Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
sknipper έγραψε:Για μένα δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά στην Ελλάδα. Ελάχιστοι είναι οι πραγματικοί ιδεολόγοι οι οποίοι δεν πρόκειται να βρεθούν σε θέση ισχύος ώστε να κάνουν πράξεις. Οι πελατειακές σχέσεις και οι γνωριμίες είναι πάνω από τις πολιτικές ιδεολογίες. Γιατί αυτό που έχουμε στην Ελλάδα είναι αναρχοφασισμός (δικιά μου λέξη). Κοινώς γράφω τις αρχές και τους νόμους καταλλήλως και κάνω ό,τι μπορώ σε βάρος των άλλων για να βολευτώ εγώ και οι δικοί μου.
Όλοι οι βουλευτές είναι κολλητοί μεταξύ τους, μπορεί να βρίζονται στη βουλή και στα κανάλια αλλά αλληλοκαλούνταιστα σπίτια και τα εξοχικά τους, πάνε διακοπές μαζί, τα παιδιά τους στα ίδια σχολεία, θα αλληλοβοηθήσουν τους δικούς τους ανθρώπους κλπ κλπ.

Κομματική χούντα έχουμε από τη μεταπολίτευση και μετά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#881572 μου το στείλανε , δεν ξέρω αν είναι fake.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cmarin
dimviii έγραψε:πως σας φανηκε ρε τριμπουρδελα ο Κουλης?
ο Κουλης που ''ετσι του ειχε πει η χελενικ τρειν'' και βγηκε να το πει σε 10 εκατομμυρια Ελληνες?

Η χυδαιότητα στο πρόσωπο του. Ένας πρωθυπουργός της πλάκας με ότι λέει και νομίζει ότι είναι πιστευτός.
Νομίζω ότι σφίγγουν οι κ@λοι τώρα, πιάστηκε με τη γίδα και το έχει καταλάβει και ο τελευταίος ψηφοφόρος του. Απλά οι βολεμενοι, πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#881577 Και κάτι ακόμα: TOO LITTLE TOO LATE M/-\Λ/-\Κ/-\

Το mea culpa να το βάλεις μέχρι το λαιμό Π/-\Π/-\ΡΙ...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Corto Maltese έγραψε:https://www.tovima.gr/2025/01/29/politics/kyriakos-mitsotakis-ixiri-paremvasi-gia-ta-tempi-entono-paraskinio/

Κούλη και εδώ κουλίτσες ξέρετε κάτι; Σε κατηγορούν ότι το παραπήρες πάνω σου, πείτε εσείς εδώ στους από πάνω πως η λύση είναι να το ΑΦΗΣΕΙ και να αφήσει και όλο τον μηχανισμό να κάνει δουλειά χωρίς παρεμβάσεις. Όχι να το ξαναπάρει πάνω του, μία υπόθεση που τον κατηγορούν ότι την πήρε πάνω του.

«Ο Μητσοτάκης παίρνει πάνω του το θέμα των Τεμπών»

Ακριβώς. Και όλο αυτό δείχνει ότι δεν έχουν πάρει χαμπάρι από το τι γίνεται, απλά φοβούνται. Το πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ότι το έχει πάρει πάνω του και δεν έχει αφήσει τους ειδικούς να ερευνήσουν την υπόθεση.

Και το ότι πρόκειται για έναν αλαζόνα, εκτός πραγματικότητας φαίνεται (κατ' εμέ) πολύ χαρακτηριστικά από αυτό:

Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος να μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι περισσότερο τραυματισμένος ή στενοχωρημένος ή οργισμένος από αυτή την υπόθεση από ό,τι είμαι εγώ
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881611 Δεν τον έχω αξιολογήσει τον Κούλη αλλά από αυτό που διάβασα στο από πάνω λίνκ μια χαρά τα λέει. Δικά του ή του τα έγραψαν άλλοι αλλά δεν μπορώ να του χρεώσω κάτι κακό ή λάθος.
Εκτός από το σημείο ότι κανείς άλλος όσο αυτός που είναι λάθος όταν οι άλλοι έχουν χάσει τα παιδιά τους.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
sknipper έγραψε:Δεν τον έχω αξιολογήσει τον Κούλη αλλά από αυτό που διάβασα στο από πάνω λίνκ μια χαρά τα λέει. Δικά του ή του τα έγραψαν άλλοι αλλά δεν μπορώ να του χρεώσω κάτι κακό ή λάθος.
Εκτός από το σημείο ότι κανείς άλλος όσο αυτός που είναι λάθος όταν οι άλλοι έχουν χάσει τα παιδιά τους.

ναι;
- Η Hellenic Train τον ξεγέλασε με την υποκριτική της δεινότητα :lol: , γελάει και η τηλεδιοικηση που δεν υπάρχει.
- Έδωσε τον Καραμανλή. Έδωσε, όμως, ακόμα και την εξεταστική επιτροπή και τους βουλευτές που χειροκροτούσαν όρθιοι τον Καραμανλή μετά την απαλλαγή του. Έδωσε το Φλωρίδη, τον Άδωνη και όλο το επιτελείο που εδώ και 15 μέρες προσπαθούν να δικαιολογήσουν το τίποτα.
Το ίδιο είχε κάνει με τις υποκλοπές, αν και ήταν ο ίδιος υπεύθυνος στην ΕΥΠ

Για πιο λογο? Να να παραμείνει αυτοκράτορας στη θέση του. Μόνο το τομάρι του.

Ένα ξέρω, αν δεν είχαν ενεργοποιηθεί οι συγγενείς των θυμάτων το τραίνο σήμερα δεν θα μετέφερε παράνομο φορτίο. Αν πράγματι δεν ήξερε και δεν έβλεπε 2 χρόνια μετά, μόνο ανικανότητα σημαίνει και το παραδέχεται εμμέσως, αλλιώς είναι ηλίθιος.
Άβαταρ μέλους
By bebes
sknipper έγραψε:Δεν τον έχω αξιολογήσει τον Κούλη αλλά από αυτό που διάβασα στο από πάνω λίνκ μια χαρά τα λέει. Δικά του ή του τα έγραψαν άλλοι αλλά δεν μπορώ να του χρεώσω κάτι κακό ή λάθος.

Δεν ειναι δουλειά του ΠΘ να βγάζει διάγγελμα λίγες ωρες μετα απο ενα τόσο τραγικό δυστύχημα (ακόμα δεν ειχαν μετρηθει οι νεκροί) και να λέει αυτά που είπε.
Τωρα λεει οτι "ετσι του είπαν". ΠΘ εισαι, δεν εισαι σε κανενα φόρουμ να λες "σου πα μου πες".
Ποιος ξερει ποιος σηκωσε το τηλεφωνο και του ειπε να πει αυτα που μας είπε.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese

Σοβαρά; Ο πιο ισχυρός (λέμε τώρα) πολιτικός της χώρας, ο άνθρωπος που επηρεάζει τα πάντα, λέει ελάχιστα μετά από ένα τραγικό συμβάν ψέματα και θεωρεί δύο χρόνια μετά επαρκή δικαιολογία το έτσι μου είπαν, έτσι είπα; Αυτά γίνονται στην Αγγλία; Για ρώτα λίγο τον γείτονα σου να σου πει μια γνώμη; Πόσα λεπτά μετά από αυτή την απάντηση θα έμενε στην καρέκλα του;
Άβαταρ μέλους
By bebes
#881638 Έσκασαν οι μπύρες απο το πολύ ταρακούνημα και εκαναν τον χαμό...

Παντως, ακόμα και απο τις φωτογραφίες, φαίνεται περίπου τι υπήρχε στην εμπορική αμαξοστοιχία. Οτι εκανε τη ζημια ήταν στα πρωτα βαγόνια, τα υπόλοιπα δεν καταστραφηκαν οπότε ευκολα διαπιστώνεται τι κουβαλούσαν.

>>
Με ανακοίνωσή της λίγες ώρες μετά τη δήλωση Μητσοτάκη ότι «η Hellenic Train θα λογοδοτήσει αν αποδειχθεί ότι υπήρχε εύφλεκτο φορτίο στο τρένο»

Ανακοίνωση στην οποία καταγράφει τι μετέφεραν τα βαγόνια του μοιραίου τρένου στην τραγωδία στα Τέμπη , επιμένοντας ότι στο φορτίο δεν υπήρχαν εύφλεκτα υλικά, εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης η Hellenic Train, λίγες ώρες μετά από όσα είπε για την εταιρεία και τις ευθύνες της ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εταιρεία στην ανακοίνωση της ισχυρίζεται ότι το τρένο με τα 13 βαγόνια μετέφερε λαμαρίνες, παρασκευάσματα διατροφής, μπύρες και σύρματα από σίδηρο ενώ ειδικά για το 12ο και το 13ο βαγόνι υποστηρίζει ότι είχαν κενά κοντέινερ.

https://www.typosthes.gr/koinonia/37803 ... toy-trenoy
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#881639 Μαλτεζε για να επανέλθω στην κουβέντα περι του ποιος θα ρίξει τον Κουλη.
- Σιχαμένος έκανε μια τελείως noob εμφάνιση (έτσι μου παν, έτσι νόμιζα, ο Γιωργάκης μου φαγε την τυροπιτα κλπ)
- Όλα τα κανάλια παίζουν Τέμπη (ακόμα και ερτ - πθ πλέον)
Θα λεγε κάνεις ότι ΝΔ είναι αυτή τη στιγμή τέρμα χωρίς τερματοφυσκουλα.

Περιμένω εναγωνίως και διαγωνίως πως θα αντιδράσουν οι αντίπαλοι αρχηγοί.
Άβαταρ μέλους
By drdino
bebes έγραψε:Έσκασαν οι μπύρες απο το πολύ ταρακούνημα και εκαναν τον χαμό...

Παντως, ακόμα και απο τις φωτογραφίες, φαίνεται περίπου τι υπήρχε στην εμπορική αμαξοστοιχία. Οτι εκανε τη ζημια ήταν στα πρωτα βαγόνια, τα υπόλοιπα δεν καταστραφηκαν οπότε ευκολα διαπιστώνεται τι κουβαλούσαν.

>>
Με ανακοίνωσή της λίγες ώρες μετά τη δήλωση Μητσοτάκη ότι «η Hellenic Train θα λογοδοτήσει αν αποδειχθεί ότι υπήρχε εύφλεκτο φορτίο στο τρένο»

Ανακοίνωση στην οποία καταγράφει τι μετέφεραν τα βαγόνια του μοιραίου τρένου στην τραγωδία στα Τέμπη , επιμένοντας ότι στο φορτίο δεν υπήρχαν εύφλεκτα υλικά, εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης η Hellenic Train, λίγες ώρες μετά από όσα είπε για την εταιρεία και τις ευθύνες της ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εταιρεία στην ανακοίνωση της ισχυρίζεται ότι το τρένο με τα 13 βαγόνια μετέφερε λαμαρίνες, παρασκευάσματα διατροφής, μπύρες και σύρματα από σίδηρο ενώ ειδικά για το 12ο και το 13ο βαγόνι υποστηρίζει ότι είχαν κενά κοντέινερ.

https://www.typosthes.gr/koinonia/37803 ... toy-trenoy

Καλά κρασιά
https://www.tanea.gr/2008/07/17/greece/ ... -ston-ose/
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:
Καλά κρασιά
https://www.tanea.gr/2008/07/17/greece/ ... -ston-ose/

14 από τα 27 βαγόνια αδήλωτα;; Μιλάμε για απίστευτα πράγματα! :s_crazy

Το ερώτημα είναι τώρα γιατί δεν έχει βρεθεί τίποτα και γιατί τόσο καιρό έπαιζε τέτοια συγκάλυψη...

(τι ρωτάω κι εγώ τώρα...)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Πολύ δυνατό και το αντίσιον Μπλέτσα στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#881648 Ο ΟΣΕ ήταν μια τραγωδία και μισή εδώ και δεκαετιες, δεν.... χάλασε ξαφνικά πρόπερσι.

Ωστόσο, ακριβώς για αυτό το λόγο θα έπρεπε να είναι δίπλα προσεκτικός κανείς και να μην πάρει τοις μετρητοίς τη δήλωση της εταιρείας για μη επικίνδυνο φορτίο, πόσο μάλλον ο ΠΘ. Θα όφειλε ευθύς εξ αρχής να μην προκαταβαλλει τα συμπεράσματα της έρευνας. Και όσο για το ότι..... "δεν εργαλειοποιησε την τραγωδία στο Μάτι", εδώ γελάμε. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις τρίβουν τα χέρια τους μόλις γίνει καμία στραβή όταν οι εκάστοτε "άλλοι" είναι στην εξουσία.