Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#270712 μην παιζεις ρε με τον πονο των φυτων μου! με το μελλον του τραπεζιου μου ρε? της στραπατσαδας μου?
θα λειπω γω στη δουλεια και αυτο θα καταστρεφει το βιος μου?
Άβαταρ μέλους
By markvag
#270798 Δεν σου είπε αυτό ρε!!!!

Κόψε την πιπεριά και την ντομάτα που έχουν επηρρεαστεί και πέτα τες... :rtfm:

Πετάμε 1 για να έχουμε πολλά στο μέλλον! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#270808 Έχετε να προτείνετε κάποιο δέντρο που να μεγαλώνει σχετικά γρήγορα και να προσφέρει αρκετή σκιά; Έχει ο πεθερός πολύ χώρο αλλά δεν τον βλέπω πρόθυμο να ασχοληθεί. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#270816 περιεργα δεντρα που δεν τα εχει κανεις(αρκει να τα βρεις καπου)
σοφορα/καταλπη/ταμαριξ/ακερ
Άβαταρ μέλους
By xenos
cabala10 έγραψε:περιεργα δεντρα που δεν τα εχει κανεις(αρκει να τα βρεις καπου)

Αυτά που προτείνεις καλύπτουν τα 2 κριτήρια μου; :hmmm: Επίσης ευδοκιμούν στη χώρα μας;;; :hmmm:

cabala10 έγραψε:σοφορα

καλό.

cabala10 έγραψε:καταλπη

αααααα, πολύ καλό!

cabala10 έγραψε:ταμαριξ

μπα.

cabala10 έγραψε:ακερ

περίεργο...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#270878 Στην Καλαμάτα παίζουν πολύ τα παρακάτω στην πόλη. Γνωρίζει κάποιος πως λέγονται; :hmmm:

https://www.google.gr/maps/@37.0384647, ... 312!8i6656
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
xenos έγραψε:
cabala10 έγραψε:ακερ

περίεργο...

Υπάρχουν ποικιλίες σφενδαμιού όπως το πεδινό (acer campestre) που ευδοκιμούν στην Ελλάδα και είναι πολύ ανθεκτικές, δεν ξέρω βέβαια πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Το Πάσχα είδα σε έναν κήπο ένα μεγάλο κόκκινο σφενδάμι (μάλλον acer palmatum atropurpureum, σαν αυτό αλλά σε δέντρο) και έμεινα :s_omg :inlove: , λογικά όμως δε θα την παλεύει εύκολα στο ελληνικό καλοκαίρι, προτιμά ημισκιερές θέσεις.
Τελευταία επεξεργασία από Γιώργης και 22 Ιουν 2016, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#270903 Προύνος; [αντέχει μια χαρά σε ελληνικό κλίμα, καλοκαίρι, τα πάντα. Κι έχει (για τα γούστα μου) πολύ ωραίο χρώμα φυλλώματος]

Φιλύρα;
Άβαταρ μέλους
By egobrain
markvag έγραψε:Δεν σου είπε αυτό ρε!!!!

Κόψε την πιπεριά και την ντομάτα που έχουν επηρρεαστεί και πέτα τες... :rtfm:

Πετάμε 1 για να έχουμε πολλά στο μέλλον! :rtfm:

α!
δεν ειναι οτι εχει μολυνθει καποιος καρπος μεχρι τωρα.
απλα τις βλεπω που τριγυρνανε και γεννανε στα φυλλα των φυτων. σημερα παλι βρηκα 2 φυλλα με μπολικα αυγα απο κατω :/
καθε μερα κυνηγητο? ασε που την ζημια μπορει να την κανουν ολη την υπολοιπη μερα.

καποιοι προτεινουν θειαφι, αλλοι μια κατασκευη με LED, σημερα πετυχα αυτο..
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#270908 σιγα μην βαλεις και razer ποντικια

θειαφι ειναι ο πιο "απλος" αποτελεσματικος τροπος
Άβαταρ μέλους
By g8777
#270928 ΣΚΑΣΕ

[url]https://www.google.gr/search?q=πρασινο+σαπουνι+στα+φυτα&oq=πράσινο+σαπούνι+φυτα&aqs=chrome.2.69i57j0l3.6827j0j4&client=ms-android-oneplus&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8[/url]