MIXOStsi έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, σε 2-3 μήνες θα δούμε ποιος είναι ηλίθιος και ποιος έξυπνος, φρόντισε μόνον να μην σκούζεις τότε.
Μόνον ένας ηλιθιος θα επαναλαμβανε το ίδιο από τον Μάρτιο του 2020...
Κάτι σαν το οι επόμενες 2 βδομάδες είναι κρίσιμες.
Εσύ τις ίδιες αστειότητες δεν λες από το Μάρτιο του 2020;
Και έκτοτε έχουμε 14.000 νεκρούς και να δούμε και πόσους ακόμη;
MIXOStsi έγραψε:Ηλιθιοι δεν είναι όλοι οι υπόλοιποι, είναι συγκεκριμένοι. Στο ξαναπα...
Σταμάτα να ονειρεύεσαι ότι θα πέσεις μια φορά μέσα στις προβλέψεις σου και του κάθε ειδικού που παραθέτεις.
Not gonna happen...
Δεν θυμάμαι να έχω πέσει έξω, μιας και δεν έχω κάνει καμία πρόβλεψη για την COVID-19. Ό,τι διαβάζω από αλλού μεταφέρω. Ούτε έχω προτείνει κάτι. Γενικώς, καταλαβαίνω πως τραβάς κάποια ζόρια άσχετα με το θέμα με εμένα, που μπορείς να τα λύσεις, πριν ποσταρεις την επόμενη φορά. Καμία όρεξη δεν σου έχω.
MIXOStsi έγραψε:Α και είναι ηλιθιοι όταν από τον Μάρτιο του 2020 δεν έχουν αλλάξει το παραμικρό στον τρόπο αντιμετώπισης της νόσου. Αλλά λένε τα ίδια και τα ίδια σε κάθε μετάλλαξη, σε κάθε αύξηση κρουσμάτων, σε κάθε θάνατο.
Όλος ο πλανήτης έχει κάνει τα ίδια και κανείς δεν άφησε την πανδημία να εξελιχθεί. Αυτό που προτείνεις εσύ και κάποιοι άλλοι, δεν έγινε πουθενά. Γιατί θα είχαμε εκατόμβη.
Αυτό θα ήταν ηλιθιότητα όπως λες κι εσύ.
Και σίγουρα μετράει η εμπειρία, δεν αντιλέγω.