Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Την υπόθεση των παρακολουθήσεων σχολίασε, στο πλαίσιο ομιλίας του για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Ειδικότερα, κ. Καραμανλής τόνισε: «Το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας που είναι αδιανόητο. Παραμένει όμως επιτακτική η ανάγκη να ξεκαθαριστεί ποιοι και με ποια δικαιολογία ζήτησαν κάτι τέτοιο και ποιοι και πώς το ενέκριναν».

Ο ίδιος επισήμανε την ανάγκη για «διαύγεια και διαφάνεια», λέγοντας ότι «είναι άλλωστε θεμελιώδη ζητούμενα για σύννομο και ομαλό δημόσιο βίο».

«Ακόμη περισσότερο όταν προκύπτουν ζητήματα, όπως αυτό της παρακολούθησης τηλεφώνου πολιτικού αρχηγού, δημοσιογράφου ή κάθε πολίτη. Σε τέτοιου είδους καταστάσεις η κάθαρση επέρχεται μόνο εφ΄ όσον αποσαφηνιστούν πλήρως. Το θέμα είναι τόσο βαρύ και σοβαρό που δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές ιοβόλες για την δημοκρατική ομαλότητα. Φως λοιπόν! Άπλετο φως!», πρόσθεσε.

Εικόνα

ΖΜΠΡΩΞΕΕΕΕΕΕ

:s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin

https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... oythiseis/
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#780171 Ακομη βουιζουν τα αυτια του αταλαντου γονου απο το χαστουκι Καραμανλη
Αποδειξη οτι πρωι πρωι ανελαβε το Πρωκτοθεμα να δολοφονησει χαρακτηρα :iconcool:

Η επιλογη της Ολγας ηταν εξαιρετικη νομιζω, καλυτερη απο Δενδια διοτι οι αλλοι ειτε εσωκομματικα ειτε εκτος, δεν εχουν αντιστοιχο υποψηφιο
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#780219 Ακριβως! Οι "εξυπηρετησεις" δημιουργουν υποχρεωσεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#780220 Τον συγκεκριμένο τον σιχαινομαι απο τότε με τις οροθετικές κοπελες

αλλα εχω και ενα επιπροσθετο λογο (ειμαι μικρος το δεχομαι) :iconcool:

Εκει που παω τον μικρο ποδοσφαιρο, εχει ενα χωρο διπλα για εκδηλωσεις - τα 2 τμηματα έχουν κοινο παρκινγκ
Περυσι, ενα απογευμα εχει διοργανωσει ο συγκεκριμένος ομιλια για την υποψηφιοτητα του για το αρχηγηλικι του ΠΑΣΟΚ, εχω παρκαρει σε θεση ακριβως μπροστα στην εισοδο που θα γινοταν η εκδηλωση, οταν λεω μπροστα οχι να κλεινω, σε διαγεγραμμενη αλλα 4-5 μ απο την εισοδο της εκδηλωσης.
Ντυνω τον μικρο στο αμαξι

Ερχεται κυριος με κονκαρδα ΠΑΣΟΚ, μασκα ΠΑΣΟΚ,καπελο ΠΑΣΟΚ, μου λεει φεύγετε?
Οχι του λεω τωρα ηρθαμε για προπονηση
Ερχεται ο κυριος Λοβερδος μου λεει
Καταπιεζω την πολυ δυνατη επιθυμια να του απαντησω καταλληλως :lol: και του απανταω απλα οκ θα πρεπει να βρει αλλου να παρκαρει (σημείωση ΕΙΧΕ θεσεις κενες πιο περα)
Φευγει
ξαναρχεται μετα απο 5 λεπτα, ενω παλευω με τις κωλοκαλτσες του μικρου
μηπως φευγετε τωρα?
οχι του λεω ανθρωπε μου, σου ειπα ειμαστε εδω και την προπονηση
μα ο κυριος Λοβερδος μου λεει
ο Ανδρεας του λεω, μπορει να παρκαρει 2 μετρα πιο κατω, οι θεσεις ειναι για ολους, σοσιαλισμος επι τη πραξη

Με εκνεύρισε φοβερα οτι ακομη και τωρα, εκει που εχουν ξεπεσει, εχουν το αυτο το θρασος :rant:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Asimov έγραψε:Γκαντεμιά

Εικόνα

Συμβαίνουν αυτά. Έχουμε άλλα θέματα τώρα, εθνικά. Προχωράμε.

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag

Αυτό και μόνο είναι σκάνδαλο.

Αλλά εντάξει, εδώ έχουμε τα μεγάλα και σοβαρά, όπως το ότι καπνίζει ο Πολάκης, με χουντοπρακτικές στα υψηλότατα κλιμάκια της κυβέρνησης θα ασχολούμαστε;;

Γιατί, εφόσον η ΕΥΠ υπάγεται στον πρωθυπουργό, υπεύθυνος γι' αυτό είναι ο πρωθυπουργός. Προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781509 Ωχού μωρέ τώρα, μας έχετε πρήξει με τις υποκλοπές! Και τι έγινε δηλαδή που τους παρακολουθούσαν; Τι έπαθαν; Και στην τελική, δεν μπορεί, κάτι θα είχαν κάνει κι αυτοί για να τους παρακολουθούν! Δεν μπορεί να μην τα ήθελε ο κ##$ τους κι αυτών!

Ο Ανδρουλάκης δηλαδή, γιατί έβαλε υποψηφιότητα και πήρε την νίκη από τον Ανδρέα τον Λοβέρδο που είναι το καλύτερο παιδί; Πώς τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς να σκεφτεί τον Κυριάκο και το άγχος που του προξένησε; Πώς θα σώσει την Ελλάδα (από τους ζαίους) όταν του κάνουμε τέτοια πράγματα;
:s_mad :rant:

Όσο για τον Κουκάκη, σίγουρα κάτι έχει κάνει κι αυτός!
https://www.news247.gr/kosmos/thanasis- ... 50257.html
Ο Θανάσης Κουκάκης στάθηκε κατά την εισήγησή του, στα κύρια θέματα που δημοσίευσε στους Financial Times. Επρόκειτο για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα ώστε οι Έλληνες εισαγγελείς να μην μπορούν να προχωρήσουν απευθείας σε ποινική δίωξη σε τραπεζίτη για απάτη, αν δεν υπάρχει απόφαση της τράπεζάς του για μήνυση, στη νομοθετική αλλαγή ώστε να επιστρέφει το υπό έρευνα "μαύρο χρήμα" σε αυτούς που τέλεσαν παράνομες πράξεις αν δεν προχωρήσει η διαδικασία εντός 18 μηνών, και στη νομική παρέμβαση ώστε η κακουργηματική φοροδιαφυγή (δηλαδή πάνω από 150.000 ευρώ) να μην διώκεται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα παρά μόνο αν υπάρχει τελεσίδικη βεβαίωση από τη φορολογική διοίκηση.

:s_biggrin :s_dance
"Τον Ιούλιο του 2020 φίλος μου με ενημέρωσε ότι βρίσκομαι υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και τον Αύγουστο του 2020 μου το επιβεβαίωσε παρουσιάζοντάς μου απομαγνητοφώνηση συνομιλίας μου. Αμέσως έκανα καταγγελία στην ΑΔΑΕ, στις 12/8. Όπως μάθαμε εκ των υστέρων από έρευνα των Reporters United, την ίδια ημέρα η ΕΥΠ διέκοψε την παρακολούθησή μου".

"Η διορία που είχε η ΑΔΑΕ για να απαντήσει στην καταγγελία μου "έτρεχε" και η κυβέρνηση το Μάρτιο του 2021 τροποποίησε το νόμο για την ΑΔΑΕ, μετά από 27 χρόνια, για να απαγορεύσει την ενημέρωση όσων έχουν παρακολουθηθεί για λόγους εθνικής ασφάλειας. Για το θέμα αυτό έχω προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ευελπιστώ ότι σύντομα θα δικαιωθώ", πρόσθεσε.

:s_roses

Αν με κάτι τέτοια δεν είναι εχθρός του έθνους ο Κουκάκης, δεν ξέρω ποιος είναι! Πώς τολμά να τα βάλει με τις τράπεζες και να τις ενοχλεί στο έργο τους;
:s_mad
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Ένα ευχάριστο διάλειμμα, για μια σύντομη είδηση:
Εξεταστική για υποκλοπές: Απόρρητη "ομερτά" επιβάλλει η κυβέρνηση
Πλήρως μυστικές θέλει τις συνεδριάσεις η κυβερνητική πλειοψηφία. Αρνήθηκε την πρόταση για διακομματικό προεδρείο. Τα πρακτικά δεν θα δίνονται ούτε στους βουλευτές μέλη της επιτροπής.

:s_hang

Νομίζω πως δεν αρκεί αυτό, καλύτερα είναι να τους κάνουμε ευθανασία κατόπιν για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα μιλήσουν σε κανέναν.
:s_wacko :s_sarcastic
#ΤΨΡΜ, και λίγα λέω. :s_sarcastic

Εδώ βγήκε μέχρι και η Ντόρα και είπε ότι όποιος αποκαλύψει κάτι για το θέμα θα φάει 10 χρόνια φυλακή.Αυτα είναι απόρρητα είπε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781593 Νομίζω πως το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν. Δεν θα κληθεί κανείς ουσιαστικά για το θέμα των υποκλοπών, και ακόμη και αν καλέσουν κάποιους, μπορούν να επικαλεστούν το απόρρητο, όπως μας πληροφόρησε η κα. Μπακογιάννη.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Κατήγγειλαν «θεσμική εκτροπή» και αποχώρησαν
https://www.euro2day.gr/news/politics/a ... h-kai.html
Με την κατηγορία της θεσμικής εκτροπής, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, μετά την άρνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να καλέσει ως μάρτυρες όλα τα πρόσωπα-κλειδιά της υπόθεσης που πρότεινε η αντιπολίτευση.

Η ΝΔ ζήτησε να ξεκινήσουν οι καταθέσεις με τους πρώην διοικητές της ΕΥΠ Θεόδωρο Δραβίλλα (2012-15), Γιάννη Ρουμπάτη (2015-19), Παναγιώτη Κοντολέοντα (2019-22), τον νυν διοικητή Θεμιστοκλή Δεμίρη, τους επικεφαλής της ΑΔΑΕ και της Αρχής Διαφάνειας, τους νόμιμους εκπρόσωπους των εταιρειών Krikel και Ιntellexa και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ πρότειναν να κληθεί και ο κ. Μητσοτάκης ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, καθώς με δικό του νόμο αμέσως μετά τις εκλογές του 2019 η Υπηρεσία τέθηκε υπό την εποπτεία του Πρωθυπουργού.

Η ΝΔ απέρριψε και την κλήτευση του πρωθυπουργού αλλά και του . Δημητριάδη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. (σ.σ. Την ίδια στιγμή, ο κ. Κουκάκης κατέθετε στην Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις στην Ελλάδα).

Πολύ καλά έκανε η ΝΔ και δεν δέχτηκε να κληθεί ο πρωθυπουργός, δεν γίνεται να του χαλάμε τα μπάνια του ανθρώπου για ασημαντότητες.

Προχωράμε. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζω πως το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Ε όχι και λήξαν!
Δεν θα μπει κανένας φυλακή που τόλμησαν να σπιλώσουν έτσι τον πρωθυπουργό?
Άβαταρ μέλους
By Asimov
NickTG έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζω πως το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Ε όχι και λήξαν!
Δεν θα μπει κανένας φυλακή που τόλμησαν να σπιλώσουν έτσι τον πρωθυπουργό?
Όντως.
Προβλέπω εξεταστική για να διερευνηθεί η σκευωρία.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#781771 Εχει ακομα ψωμι η ιστορια. Εδω τον "ακινδυνο" τον Ανδρουλακη παρακολουθουσαν, σιγα μην αφηναν ετσι τους οχτρους τους ζαιους:

Χρήστος Σπίρτζης: Καταγγέλλει παρακολούθησή του μέσω Predator – Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο

https://www.newsbreak.gr/politiki/37436 ... -predator/
Άβαταρ μέλους
By markvag
#781786 Κάτσε λίγο να μάθεις κι εσύ πως δεν τρέχει τίποτα, αλλά και να τρέχει, έτσι είναι και αν σου αρέσει και δεν μπορεί να τα βάλει κανένας με το κράτος (ούτε η βουλή) και άρα πάλι δεν τρέχει τίποτα. Συμπέρασμα; Όλα πόπα! :metalo: