Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#147817 Ακούω τους μπάτσους να έρχονται συνδροφε. :shifty:

βαλτε μωρμαλάκες κανα λειτουργικό που δεν είναι spyware.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#147905 Κι εγώ είχα αυθεντικά 8 :P
Η βλακεία ήταν ότι για τεχνικούς λόγους δεν μπορούσα να αναβαθμίσω από τα 7 στα 8 και τελικά, νευριασμένος, πέρασα μια μουφοκόπια των 10. Τεσπα...

Αν μπορούσα να βάλω το key το αυθεντικό, θα ήταν καλά.

jmarr, πολύ ωραία τα 10. Αν τα βάλεις, θα σου στείλω λινκ για φρη αντιβίρους :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#147927 ¨Εβαλα τα 10 στο Τ100 kai Πετάει!Μου αρέσουν πάρα πολύ.Δε χρησιμοποιυσα και πολύ το tablet mode στα 8 oπότε τα 10 μου έκατσαν τέλεια.Τωρα τα βάζω και στο vaio...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#147948 Το μόνο πρόβλημα που έχω μετά την αναβάθμιση σε Win10 στο HP dv6 είναι ότι το scroll του touchpad δεν δουλεύει.
Γίνεται ένας χαμός με αυτό στο διαδίκτυο και οι HP, MS & Synaptics περιμένουν η μία την άλλη να λύσει το πρόβλημα με αναβάθμιση των οδηγών.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#147951 Είναι παλιό μοντέλο; Το δικό μου HP 15-d008sv δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους drivers, μάλιστα χθες μου κανε και αναβάθμιση της κάρτας ήχου. Το μόνο πρόβλημα μου είναι που στο σκρολλάρισμα ανοίγει το παράθυρο της αναζήτησης. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#147966 Ναι Πάνο, είναι ένα HP Pavillion dv6-1340ev του 2010. Είναι το παλιό laptop του μικρού, που μετά από αλλαγή δίσκου, διάλυση και φύσημα, restore των Win7 και αναβάθμιση σε Win10 πετάει.

Για τον γιό αγόρασα πρν ένα μήνα ένα Dell 15R αλλά φοβάται να του κάνει upgrade σε Win10.
Άσε λέει πρώτα να δούμε τι προβλήματα θα βγάλουν και μετά βλέπουμε. :s_dunno

panos2171 έγραψε: Το μόνο πρόβλημα μου είναι που στο σκρολλάρισμα ανοίγει το παράθυρο της αναζήτησης. :rant:

Άρα ούτε στο δικό σου δουλεύει το Scroll του touchpad!
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Pitt έγραψε:Άρα ούτε στο δικό σου δουλεύει το Scroll του touchpad!

Δουλεύει κανονικά απλά την ώρα που σκρολλάρεις θα σου εμφανιστεί στο άκυρο και το παραθυράκι.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
manosky έγραψε:jmarr, πολύ ωραία τα 10. Αν τα βάλεις, θα σου στείλω λινκ για φρη αντιβίρους :shifty:

Να σε στείλω εγω κατι ιούς να δούμε αμα δουλεύει καλά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#148042 Ασχοληθηκα κανα 10λεπτο με τον Edge.
Εικόνα

OK, ας μενατε στον ΙΕ. :vava: :vava: :vava:

Κατι αλλο: Γιατι ρε τομαρια καταργησατε το zoom στις φωτογραφιες μεσω της ροδελας; :rant:

Να σας δεσω σε κανα καλλιεργητη και να φερω τον ταυρο θελετε; :x
Άβαταρ μέλους
By efthymis
Pitt έγραψε:Το μόνο πρόβλημα που έχω μετά την αναβάθμιση σε Win10 στο HP dv6 είναι ότι το scroll του touchpad δεν δουλεύει.

viewtopic.php?f=9&t=975&start=105#p147355 :s_bye