otso έγραψε:dimviii αμα γινεις και συ ατμομηχανη τι να πω .
μη μπερδευεσαι,το δικο μου ετσι και το αποφασισω θα δουλευει στα 2 μπαρ ,και θα είναι Γιαπωνεζικο.
dimviii έγραψε:otso έγραψε:dimviii αμα γινεις και συ ατμομηχανη τι να πω .
μη μπερδευεσαι,το δικο μου ετσι και το αποφασισω θα δουλευει στα 2 μπαρ ,και θα είναι Γιαπωνεζικο.
Δικός μου είσαι. Πάρε κάνε 2μπάταρο με δυνατότητα για 150-200W. Πάρε και έναν ατμοποιητή στα 0.5 Ohm να βγάζεις ντουμάνια και θα νιώσεις ξανά λέμε.
Περνα από εκει.
επειδή μεχρι πριν 3 ωρες καπνιζα στριφτό αφιλτρο και η αισθηση είναι διαφορετική όπως και τα γουστα του καθενα το ιδιο σου δινουν και δοκιμάζεις.
Πχ πόσο "σφιχτο" θες το ρουφηγμα...
τους ειπα τι ηθελα και με "πηγαν" αυτοι....
κατσε να μπει ο Πιττ να τα εξηγησει με τον δικο του τροπο,μπας και νιώσω.
fokion έγραψε:dim προσωπική αποψη.
Περνα από εκει.
επειδή μεχρι πριν 3 ωρες καπνιζα στριφτό αφιτρο και η αισθηση είναι διαφορετική και τα γουστα του καθενα το ιδιο σου δινουν και δοκιμάζεις.
Πχ πόσο "σφιχτο" θες το ρουφηγμα...
θα περασω,αλλα καλο είναι να εχουμε καποιες πληροφοριες και από εδώ από ηδη χρηστες που το χρησιμοποιουν χρονια,και λογικα θα εχουν αρκετες πληροφοριες.
το ποσο σφιχτο είναι το ρουφηγμα πως το κανεις? τι παιζει ρολο σε αυτό?
Εγω πηγα και τους ειπα. Παιδες δεν εχω ιδεα τι θελω.
Θελω να μοιαζει με τσιγάρο στο ρουφιγμα κι όχι ολο το πνευμονι...
Το μηχανακι εκεινοι "μου το εστησαν" βλέποντας με να κανω τις δοκιμές....
dimviii έγραψε:ε το θεμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι είναι τα βατ,αν χρειαζομαι μια μπαταρια η δυο,τι ατμοποιητη ,ποσο θα μου βγαζει η μπαταρια σε διαρκεια κλπ.Εαν μεινω από μπαταρια σε ταξιδι μπορει να γινει φονος ας πουμε.
κατσε να μπει ο Πιττ να τα εξηγησει με τον δικο του τροπο,μπας και νιώσω.
Να πάρεις ένα power bank που φορτίζουμε τα κινητά μας
Δες ρίβιου στο νετ να πάρεις μια γεύση.
Αυτό είναι το δικό μου μηχάνημα.
Το σφιχτό ρούφηγμα έχει να κάνει με την αντίσταση. Αν πάρεις μια αντίσταση με 1 Ohm αρχίζει και σφίγγει το πράμα. Αν πάρεις με 1.5 είναι ακόμη πιο σφιχτό. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε. Ήθελα να βγάζω και ντουμάνι. Δες κάνα βίντεο.
Δοκιμασα ενα τουμπανο γνωστου και πνιγικα στον βηχα
και απο τοτε το ξανασκεφτομαι να αρχισω παλι με καλυτερο mod και ατμοποιητη, αλλα θα περιμενω και εγω τον pitt για περοσσοτερες πληροφοριες οπως αυτος ξερει
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Παντως το δικο μου απλο που ειχα παρει το παρατησα γιατι δεν με ικανοποιουσε στο "χτυπημα" του ατμου και την γευση.
Δοκιμασα ενα τουμπανο γνωστου και πνιγικα στον βηχακαι απο τοτε το ξανασκεφτομαι να αρχισω παλι με καλυτερο mod και ατμοποιητη, αλλα θα περιμενω και εγω τον pitt για περοσσοτερες πληροφοριες οπως αυτος ξερει
![]()
Κοίτα να δεις. Εγώ πήγα στο μάστορα εκεί και του λέω: Εϊμαι καπνιστής. Είμαι καπνιστής Marlboro κόκκινου σκληρού. Προσπέρνα μου τα starter kit και πάμε σε καλό μηχάνημα. Δεν τσιγκουνεύομαι.
Τα μικρά Watt πχ μέχρι 30W και αυτά με τις σφιχτές αντιστάσεις είναι σαν παιδικά για μένα. Χαρμάνης mode: ON
Dimvii κάνε λίγο υπομονή, είμαι ψόφιος.
___
... tapatalk
Giuseppe Busso έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Παντως το δικο μου απλο που ειχα παρει το παρατησα γιατι δεν με ικανοποιουσε στο "χτυπημα" του ατμου και την γευση.
Δοκιμασα ενα τουμπανο γνωστου και πνιγικα στον βηχακαι απο τοτε το ξανασκεφτομαι να αρχισω παλι με καλυτερο mod και ατμοποιητη, αλλα θα περιμενω και εγω τον pitt για περοσσοτερες πληροφοριες οπως αυτος ξερει
![]()
Κοίτα να δεις. Εγώ πήγα στο μάστορα εκεί και του λέω: Εϊμαι καπνιστής. Είμαι καπνιστής Marlboro κόκκινου σκληρού. Προσπέρνα μου τα starter kit και πάμε σε καλό μηχάνημα. Δεν τσιγκουνεύομαι.
Τα μικρά Watt πχ μέχρι 30W και αυτά με τις σφιχτές αντιστάσεις είναι σαν παιδικά για μένα. Χαρμάνης mode: ON![]()
![]()
Ομοιως και εγω, αλλα δεν ειπα το "δεν τσιγγουνευομαι"
Εχει και ψιλο κινδυνους το πραγμα, παντως
http://atmoskepseis.blogspot.gr/2015/04/sub-ohm.html
Fiat Panda 7,6l/100km
Pitt έγραψε:Η αντίσταση δεν έχει καμία σχέση με το σφικτό ρούφηγμα.
Dimvii κάνε λίγο υπομονή, είμαι ψόφιος.
___
... tapatalk
παρε το χρονο σου,δεν θα παω αυριο.Οποτε μπορέσεις.
θελω να τα γραψεις απλα και κατανοητα,οπως παντα δλδ.
θελω να δωσεις εμφαση στο θεμα της διαρκειας των μπαταριων.Υπαρχουν μερες που ξυπναω 4,30 το πρωι, και θα ξαναμπω σε ξενοδοχειο ώστε να εχω ρευμα,στις 10 το βραδυ.Εαν μεινω απο μπαταρια εχουμε θεμα.
Και στο κοστος δωσε μια ταξη μεγέθους για καλο ηλεκτρονικο,τα ανταλλακτικα,εαν επισκευάζονται,εγγυησεις κλπ.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.