Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#227904 Τι έγινε με τον otso; Είδα την αποβολή, αλλά δεν πήρα χαμπάρι να έγραψε κάτι. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#227966 Ο otso είχε μαζέψει 3 warn και μας είχε ξεφύγει το ban. Επεξεργαζόμαστε σχέδιο μείωσης των ποινών για όλους όμως, μην αγχώνεστε.
Ο otso είναι η μεγάλη μου συμπάθεια βέβαια, και με πόνο ψυχής τον είδα να ban-άρεται, αλλά το βρισίδι ακόμη και σε αυτόν έχει ένα όριο.
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#227989 Όπως επιστρέφουν τις πινακίδες στις περιόδους εορτών και λόγω της ημέρας (Τσικνοπέμπτη γαρ)
έτσι κι΄ εσείς πρέπει να δείξετε την μεγαθυμία σας και να επιτρέψετε τον otso να ξαναγράψει. :s_empathy

Δεν θα μπορέσω να αντέξω ένα μήνα χωρίς να τον έχω με πειράζει για το 3008! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#228029 Pitt, εκτιμώ την προτροπή, αλλά υπάρχει κι άλλος που έφαγε ban πρόσφατα, φαντάζομαι το ίδιο επιθυμείς και για τους δύο σωστά;
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#228052 Αααα...μάλιστα! Αυτό ίσως εξηγεί και την επεξεργασία του σχεδίου μείωσης ποινών... :shifty:

Στο ερώτημά σου, αν και η απάντησή μου δεν νομίζω να παίζει καθοριστικό ρόλο στην άρση των ποινών και παρόλο που έχω μείνει 5-6 αιώνες πίσω, γνωρίζεις την γενικότερη στάση μου, στην έχω πεί και προσωπικά.

Ναι λοιπόν! Αν θέλουμε να δούμε την κοινότητά μας να ανθίζει, όλοι είμαστε απαραίτητοι, ακόμη κι' αυτοί με τους οποίους διαφωνούμε. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#228077 Είχα την ίδια άποψη και πολλοί εξ ημών. Δυστυχώς, κάποιοι με έχουν διαψεύσει πανηγυρικά. Απ' όλο το "πολιτικό φάσμα".
Μην εξαντλείς την ευαισθησία σου όμως μόνον σε όσους συμπαθείς εσύ.
:s_roses
Η μείωση των ποινών είχε συζητηθεί για πρώτη φορά (και έγινε κιόλας εκτός κανονισμού) την προηγούμενη φορά. Το γράφω περισσότερο για να το δουν κάποιοι και να γλιτώσουμε πάλι την ατέρμονη συζήτηση.
:s_coffee
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Anonymous Founder έγραψε:...Μην εξαντλείς την ευαισθησία σου όμως μόνον σε όσους συμπαθείς εσύ....

Σου απαντώ "Ναι λοιπόν! ... όλοι είμαστε απαραίτητοι, ακόμη κι' αυτοί με τους οποίους διαφωνούμε." και μου λες ότι εξαντλώ την ευαισθησία μου μόνον σε όσους συμπαθώ; :dizzy:

Δηλαδή αν απαντούσα αρνητικά τι διαφορετικό θα μου έλεγες; :lol: :s_bye
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Bayern7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Εγω ειμαι υπερ των ποινων. Καποιοι παρα ειναι προκλητικοι και κακα τρολς.

< 3

Για μένα λες geako? :(

Εσύ είσαι καλό τρολ :shifty: :s_biggrin