Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitris
Cosmonaut21 έγραψε:Σε καινολυργιο διαμέρισμα που επειδή δεν έχει τρέξει καθόλου νερό μυρίζουν οι αποχετεύσεις τί ρίχνουμε;

Σε πρώτη φάση ρίχνουμε νερό για να γεμίσουν τα σιφώνια. Το γεμάτο σιφωνι συνήθως εμποδίζει τη μυρωδιά αποχέτευσης να περάσει στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimitris έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:Σε καινολυργιο διαμέρισμα που επειδή δεν έχει τρέξει καθόλου νερό μυρίζουν οι αποχετεύσεις τί ρίχνουμε;

Σε πρώτη φάση ρίχνουμε νερό για να γεμίσουν τα σιφώνια. Το γεμάτο σιφωνι συνήθως εμποδίζει τη μυρωδιά αποχέτευσης να περάσει στο σπίτι.

Σωστά! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bill33 έγραψε:
dimviii έγραψε:Σαββατο μεσημερι μου ειπε οτι το εστειλε.Θα περιμενω μεχρι αυριο.

tracking number?

εφτασε σημερα το μεσημερι(απο το Σαββατο το μεσημερι) με χρεωση 8 ευρω απο Γενικη Ταχυδρομικη.
σφαιρα και τζαμπα... γτχς
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#239514 ΕΡΩΤΗΣΗ

Σε 1 μήνα έχω να περάσω ΚΤΕΟ το Doblo.
Το χαρτί που βγαίνει, ισχύει και σαν κάρτα καυσαερίων για 1 χρόνο.
Σε μερικές μέρες μου λήγει η κάρτα καυσαερίων. Αυτή έχει περιθώριο ή όχι; Να την αφήσω μέχρι το ΚΤΕΟ ή να πάω να περάσω ΚΤΕΟ σε μερικές μέρες;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
MIXOStsi έγραψε:Θες νομοταγής απάντηση ή ελληνική απάντηση?

Εσύ αποφασίζεις...

Τη νομοταγή ΠΑΝΤΑ :iconcool:
Εννοώ αν γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει νόμιμο χρονικό περιθώριο λόγου χάρη για 1 μήνα, όπως συμβαίνει με το ΚΤΕΟ.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#239552 Εάν θυμάμαι καλά για ΚΕΚ τρως πρόστιμο μόνο αν σε πιάσουν χωρίς, αλλά δεν υπάρχει θέμα αν δεν την ανανεώσεις εγκαίρως και δε σε πιάσουν, σε αντίθεση με το ΚΤΕΟ που πρέπει να καταβάλεις πρόστιμο εκπρόθεσμου ελέγχου.

Όντως έτσι είναι, μετά από σύντομο ψάξιμο
http://www.kteohellas.gr/category/34/%C ... 3-kek.html

Οπότε απλά διαλέγεις αν θες να ρισκάρεις το (αμελητέο μάλλον) ενδεχόμενο να σου κάνουν έλεγχο για ΚΕΚ σε αυτές τις λίγες μέρες...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#239915 Για να ζητήσουμε ΑΦΜ εταιρίας εξωτερικού χρησιμοποιούμε τον όρο ''Tax Identification Number'';
Άβαταρ μέλους
By Pitt
panos2171 έγραψε:Για να ζητήσουμε ΑΦΜ εταιρίας εξωτερικού χρησιμοποιούμε τον όρο ''Tax Identification Number'';

Περίπου.

VAT identification number, ή σκέτο VAT number.

Edit: Σκοσσέζε, είσαι γρήγορο πιστόλι. :lol: