Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Morx έγραψε:Εγω διαβαζοντας το ποστ υπεθεσα οτι με την :inlove: τα εχετε για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα. Εξηγουμαι.
Βρεθηκες σε σχεση, εφαγες μερικες παντοφλες οταν σου ξεφυγε το γκαζι στην ευθεια, οταν ο συμπλεκτης σου γλιστρησε και το 'καψες λιγο στην εκκινηση απο το φαναρι (και καλα) ... οταν "κατι πεταχτηκε μπροστα σου" και "αναγκαστηκες να παρεις τη στροφη με την ταυτοτητα στο στομα" ...
Επομενως περασε λιγος καιρος, σε εμαθε, την εμαθες και ηρθε η ωρα να το στιψεις επιτελους σαν ανθρωπος με αυτην συνοδηγο, αντι να σερνεσαι στους δρομους βασανισμενος.

ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

Ωπ. Τωρα τα ειδα αυτα. Για να απαντησω και στους υπολοιπους που δεν μπορω να κανω ομαδικη παραθεση.
Να σας ενημερωσω οτι οποτε ταξιδευουμε ειμαστε σε φαση:
:inlove: : Με ποσα πας?
Εγω: Με 120.
:inlove: : Γιατι? Αργα πας. Υπαρχουν και τα 150. :superman:
Εγω: :svivhaha: :vava:
Φυσικα ολα αυτα πηγαζουν απ'το οτι ο πατερας εχει μια C200 Kompressor και παει σα να μην υπαρχει αυριο.
Μια φορα γυρνωντας απο Αναβυσσο η :inlove: ξετρελαθηκε με τη διαδρομη. :superman:
Μ'οποιον δασκαλο καθισεις....
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Serf έγραψε:Το προσδόκιμο ζωής, έστω 80 και κάτι το 2016 για την Ελλάδα, ποιους αφορά; Τα μωρά που γεννιούνται τώρα;

Ναι. Συνήθως αναφερόμαστε στο προσδόκιμο κατά την γέννηση.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#242489 Μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση αλλά δίνουμε χωρίς φόβο τον αριθμό πλαισίου σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα που τυχόν τον ζητάνε για να βρεθεί κάποιο ανταλλακτικό;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#242490 Συνηθως δεν χρειάζονται ολοκληρο τον αριθμο πλαισιου... :oops:
Θελουν το μοντελο για να δουν τι παρτιδα ανταλλακτικα φοραει..
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#242493 Έψαχνα για ενα ανταλλακτικό σήμερα όμως και πήρα τηλέφωνο για να μου πουν ότι θα χρειαστούν τον αριθμό πλαισίου για να το βρουν παρόλο που τους είπα αναλυτικά τα πάντα.
Βέβαια εδώ που τα λέμε και φανοποιείο που είχα χρειαστεί πιο παλιά τον ήθελαν για να είναι σίγουροι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#242502 Ναι ρε συ αυτό σου λέω , θυμάμαι κάθε φορά που πάω το αμάξι για service , παίρνει ο μάστορας τον ανταλλακτικιερη κ του λέει νομίζω τα πρώτα 6 ψηφία (μέχρι κάποια ψηφία , είναι ίδιοι οι αριθμοί πλαισίου ).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#242514 κανονικα θελει ολο τον αριθμο πλαισιου.Σε μερικα μοδελα μετα απο το 143.673 αυτοκινητο ο κατασκευαστης εχει αλλαξει με βελτιωμενο το μοτερ των παραθυρων/μιζα,μπιελλες κλπ Εαν εσυ του πεις τον αρχικο ,οπου συνηθως δηλωνει απλα οτι ειναι αστρα 5πορτο με 1,4 μοτερ δεν βοηθαει και πολυ.
Παντως το να ξερουν το πλαισιο σου δεν ειναι προβλημα.Πολλα αυτοκινητα σημερα(και παλαιοτερα) τον ειχαν/εχουν σε εμφανη σημειο στη βαση του παρμπριζ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#242654 Ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε τι ειναι και τι οχι μια γκομενα; :s_dunno

Πηγαινε στις θεωριες κοινωνικης συμπεριφορας , διαβασε τις πομπες του και ριξτου ενα μπαν γιατι ειναι κιναιδος και μολυνει τη ρατσα μας. :x
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#246031 ειδα ενα εξαρτημα σε μπανιο και φαγωνομαι να βρω τη χρησιμοτητα του:

λοιπον, ετσι πως ειμαστε στο νιπτηρα του μπανιου, κολλημενο στον τοιχο, στο ιδιο υψος (15 ποντους πανω απ' τον νιπτηρα) και παραδιπλα απ' την βαση οπου μπαινει το σαπουνι, υπαρχει ενα μικροτερο πλαστικο με καμπυλωτη προεξοχη και μια τρυπα (διαμετρο 4 ποντους) στη μεση της.

για πετσετα δεν ειναι γιατι ειναι πολυ κοντα στο νιπτηρα.

βγαινει νοημα και καμια ιδεα?