g8777 έγραψε:Να δωσω μια απαντηση βρε παιδες, αλλα δεν ξερω ποια ηταν η ερωτηση.
Ξέρετε πολλούς να έχουν προτάσεις σαν την δική μου?
g8777 έγραψε:Να δωσω μια απαντηση βρε παιδες, αλλα δεν ξερω ποια ηταν η ερωτηση.
Ξέρετε πολλούς να έχουν προτάσεις σαν την δική μου?
seismic έγραψε:bill33 έγραψε:Να καλέσεις και τον g8777 αλλιώς δεν έρχομαι!
Φυσικά και θα τον καλέσω! Μου χρωστάει μία απάντηση την οποία πρέπει να μου την δώσει εδώ, ή στην εκπομπή.
EDDIE_147 έγραψε:g8777 έγραψε:Να δωσω μια απαντηση βρε παιδες, αλλα δεν ξερω ποια ηταν η ερωτηση.Ξέρετε πολλούς να έχουν προτάσεις σαν την δική μου?

EDDIE_147 έγραψε:g8777 έγραψε:Να δωσω μια απαντηση βρε παιδες, αλλα δεν ξερω ποια ηταν η ερωτηση.Ξέρετε πολλούς να έχουν προτάσεις σαν την δική μου?
mikeerfol έγραψε:seismic έγραψε:bill33 έγραψε:Να καλέσεις και τον g8777 αλλιώς δεν έρχομαι!
Φυσικά και θα τον καλέσω! Μου χρωστάει μία απάντηση την οποία πρέπει να μου την δώσει εδώ, ή στην εκπομπή.
Στην εκπομπή καλύτερα, να βγουν όλα στη φόρα
seismic έγραψε:O Αρχηγόςhttp://www.ecivil.gr/t437-topic#2344
Καταγγέλλω επίσης την Ελληνική πολιτεία, την διεθνή κοινότητα για υπόθαλψη της αντισεισμικής ευρεσιτεχνίας μου, και προσκαλώ όλους τους φορείς να αναμετρηθούν μαζί μου πάνω στο γνωστικό μου επίπεδο.
Θεωρώ ότι είναι βλάστημο να παρατήσω την εφεύρεση, προς τιμήν των νεκρών των σεισμών.
Εδώ στην Ελλάδα γίνεται ..... '' το εν το κιγκλίδωμα γυναικός το αμάρτημα.''
Αν τους αποδείξω ότι ο ΕΑΚ και ΕΚΩΣ είναι επικίνδυνοι για την δόμηση. Και η μέθοδος η δική μου είναι πολύ καλύτερη. Θα αλλάξουν τους κανονισμούς του ΕΑΚ, ή ( ας είναι καλύτερη η μέθοδός μου ) διότι δεν συμπίπτει με τον ΕΑΚ θα την απορρίψουν?
Το σύστημά μου είναι και για ανεμοστρόβιλους.
Αν είμαι τόσο ανατρεπτικός για την επιστήμη, χωρίς να έχω πάρει απαντήσεις σε αυτά που λέω,....τι να πω?
Γράφω σε 70 φόρουμ Ελληνικά και ξένα.
Πάντα είμαι το πρώτο θέμα σε επισκέψεις.
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]