Anonymous Founder έγραψε:Από περιέργεια, τι κόστος έχουν αυτές οι διάφορες δραστηριότητες; Τι είναι ποιο φθηνό, το summer camp ή η κατασκήνωση;
Το πρωτο. Γιατι δεν ειναι ολη την μερα ειναι μονο τις εργασιμες ωρες, συνηθως 08:00 με 16:00.
Η κατασκηνωση ειναι και για μεγαλυτερα παιδια, νομιζω. Εκτος απο αυτες που ειναι δημων η για κλαδους εργαζομενων και κοστιζουν λιγο, γενικα ειναι ακριβες και αν δεν κανω λαθος εβδομαδιαιες.
Fiat Panda 7,6l/100km
Γενικώς, το μόνο ελπιδοφόρο, οι διασωληνωμένοι έστω αργά, συνεχίζουν να πέφτουν. Όλα τα υπόλοιπα, πάνε χάλια!
-Θετικότητα υψηλή
-Τα λύματα παντού αύξηση σε τουριστικές περιοχές και Αττική
Θεωρώ αναπόφευκτο αν συνεχίσουμε έτσι, να επιστρέψει η μάσκα παντού, κάτι που κανείς δεν το θέλει, ειδικά το κατακαλόκαιρο... Γενικώς, θεωρώ πως το καλοκαίρι, σίγουρα είναι χειρότερο από αυτό που περιμέναμε, ενώ εγώ έχω αρχίσει και ψιλοφοβάμαι για το τι θα βρω σε λίγες μέρες που θα βρεθώ για διακοπές μιας εβδομάδας στην Εύβοια... Κάνω δεύτερες σκέψεις ακύρωσης, θα χάσω 100€, αλλά τουλάχιστον όχι τον ύπνο μου.

EDIT: Διόρθωσα το link
3.109 τα κρούσματα σήμερα αλλά με 85.296 τεστς.
3,64% η θετικότητα οριακά κάτω από το 4%.
Anonymous Founder έγραψε:. Γενικώς, θεωρώ πως το καλοκαίρι, σίγουρα είναι χειρότερο από αυτό που περιμέναμε, ενώ εγώ έχω αρχίσει και ψιλοφοβάμαι για το τι θα βρω σε λίγες μέρες που θα βρεθώ για διακοπές μιας εβδομάδας στην Εύβοια... Κάνω δεύτερες σκέψεις ακύρωσης, θα χάσω 100€, αλλά τουλάχιστον όχι τον ύπνο μου.
Αν δεν εχεις κλεισει σε πολυ τουριστικο μερος γιατι να ακυρωσεις; Πιο ασφαλης θα εισαι πηγαινοντας για μπανιο στα νοτια; Χλωμο. Το εξω ακομα ειναι ασφαλες αρκετα αν δεν εχεις συνωστισμο. Αντε να περασετε ομορφα, ο χειμωνας θα ειναι δυσκολος, γεμιστε μπαταριες!
Fiat Panda 7,6l/100km
Ειδικά αν έχεις ενοικιαζόμενο δωμάτιο/μπανγκαλόου ;) είσαι ακόμα πιο ασφαλής.
axel12p έγραψε:Εντωμεταξύ Λευκάδα πρέπει να έχουν πάει και αρκετοί ανεμβολίαστοι, γιατί είναι από τα ελάχιστα νησιά που δεν απαιτούν rapid test. Προχθές άκουγα γνωστούς μου που δεν έχουν εμβολιαστεί ότι επέλεξαν να πάνε φέτος Εύβοια για τον ίδιο λόγο...
Απλά να θυμίσω στους υποψήφιους τουρίστες.
Μαλλον επειδή είναι νησί με γέφυρα..