Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#717460 Ο δικός μας πάει (για 3η εβδομάδα τώρα) στο summer camp που οργανώνει το σχολείο. Εναλλακτική να μείνει στο σπίτι δεν υπήρχε. Είμαστε εμβολιασμένοι εμείς (οι γονείς), εμβολιασμένοι και οι τέσσερις παππούδες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#717464 Από περιέργεια, τι κόστος έχουν αυτές οι διάφορες δραστηριότητες; Τι είναι ποιο φθηνό, το summer camp ή η κατασκήνωση;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Από περιέργεια, τι κόστος έχουν αυτές οι διάφορες δραστηριότητες; Τι είναι ποιο φθηνό, το summer camp ή η κατασκήνωση;

Το πρωτο. Γιατι δεν ειναι ολη την μερα ειναι μονο τις εργασιμες ωρες, συνηθως 08:00 με 16:00.

Η κατασκηνωση ειναι και για μεγαλυτερα παιδια, νομιζω. Εκτος απο αυτες που ειναι δημων η για κλαδους εργαζομενων και κοστιζουν λιγο, γενικα ειναι ακριβες και αν δεν κανω λαθος εβδομαδιαιες.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717469 Μία καλή κατασκήνωση, αλλά όχι κάτι τρελό, κοστίζει γύρω στο 500ρικο για 2 εβδομάδες (για κάθε παιδί). Το summer camp, με ένα 70άρι/εβδομάδα/παιδί βρίσκεις κάτι αρκετά καλό. Μπορείς και με λιγότερα, μπορείς και με αρκετά περισσότερα. Βλέπεις και τι καλύπτει και με ποιους συνεργάζεται και το ταμείο σου ή η εταιρεία/εργοδότης σου (π.χ. https://kataskasimakopoulou.gr/programm ... ikatameia/).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#717486 https://www.news247.gr/ygeia/koronoios- ... 94184.html
Γενικώς, το μόνο ελπιδοφόρο, οι διασωληνωμένοι έστω αργά, συνεχίζουν να πέφτουν. Όλα τα υπόλοιπα, πάνε χάλια!
-Θετικότητα υψηλή
-Τα λύματα παντού αύξηση σε τουριστικές περιοχές και Αττική

Θεωρώ αναπόφευκτο αν συνεχίσουμε έτσι, να επιστρέψει η μάσκα παντού, κάτι που κανείς δεν το θέλει, ειδικά το κατακαλόκαιρο... Γενικώς, θεωρώ πως το καλοκαίρι, σίγουρα είναι χειρότερο από αυτό που περιμέναμε, ενώ εγώ έχω αρχίσει και ψιλοφοβάμαι για το τι θα βρω σε λίγες μέρες που θα βρεθώ για διακοπές μιας εβδομάδας στην Εύβοια... Κάνω δεύτερες σκέψεις ακύρωσης, θα χάσω 100€, αλλά τουλάχιστον όχι τον ύπνο μου.
:s_shout

EDIT: Διόρθωσα το link :s_hang
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#717487 Το link σου τι δείχνει? Τα διόδια? :hmmm:

3.109 τα κρούσματα σήμερα αλλά με 85.296 τεστς.
3,64% η θετικότητα οριακά κάτω από το 4%.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:. Γενικώς, θεωρώ πως το καλοκαίρι, σίγουρα είναι χειρότερο από αυτό που περιμέναμε, ενώ εγώ έχω αρχίσει και ψιλοφοβάμαι για το τι θα βρω σε λίγες μέρες που θα βρεθώ για διακοπές μιας εβδομάδας στην Εύβοια... Κάνω δεύτερες σκέψεις ακύρωσης, θα χάσω 100€, αλλά τουλάχιστον όχι τον ύπνο μου.
:s_shout

Αν δεν εχεις κλεισει σε πολυ τουριστικο μερος γιατι να ακυρωσεις; Πιο ασφαλης θα εισαι πηγαινοντας για μπανιο στα νοτια; Χλωμο. Το εξω ακομα ειναι ασφαλες αρκετα αν δεν εχεις συνωστισμο. Αντε να περασετε ομορφα, ο χειμωνας θα ειναι δυσκολος, γεμιστε μπαταριες!
Άβαταρ μέλους
By skous
#717495 HF δεν υπάρχει λόγος, αποφεύγεις τον συνωστισμό/πισίνες/πίτα ταβέρνες/κοσμικές παραλίες,μπαράκια κλπ και λογικά θα είσαι οκ.
Ειδικά αν έχεις ενοικιαζόμενο δωμάτιο/μπανγκαλόου ;) είσαι ακόμα πιο ασφαλής.
Άβαταρ μέλους
By glf
#717496 Είμαι Β. Εύβοια και μέχρι προχθές Κυριακή είχε λίγο κόσμο. Από χθες βλέπω περισσότερη κίνηση. Αλλά όλα σε λογικά πλαίσια. Είναι και το μέρος προς το οικογενειακό οπότε νιώθω μια χαρά ασφαλής..
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717497 Όλοι Εύβοια θα πάμε φέτος; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
axel12p έγραψε:Εντωμεταξύ Λευκάδα πρέπει να έχουν πάει και αρκετοί ανεμβολίαστοι, γιατί είναι από τα ελάχιστα νησιά που δεν απαιτούν rapid test. Προχθές άκουγα γνωστούς μου που δεν έχουν εμβολιαστεί ότι επέλεξαν να πάνε φέτος Εύβοια για τον ίδιο λόγο...

Απλά να θυμίσω στους υποψήφιους τουρίστες. :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#717501 Στο φερυ από Γλύφα ούτε που ασχολήθηκε κάποιος αν έχουμε χαρτί ή τεστ..
Μαλλον επειδή είναι νησί με γέφυρα..
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717502 Ελπίζω να μην ανέβαλα τη Σκωτία για να το τσιμπήσω στην Εύβοια τελικά :twisted:
Άβαταρ μέλους
By glf
#717503 Η αλήθεια είναι ότι τώρα πάω βόλτα στο Πευκί και θα δώσω ανταπόκριση αργότερα για εκεί.