red_monster έγραψε:Την δυνατότητα για Εξ αποστάσεως διδασκαλία γιατι την αρνείται ;
Ρωμανός έγραψε:δεν υπερασπίζομαι τη νομιμότητά τους· αντίθετα, απευθύνω έναν πολιτικό εκβιασμό ώστε να κερδίσω ανάσες ελευθερίας από την ισοπεδωτική συνθήκη του εγκλεισμού.
red_monster έγραψε:Θλιβερή και γενναία ειναι η εικόνα των συριων μεταναστών και δη των ανηλίκων... Αντι η κοινή γνώμη να ασχολείται με πραγματικά ζητήματα συγκεντρώνει όλη τη φαιά ουσία γύρο απο ενα παιδι με ψυχολογικά προβλήματα
.
nass έγραψε:red_monster έγραψε:Την δυνατότητα για Εξ αποστάσεως διδασκαλία γιατι την αρνείται ;Ρωμανός έγραψε:δεν υπερασπίζομαι τη νομιμότητά τους· αντίθετα, απευθύνω έναν πολιτικό εκβιασμό ώστε να κερδίσω ανάσες ελευθερίας από την ισοπεδωτική συνθήκη του εγκλεισμού.
224v έγραψε:Μα να απαιτει να λειτουργει η εξουσια υπερ του ενω ο ιδιος θελει να την καταστρεψει και να την πολεμησει αυτη την διοικηση που προβλεπει αυτα τα δικαιωματα, ειναι λιγο τρελλο εως παραλογο, μαλλον ζει σε παραλληλο συμπαν ολη η οικογενεια του χρονια τωρα και αρεσκεται απλα να τα βαζει με το "συστημα" γυρο του με εγκληματικες πραξεις καθαρα ποινικες, που ομως θελει να τον σεβεται σαν πολιτη του
trident1971 έγραψε:Εχεις ξεχασει οτι μιλαμε για καταδικασμενο για ενοπλη ληστεια και απαγωγη, που δεν ξερω (φανταζομαι πως) γλυτωσε εξτρα και καταδικη για τρομοκρατια???
Corto Maltese έγραψε:trident1971 έγραψε:Εχεις ξεχασει οτι μιλαμε για καταδικασμενο για ενοπλη ληστεια και απαγωγη, που δεν ξερω (φανταζομαι πως) γλυτωσε εξτρα και καταδικη για τρομοκρατια???
Δεν ξέρω τι γλίτωσε, ξέρω πως είναι αθώος για τρομοκρατία. Αν διαφωνείς κάνε έφεση ή ότι άλλο υπάρχει. Εφόσον είναι αθώος για τρομοκρατία, είναι ανήθικο να τον κρίνουν σαν οιωνεί τρομοκράτη, χωρίς ταυτόχρονα να ξεφτιλίζουν τη δικαιοσύνη αυτοί που και καλά την υπερασπίζονται.
Ένας έφηβος κέρδισε το δικαίωμα να σπουδάσει, πρέπει να βρούνε τρόπο να σπουδάσει. και _

Corto Maltese έγραψε:Αυτοί που τον αθώωσαν για τρομοκρατία, τον κρίνουν σαν ύποπτο τρομοκρατίας. Αυτό είναι το ανήθικο - αν δεν το καταλαβαίνεις.
corsair έγραψε:Απο την μια εχουν απολυτο δίκιο, και το κράτος δεν πρεπει να εξαντλεί ειδικά σε εναν νέο την αυστηρότητα του. Πρεπει να του δίνει και μια δεύτερη ευκαιρία. Απο την αλλη ομως, ο ιδιος ο κατάδικος δεν βοηθά τον εαυτό του με την στάση του. Θα εδειχνα κατανοηση αν πηγαινε να φάει λάχανο τον Κορκονέα, αλλα το γεγονός οτι πήγε σε τράπεζα υποκρύπτει αλλες φιλοδοξίες. Αλλωστε εχει δηλώσει εχθρός της πολιτείας, οποτε τι περιμένε ακριβως?
Αν τελικά κρατήσει ως τελος τον λόγο του και πεθάνει, στα δικά μου μάτια ειναι ξεκαθαρα δική του επιλογή. Κανείς λογικός δεν αυτοκτονεί επειδή του αρνηθηκαν για την ωρα την οποια παρακολουθηση μαθημάτων. Θα ειναι κρίμα να χαθεί μια ζωή έτσι, αλλα απο την αλλη η πολιτεία δεν μπορεί να αποφασίζει βασει εκβιασμών.
Και οι δικοί του πάντως, εχουν βάλει σαφεστατα το λιθαράκι τους στην διογκωση του πράγματος και στην οδήγηση σε αυτό το σημείο. Δεν θα ελεγα πως ειναι και πολυ καλοι γονείς.
Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την συμμετοχή μου στις αναρχικές εμπρηστικές ομάδες FAI-Φωτιές στον Ορίζοντα, FAI- Μονάδα Φωτιά στα Κάτεργα και Μαχόμενη Μειοψηφία.
Συγκεκριμένα λοιπόν πέρα από την πολιτική ευθύνη της συμμετοχής μου αναλαμβάνω και την ποινική ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις με βάση τις οποίες έχει σχηματιστεί δικογραφία, στην δημοτική αστυνομία της Κυψέλης, στην επενδυτική εταιρία Trastor και στο σπίτι του πρώην Υπουργού Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου.

Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]