυτή που σου επιτρέπει αυτή την αμετροέπεια δεν το πιάνω!
Από θράσος και τσαμπουκά μια χαρά σε βρίσκω όμως, να τα λέμε κι αυτά.
:innocent:

Αμα φτάσω και εγώ στην ηλικία σου και δεν έχω να πολλά να δείξω μπορεί να μπω στο τριπάκι να τα διαφημίζω, μέχρι τότε σε αφήνω με την αγωνία... :s_bye

Αποστομωτικός, το δίχως άλλο! :metalo: :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:
red_monster έγραψε:Υπάρχουν περιοχές που δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά τίποτα το φοβερό, ειδικά για ένα σύντροφο :shifty:

Δεν είναι λίγες οι προβληματικές περιοχές, είτε για συντρόφους είτε όχι. Συγγενείς μου μένουν στην περιοχή και πηγαίνω συχνά. Είναι από τα χειρότερα μέρη να μένει κάποιος στην Αθήνα, εθελοτυφλείς.
:s_coffee

Μα δεν υπάρχουν σύντροφοι σε αυτές τις περιοχές βρε ακαεφ... Εκεί μόνο το φίδι κάνει αυγά και με αυτά που γράφεις μάλλον δεν το αδικείς...

Τωρα παιζεις παιχνιδακια...
Πατησιων και κατω, ειχε μουτζαχεντιν εδω και 15 χρονια, ειδικα δε δεξια απο την Καυταντζόγλου οπως ανεβαινεις, εχω δει σε γωνια μαυρους να εχουν αναψει φωτια μεσα σε βαρελι και να στεκονται γυρω γυρω. Μιλαμε για σουπερ περιοχες... :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
giannik1977 έγραψε:Αποφασισαμε να βαλουμε ασανσερ στο σπιτι (οικογενειακη μεζονετα 3οροφων) .
Γνωριζει κανεις οι εταιρειες ανελκυστηρων αν τα αναλαμβανουν ολα απ την αρχη ;(αδειες , μελετες , μηχανικο κ.λ.π;)
Η εγκατασταση υπαρχει.
Πριν καμμια 5αρια χρονια ειχαμε ρωτησει , μας ζηταγαν 15.000 € για ασανσερ 5 στασεων.
Σε ποιες εταιρειες να κοιταξω;(μην μου πειτε τις πιο ακριβες , νορμαλ πραγματα) :lol:

1) παιζει πολυ χρημα στο θαλαμο, γιατι ειναι αυτο που βλεπεις και ολοι το θελουν πλουμιστο λες και θα κοιμουνται μεσα... :lol:

2) υπολογισε να παρετε 2 κιλα ο καθενας μονο απο την υπαρξη του ασανσερ :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By red_monster
trident1971 έγραψε:
red_monster έγραψε:
red_monster έγραψε:Υπάρχουν περιοχές που δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά τίποτα το φοβερό, ειδικά για ένα σύντροφο :shifty:

Δεν είναι λίγες οι προβληματικές περιοχές, είτε για συντρόφους είτε όχι. Συγγενείς μου μένουν στην περιοχή και πηγαίνω συχνά. Είναι από τα χειρότερα μέρη να μένει κάποιος στην Αθήνα, εθελοτυφλείς.

Μα δεν υπάρχουν σύντροφοι σε αυτές τις περιοχές βρε ακαεφ... Εκεί μόνο το φίδι κάνει αυγά και με αυτά που γράφεις μάλλον δεν το αδικείς...

Πατησιων και κατω, ειχε μουτζαχεντιν εδω και 15 χρονια, ειδικα δε δεξια απο την Καυταντζόγλου οπως ανεβαινεις, εχω δει σε γωνια μαυρους να εχουν αναψει φωτια μεσα σε βαρελι και να στεκονται γυρω γυρω. Μιλαμε για σουπερ περιοχες... :lol:

Τι να πω είτε είμαι πολύ αιμοβόρος και δεν με έχουν πειράξει ποτέ, είτε είστε λιγουλάκι υπερβολικοί :innocent:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:
trident1971 έγραψε:
red_monster έγραψε:

Τι να πω είτε είμαι πολύ αιμοβόρος και δεν με έχουν πειράξει ποτέ, είτε είστε λιγουλάκι υπερβολικοί :innocent:

Δε σου ειπα οτι με πειραξαν ποτε, σου ειπα οτι μιλαμε για Αφγανισταν/Πακισταν αριστερα και Νιγηρια/Σομαλια δεξια της Καυταντζογλου. Ακομα και 2 αλβανα μαστορια που ειχα φερει καποια στιγμη στο σπιτι, λεγανε "εμεις αγορασαμε σπιτι επι της Πατησιων, παρακατω ειναι γαμησε τα" :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#107521 monster με το να πας μια βόλτα δεν θα καταλάβεις κάτι.
Δεν είναι και το δάσος του Νότιγχαμ για να σε ληστέψει ο Ρομπέν των δασών και τα παλικάρια του.

Αν μιλήσεις με μόνιμους κατοίκους της περιοχής (ιδανικά άνω των 28-30 και όχι τίποτα φοιτηταριά) θα δεις ότι υπάρχουν φοβερά προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#107522 Η μικρή πηγαινοέρχεται στη Λεόντειο με το ipod ανα χείρας, να την τρομοκρατήσω ? :hmmm:

:shifty:

Στην τελική, τι μας πειράζουν μερικοί λαθρομετανάστες που ενίοτε λιάζονται :shifty:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
EDDIE_147 έγραψε:monster με το να πας μια βόλτα δεν θα καταλάβεις κάτι.
Δεν είναι και το δάσος του Νότιγχαμ για να σε ληστέψει ο Ρομπέν των δασών και τα παλικάρια του.

Αν μιλήσεις με μόνιμους κατοίκους της περιοχής (ιδανικά άνω των 28-30 και όχι τίποτα φοιτηταριά) θα δεις ότι υπάρχουν φοβερά προβλήματα.

Μένω πασά μου 26 χρόνια εκεί... Σε μια γειτονιά με ακόμα μπόλικες τριπλοκατοικίες μεν, κυκλοφορώ δε...

Δεν λέμε οτι είναι the place 2 live, ούτε είναι ειδυλλιακό το τοπίο, αλλά όχι όπως το παρουσιάζουν... Προσωπικά το κέντρο μου ασκεί μια γοητεία.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#107531 Το κέντρο γενικά ναι.
Εγώ αναφέρομαι ειδικά στα Πατήσια.

Βασικά όποια υποκειμενική γνώμη και να έχει κάποιος, η εξέλιξη της αξίας των ακινήτων λέει σε γενικές γραμμές την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
EDDIE_147 έγραψε:Το κέντρο γενικά ναι.

Βασικά όποια υποκειμενική γνώμη και να έχει κάποιος, η εξέλιξη της αξίας των ακινήτων λέει σε γενικές γραμμές την αλήθεια.

Πατήσια μένω... Η αντικειμενική αξία, σαφέστατα λέει την αλήθεια... Δεν είναι καλή περιοχή σίγουρα, αλλά αυτό απέχει από το να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:Το κέντρο γενικά ναι.

Ναι, αλλά στα Πατήσια βλέπεις ποιος μένει, οπότε...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bibendum έγραψε:ρε συ HF δεν εχεις βαρεθεί τοσα ξεφτιλικια εδώ και κει; Εσυ και ο άλλος ο mjacob ολο γυρεύοντας πατε.

Κοίτα, δεν ήθελα να το αποκαλύψω, αλλά το κάνω για να αυξήσω την επισκεψιμότητα στο φόρουμ. Και ο mjacob σαν φίλος και αυτός θυσιάζεται. Βοηθάει βέβαια και το γεγονός πως είναι εξίσου άσχετος και αποτυχημένος.
:s_blush :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Ναι, αλλά στα Πατήσια βλέπεις ποιος μένει, οπότε...

Μετάφραση;

:hmmm: