Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#533375 Υπερβολές με τις κατάρες! Κοσμο μεταφέρουν.
Άμα είσαι μονοπώλιο κάνεις ότι γουστάρεις. Απλά σαν πολυμετοχική εταιρία, έπρεπε να κρατήσει τα προσχήματα στους ντόπιους στους δύσκολους καιρούς, που ουσιαστικά αυτοί την έσωσαν.
Τώρα που υπάρχει εναλλακτική και έχουν ανάγκη των κόσμο, έχουν φτιάξει τα περισσότερα στραβά τους.
Καράβι παίρνω από Κρήτη μια φορά το χρόνο στις διακοπές που πρέπει να παρω αυτοκίνητο. Μόνο με αεροπλάνο ταξιδεύω πλέον.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#533376 Με το Ελ. Βενιζέλος επέστρεψα Πειραιά στις 25/8. Λίγες μέρες πριν την φωτιά. Παλιό ήταν, αλλά όχι και άθλιο, το βρήκα αξιοπρεπέστατο.
Επίσης η ΑΝΕΚ ήταν φθηνότερη νομίζω από την Minoan (στο πήγαινε κατεβήκαμε Ηράκλειο).
Άβαταρ μέλους
By gianik
#533377 Τα κρητικά εξ απανεκαθεν που λεει κ ο Μπαμπινιώτης ηταν τα πιο καλα καραβια...
Οποιος δεν έχει ταξιδεψει με το παλιο Ναξος δεκαετια 1980 (ενα πορτοκαλι χρωματος ηταν) για Κυκλαδες δεν γνωριζει τι παει να πει σαπιοκαραβο..

.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#533379 Σαπιοκάραβο από τα λίγα ήταν ο Ταξιάρχης που ταξίδευα από το 1997 έως το 1999 αν θυμάμαι καλά για Χίο.
Είχε και ανοικτό γκαράζ....
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
ArrowsFA1 έγραψε:Θαυμάστε μανούβρα...μόνο με πηδάλιο και προπέλα....
https://www.youtube.com/watch?v=qXdl8_PwR7I
(η δράση ξεκινάει περίπου στο 03:30)

n winter 2002, Balmoral received new engines, her original twin 6-cyl Newbury Sirron diesels were removed and replaced with a pair of Danish-built Grenaa diesel engines.

Πηγή

https://en.wikipedia.org/wiki/MV_Balmoral
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#533389 το καζατζακης ηταν ισως το καλυτερο κρητικο που εχω μπει (για την εποχη του φυσικα..)
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#533390 Oι άνθρωποι και οι κυβερνήσεις τους εργάζονται και προοδεύουν, δεν ασχολούνται συνεχώς και τα κόμματα και τα αποκόμματα συχτιρίζοντας πάντα τους άλλους και ποτέ τους εαυτούς τους για την κατάντια που τους βρήκε λές και τη μιζέρια την έφεραν εξωγήϊνοι.

https://www.youtube.com/watch?v=ydSy9xtEqpU
Άβαταρ μέλους
By dimviii
21 quadra έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=ydSy9xtEqpU

πολυ εντυπωσιακο που υπαρχει τοση ακριβεια οταν ενωνουν τα δυο κομματια ενω ειναι πλωτος!
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#533417 Προσπαθώ να καταλάβω τον νεωτερισμό (για την περίοδο που αναφέρει), αλλα δεν! Μάλλον πρόκειται για άλλη μια απόδειξη του κομπλεξισμού των Κορεατών έναντι των Ιαπώνων..ή απλα good television!
Άβαταρ μέλους
By Zeus
gianik έγραψε:Τα κρητικά εξ απανεκαθεν που λεει κ ο Μπαμπινιώτης ηταν τα πιο καλα καραβια...
Οποιος δεν έχει ταξιδεψει με το παλιο Ναξος δεκαετια 1980 (ενα πορτοκαλι χρωματος ηταν) για Κυκλαδες δεν γνωριζει τι παει να πει σαπιοκαραβο..

.

Έπιασες βαπόρι που ηταν το αγαπημένο φίλου απο Νάξο, που επι χρονια μου έπρηζε τα @@ για την όμορφη γραμμή του και ποσο άθλια ειναι τα σημερινά (πριν 20 χρονια) που ειναι σαν κουτιά! :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
Andreasdik έγραψε:Σαπιοκάραβο από τα λίγα ήταν ο Ταξιάρχης που ταξίδευα από το 1997 έως το 1999 αν θυμάμαι καλά για Χίο.
Είχε και ανοικτό γκαράζ....
Ταξιάρχης για Χίο το 2001, από τα χειρότερα ταξίδια της ζωής μου, πρέπει να ξεπέρασε και την Σαπφώ του 88-89

Knossos Palace για Ηράκλειο ήταν το καλύτερο μου, δεν ξέρω αν μου έκατσε έτσι γιατί ήμουν φαντάρος και είχα καμπίνα μετά από 1 μήνα σε στρατόπεδο αλλά μου φάνηκε εκπληκτικό εσωτερικά το πλοίο.

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
Zeus έγραψε:
gianik έγραψε:Τα κρητικά εξ απανεκαθεν που λεει κ ο Μπαμπινιώτης ηταν τα πιο καλα καραβια...

.

Έπιασες βαπόρι που ηταν το αγαπημένο φίλου απο Νάξο, που επι χρονια μου έπρηζε τα @@ για την όμορφη γραμμή του και ποσο άθλια ειναι τα σημερινά (πριν 20 χρονια) που ειναι σαν κουτιά! :lol:
Εικόνα

Πωωωωω τι μου θυμισες :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By rafi
#533442 Δεν ξερω τι λετε, ισως δεν ειχε τυχει να ανεβοκατεβειτε με το highspeed, 22:00 εφευγε απο σουδα, 2:30 ηταν πειραια 8 χρονια πριν;. Ποιος βενιζελος; αυτος που εδενε 6:00 και οι πρωτοι επιβατες αποβιβαζοντουσαν 6:30 εν ετει 2018;

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#533465 Κατεβηκα Χανια στις 21/8 φετος με το Βενιζέλος, εχοντας χρησιμοποιησει τα Κνωσος και Φαιστος, μου φανηκε πολύ πισω σε ευκολιες προς τους επιβάτες. Πολλοι οι αδειοι χωροι και γενικα ντεκορ πολύ πισω. Αργει γιατι κανει περιπου μια ωρα παραπανω από τα αλλα. η καμπινα (τετρακλινη) καπως λιγη σε συκριση με αυτά που ανεφερα.. Στην επιστροφή από Ηρακλειο με το Blue Horaizon ηταν ένα κλικ καλυτερο αν και ενώ επιασε 6.30 το πρωι σπιτι στο Χαλάνδρι φτασαμε 7.45. γινεται βεβαια και χαμος στον Πειραια εχοντας μονο μια πυλη για να βγουν ολοι που φτανουν σχεοδον ταυτόχρονα το πρωι από 6.15 με 7.00 και αλλα που φευγουν….εκεινη ην ωρα..
Ευτυχως που είχαμε φαει πολύ καλα στο Ηρακλειο στο Πεσκεσι και την πεσαμε σε ολη τη διαρκεια της επιστροφης..