Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#243492 Πάω πριν από λίγο στο lidl εν μέσω βροχής. Η εικόνα απ έξω αναμενόμενη ΕικόναΕικόνα Την ίδια ώρα στο υπόγειο πάρκινγκ του καταστήματος όπου παρκαρα Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#243495 Αλήθεια γιατί συμβαίνει αυτό, το έχω παρατηρήσει πολύ συχνά. Έξω βρωμόκαιρος ή ντάλα ήλιος και γεμάτο το πάρκινγκ και το κλειστό είναι χαλαρότατο.
Αλλά ξέρω γιατί, φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που φοβούνται, ανησυχούν να πάνε στο υπόγειο. Τι τους τρομάζει δεν ξέρω, ο τεχνητός φωτισμός, σκοτάδι δεν είναι, οι ηλεκτρικές σκάλες ή το ασανσέρ, πιο πολύ ώρα χάνουν ψάχνοντας και περπατώντας από την άλλη άκρη, ότι οι κάμερες που το κοιτάνε θα το ματιάσουνε;
Δεν πειράζει, καλύτερα για μένα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#243496 Υποθετω η ψευδαισθηση οτι στο υπογειο θα αργησεις περισσοτερο να μπεις-βγεις στο μαγαζι. Οσες φορες εχω παει στο Πρακτικερ στην Μεταμορφωση το ιδιο βλεπω, φισκα το υπαιθριο, χαλαρο το υπογειο.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#243658 Δεν εχει τυχει να σω λιδλ με υπογειο παρκινγκ. Ειναι ελευθερο αυτο? πως επικοινωνει με το καταστημα?
Άβαταρ μέλους
By belgarion
nEK έγραψε:Δεν εχει τυχει να σω λιδλ με υπογειο παρκινγκ. Ειναι ελευθερο αυτο? πως επικοινωνει με το καταστημα?

Έχει ασανσέρ που βγαίνει πίσω από το μεγκαν στη δεξιά μεριά της δεύτερης φωτό. Το πάρκινγκ έχει 2 προσβασεις, μια από το εξωτερικό πάρκινγκ και μια από τον δρόμο εξυπηρέτησης για τις αποθήκες

.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
nEK έγραψε: Ειναι ελευθερο αυτο?

It's complicated.

nEK έγραψε:πως επικοινωνει με το καταστημα?

Ασύρματα.

nEK έγραψε: λιδλ

FFS.
Άβαταρ μέλους
By markvag
belgarion έγραψε:Πάω πριν από λίγο στο lidl εν μέσω βροχής. Η εικόνα απ έξω αναμενόμενη ΕικόναΕικόνα Την ίδια ώρα στο υπόγειο πάρκινγκ του καταστήματος όπου παρκαρα Εικόνα

.

Ακριβώς όπως στο Πλαίσιο της Καλαμαριάς. Τριπλοπαρκαρισμένα στον κεντρικότατο δρόμο μπροστά, 2 αμάξια στο υπόγειο... :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By criuser
nEK έγραψε:Δεν εχει τυχει να σω λιδλ με υπογειο παρκινγκ. Ειναι ελευθερο αυτο? πως επικοινωνει με το καταστημα?

Στο Χαλάνδρι έχει υπόγειο 2 επιπέδων .
Άβαταρ μέλους
By xenos
#243780 Καταρχάς, σπάνια λιντλ έχει υπόγειο πάρκινγκ (εγώ δεν έχω δει ποτέ). Κατά 2ον, πολλοί φοβούνται να το αφήσουν κάτω που δεν υπάρχει συνήθως κάποιος περαστικός να δει κάτι περίεργο. Επίσης υπάρχουν και άτομα (πχ η αδερφή μου) που δεν ξέρω γιατί, αλλά της φαίνονται κλειστοφοβικά, 'φοβάται' κάπως να οδηγεί σε υπόγεια. Τέλος αρκετά είναι στριμόκωλα. Πχ. ΑΒ απέναντι από το νομισματοκοπείο. Αν μπεις βγεις γρήγορα, έπρεπε να σου δίνουν κ δίπλωμα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By gakost
#243799 Εγώ πάλι ξέρω πολλά ΣΜ και λίντλ που έχουν υπόγειο πάρκινγκ. Το πρόβλημα δεν είναι το στρίμωγμα αλλά η νοοτροπία να το βάλουμε όσο το δυνατόν μέσα / κοντά στην πόρτα στο πεζοδρόμιο στην ράμπα κλπ και ας έχει 500 θέσεις 20 μέτρα παραπέρα.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#243850 το λιντλ στο Γερακα εχει... μονιμως αδειο.. με ασανσερ για το πανω κατω.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#243855 Μην τα μαρτυράτε όλα βρε παιδιά :ninja:

< >
Άβαταρ μέλους
By fokion
#243857 και ελαχιστο - μια που το εφερε η κουβεντα, γενικώς το παρκινγ στο σκλαβενιτη στη Κλεισθενους....
Ειδικά το ανοιχο με 10 θεσεις ολες κι ολες, εχει και το μικελ διπλα...... πανε κανα δυο απο κει......
το δε υπογειο??? αναλογικά της κινησης, ελαχιστο.......και στριμοκωλο με κατι κολωνες μες στη μεση
Άβαταρ μέλους
By Dodger
gakost έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι το στρίμωγμα αλλά η νοοτροπία να το βάλουμε όσο το δυνατόν μέσα / κοντά στην πόρτα στο πεζοδρόμιο στην ράμπα κλπ και ας έχει 500 θέσεις 20 μέτρα παραπέρα.

Aυτό ακριβώς, συμβαίνει παντού, είτε για σούπερ μάρκετ, είτε για τον φούρνο, το περίπτερο, το θέατρο, τη ταβέρνα, το κατάστημα με τα ρούχα, ΟΛΑ. Μην περπατήσουμε λίγο, θα χάσουμε λίπος...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#244214 Βρεθηκα σημερα τυχαια στον Σκλαβενιτη που ειναι στην Καλλιθεα , χαμηλα στην Κολοκοτρωνη (νομιζω πρωην ΙΖΟΛΑ)..
Πολυ ωραιο σουπερ μαρκετ , μεγαλο , πολλα ταμεια, πολυ καλη μαναβικη (εχω κωλυμμα) , ποικιλια σε ολα κ.λ.π
Μου πεφτει μακρυα αλλιως θα το προτιμουσα για τα ψωνια του σπιτιου.