Pans έγραψε:Απο μετρήσεις (παλμούς,οξυγόνο κλπ) πως είναι?
Σε αυτα ειναι κορυφη. Δεν το συζηταμε!
Pans έγραψε:Απο μετρήσεις (παλμούς,οξυγόνο κλπ) πως είναι?
KiloMeater έγραψε:Απαντάει οποίος ξέρει τα σίγουραΣτην ΕΛΛΑΔΑ δεν λειτουργουν τα AW cellular. .- (εννοω με ελληνικό πάροχο).
iPhone με eSim
Apple Watch με cellular
Ισχύει ότι μπορείς να κανείς share το ίδιο data plan με την μια και μοναδική eSim ?
Η πρέπει να έχεις κανονικά δυο ξεχωριστά πλάνα
vasilis έγραψε:https://www.notebookcheck.net/New-Garmin-Sleep-Coaching-feature-rumored-for-elevated-insights.742661.0.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Χαχαχαχαχα
George_Prix έγραψε:Μην ψαχνεις Σκνιππερ... Δοκιμασα να βαλω παραθυρο μετρησης ενα βραδυνο 7ωρο και επισης δοκιμασα να βαλω παραθυρο 23 ωρες και 55 λεπτα μπας και το "ξεγελασω" και γραψει και κανενα μεσημεριανο υπνακο. Οτι και να εκανα, εναν υπνο την ημερα γραφει το μηχανημα. Αν πας για κατουρημα και ξαναπεσεις στο κρεβατι αμεσως, συνεχιζει τη μετρηση. Σημερα με το που ξυπνησα πατησα στο sleep app και με ρωτησε αν ξυπνησα πραγματι. Απαντησα οχι και μετα απο λιγο που ξανατσεκαρα το προγραμμα με ξαναρωτησε και απαντησα παλι οχι. Την επομενη φορα που τσεκαρα δε με ρωτησε καν, θεωρησε οτι ξυπνησα μια και καλη για σημερα και δε θα ξανακοιμηθω. Λογικα εχει ενα παραθυρο κανενα 15λεπτο-30λεπτο που συνεχιζει τη μετρηση και τη θεωρει τον κανονικο βραδυνο υπνο!Ενδιαφέρον αυτό που λες ότι αν ξυπνήσεις για πάνω από λίγη ώρα μετά δεν μετράει ύπνο, συμφωνεί με τις εμπειρίες μας.
Οσο για το body battery που ειπες εχω την αισθηση οτι ειναι του κωλου. Αν καταλαβα καλα βασιζεται στο ποσο κοιμηθηκες (χρονικα και ποιοτηκα) τη μια φορα που μετραει και απο εκει και μετα απλα πεφτει ολη την ημερα. Πανω απο 68% δεν εχω δει μεχρι στιγμης ποτε. Ζωντανο/νεκρο με βγαζει δηλαδη με το καλημερα![]()
Καμια μερα που θα πεσω κανενα 2ωρο για μεσημεριανο υπνο θα δω τι γραφει με το που ξυπναω το body battery. Οταν το κανω ετσι ξυπναω το απογευμα και πεταω αφου επιτελους συμπληρωσα τον υπνο που μου λειπει. Τοσο δεν πεταω ποτε το πρωι εφοσον ποτε δεν κλεινω πανω απο 5-6 ωρες μαζεμενες (και πολυ λεω). Αν αισθανομαι εγω οτι πεταω και το προγραμμα μου δειχνει οσο μου εδειχνε πριν το μεσημεριανο υπνο, θα ειναι του κωλου με τη βουλα το body battery
skous έγραψε:….
Για αλλες χώρες, νομιζω το πλανο είναι ένα, απλα στο aw μπαινει extrasim.
< >
George_Prix έγραψε:Χθες το βραδυ κοιμηθηκα ενα 4ωρο. Ξυπνησα το πρωι με body battery 42% δηλαδη μισοπεθαμενος.
Σημερα το μεσημερι πριν κοιμηθω ειχα 11% και μετα απο κανενα 2ωρο υπνου ξυπνησα με 7% ενω αισθανομουν αισθητα καλυτερα απο πριν σε δυναμη.
Δηλαδη οπως ειπα ηδη, το body battery ειναι Για Τον Πεο. Σε ξεκιναει ψηλα στην αρχη της μερας αναλογα με το ποσο καλα κοιμηθηκες το βραδυ και μετα πεφτει σταδιακα μεχρι το επομενο βραδυ.
bill33 έγραψε:George_Prix έγραψε:Χθες το βραδυ κοιμηθηκα ενα 4ωρο. Ξυπνησα το πρωι με body battery 42% δηλαδη μισοπεθαμενος.
Σημερα το μεσημερι πριν κοιμηθω ειχα 11% και μετα απο κανενα 2ωρο υπνου ξυπνησα με 7% ενω αισθανομουν αισθητα καλυτερα απο πριν σε δυναμη.
Δηλαδη οπως ειπα ηδη, το body battery ειναι Για Τον Πεο. Σε ξεκιναει ψηλα στην αρχη της μερας αναλογα με το ποσο καλα κοιμηθηκες το βραδυ και μετα πεφτει σταδιακα μεχρι το επομενο βραδυ.
Εχω ένα παπά γνωστό ,να του πω να σε διαβάσει;Οτι βοήθεια σου βρούμε καλό θα είναι.
Κρίμα νέο παιδί να ταλαιπωρείσαι έτσι.
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]