Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
MIXOStsi έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, σε 2-3 μήνες θα δούμε ποιος είναι ηλίθιος και ποιος έξυπνος, φρόντισε μόνον να μην σκούζεις τότε.

Μόνον ένας ηλιθιος θα επαναλαμβανε το ίδιο από τον Μάρτιο του 2020... :iconcool:
Κάτι σαν το οι επόμενες 2 βδομάδες είναι κρίσιμες.

Εσύ τις ίδιες αστειότητες δεν λες από το Μάρτιο του 2020;
Και έκτοτε έχουμε 14.000 νεκρούς και να δούμε και πόσους ακόμη;
MIXOStsi έγραψε:Ηλιθιοι δεν είναι όλοι οι υπόλοιποι, είναι συγκεκριμένοι. Στο ξαναπα...
Σταμάτα να ονειρεύεσαι ότι θα πέσεις μια φορά μέσα στις προβλέψεις σου και του κάθε ειδικού που παραθέτεις.
Not gonna happen...

Δεν θυμάμαι να έχω πέσει έξω, μιας και δεν έχω κάνει καμία πρόβλεψη για την COVID-19. Ό,τι διαβάζω από αλλού μεταφέρω. Ούτε έχω προτείνει κάτι. Γενικώς, καταλαβαίνω πως τραβάς κάποια ζόρια άσχετα με το θέμα με εμένα, που μπορείς να τα λύσεις, πριν ποσταρεις την επόμενη φορά. Καμία όρεξη δεν σου έχω.
MIXOStsi έγραψε:Α και είναι ηλιθιοι όταν από τον Μάρτιο του 2020 δεν έχουν αλλάξει το παραμικρό στον τρόπο αντιμετώπισης της νόσου. Αλλά λένε τα ίδια και τα ίδια σε κάθε μετάλλαξη, σε κάθε αύξηση κρουσμάτων, σε κάθε θάνατο.

Όλος ο πλανήτης έχει κάνει τα ίδια και κανείς δεν άφησε την πανδημία να εξελιχθεί. Αυτό που προτείνεις εσύ και κάποιοι άλλοι, δεν έγινε πουθενά. Γιατί θα είχαμε εκατόμβη.
Αυτό θα ήταν ηλιθιότητα όπως λες κι εσύ.
Και σίγουρα μετράει η εμπειρία, δεν αντιλέγω.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#717339 Μάσκα, άγνωστη λέξη
Στη Λευκάδα τουλάχιστον που μπορώ να πω για τις τελευταιες μέρες δεν υπάρχει κανένα μέτρο , δεν υπάρχει κορώνα
Μάσκα δεν υπάρχει , κανένας πελάτης δε φοράει πουθενά , σερβιτόροι έχουν μια κάπου να υπάρχει
Αποστάσεις; Τι είναι αυτό ; Ειδικά χθες βράδυ με τελικό καφετέριες κτλ κράταγε ο ένας το χεράκι του άλλου
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#717366 Εντωμεταξύ Λευκάδα πρέπει να έχουν πάει και αρκετοί ανεμβολίαστοι, γιατί είναι από τα ελάχιστα νησιά που δεν απαιτούν rapid test. Προχθές άκουγα γνωστούς μου που δεν έχουν εμβολιαστεί ότι επέλεξαν να πάνε φέτος Εύβοια για τον ίδιο λόγο...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717391 Τα παιδιά (ηλικίες 11 και 8) τα στέλνουμε κατασκήνωση ή είναι παρακινδυνευμένο; Εναλλακτική, summer camp (09:00 - 17:00).
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#717392 Αν ως προυπόθεση της κατασκήνωσης είναι να πάτε με τουλάχιστο rapid test και όχι με self, ναι εγώ θα τα πήγαινα. Αν η φάση είναι yolo, ΟΧΙ! Αν και με τα τελευταία οι περισσότεροι φοβήθηκαν και ζητούν rapid ή PCR.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#717393 Και τα δύο έχουν ρίσκα, θα έλεγα το δεύτερο είναι ακόμη μεγαλύτερο, λόγω μεγαλύτερης κινητικότητας των παιδιών.
https://www.ethnos.gr/ellada/165559_syn ... -oi-goneis
Γενικώς, παίζεις με την φωτιά θα έλεγα, αλλά όπως θα έλεγε κάποιος εδώ μέσα, δεν έγινε και κάτι, το πολύ πολύ να κολλήσουν!
:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717394 Ναι, rapid test ζητάνε και να μην είναι self (και ναι, είναι μία από αυτές στο link του HF). Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές: Κατασκήνωση,summer camp, οθονοθεραπεία στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#717395 Εγώ θα τα έστελνα στη θέση σου. Ειδικά μετά από ένα χειμώνα απομόνωσης.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#717397 +1, η επιλογή 3 είναι μακράν η χειρότερη απο όλες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Ναι, rapid test ζητάνε και να μην είναι self (και ναι, είναι μία από αυτές στο link του HF). Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές: Κατασκήνωση,summer camp, οθονοθεραπεία στο σπίτι.

Θα τα εστελνα κι εγω. Αρκετη κλεισουρα περασαν ολο τον χειμωνα. Αν εσεις ειστε εμβολιασμενοι και φροντισετε να ξανακανουν ραπιντ πριν δουν παππουδες κλπ, δεν βρισκω τον λογο να μην περασουν ομορφα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717400 Κι εμείς αυτής της άποψης είμαστε. Και συμφωνώ ότι η 3η επιλογή είναι η χειρότερη, γι αυτό και δεν την ανέφερα στο αρχικό ερώτημα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#717401 Αναλογως, αν ας πουμε έχετε κανονισει να πάτε καπου ολοι μαζι μετά, εγώ δε θα τα έστελνα κατασκήνωση. Αν ειανι να γυρισουν, να μεινετε όλοι μαζι και μετα να πάτε διακοπές, γιατί όχι;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717405 Ναι, θα έχουμε 8 μέρες κενό, μετά την κατασκήνωση, μέχρι να φύγουμε όλοι μαζί.

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#717406 Εγω δεν καταλαβα γιατι τα ρεπορταζ λενε πως οταν βρισκουν κρουσματα στις κατασκηνωσεις τρεχουν ολοι και τα παιρνουν. Αστα εκει τρεις βδομαδες, θα το περασουν ολα ασυμπτωματικα και θα γυρισουν με αντισωματα. Πιο ριψοκινδυνο ειναι να επιστρεψουν σπιτι χωρις να ξερεις αν κολλησαν
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717407 Σωστό. Αν έχουν απλώς ενα συναχάκι γιατί να μην κάτσουν να το περάσουν ανώδυνα, αντί να το διασπείρουν ενδεχομένως σε ευαίσθητες ομάδες.

< >