Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#22073 Αν σου ξαναμιλησει umaga για ερωτες κτλ με υπονοουμενα για σενα πες της πως εισαι προθυμος να της πεταξεις τα ματια εξω. Εκει θα δεις αν και ποσο εννοει αυτα που υπονοει.Βεβαια δεν θα της το πεις ετσι ωμα ε. Πες της το με τροπο. Παμε σπιτι μου να σου δειξω τη συλλογη γραμματοσημων μου? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By umaga
#22082 δε δουλευουμε μαζι, πελατης ειμαι, να εχω παρεξηγησει τοσο πολυ :s_dunno
τελος παντον, αλλα χαιρομαι που εδωσα τροφη στο θεμα αυτο :lol: :s_roses
Άβαταρ μέλους
By otso
#22083 της λες να ερθει να σε βοηθησει στις ελιες . αν ερθει κανε οτι θελεις μεχρι γαμο μπορεις να φτασεις.
αν πει οχι , πες το κλασικο ποσο παει . στην επαρχια οι λιγοστες γκομενες την εχουν δει ελεεινιδες επι 2
Άβαταρ μέλους
By Funis
umaga έγραψε:εστειλα κατι τραγουδακια σε μεσο κοινωνικης δικτυωσης...

Να προσέχεις με αυτές τις νέες τεχνολογίες του διαβόλου γιατί πολλά γίνονται στον κόσμο :lipsealed:

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/50 ... nia-vinteo
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Funis έγραψε:
umaga έγραψε:εστειλα κατι τραγουδακια σε μεσο κοινωνικης δικτυωσης...

Να προσέχεις με αυτές τις νέες τεχνολογίες του διαβόλου γιατί πολλά γίνονται στον κόσμο :lipsealed:

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/50 ... nia-vinteo

Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Υπάρχει άλλωστε προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
By Marios
#22254 Λοιπόν umaga, και να της το φορέσεις το μπουφάν τελικά, πρόσεχε πολύ. Διότι τα ίδια έκανε και ένας γνωστός μου πριν 8 χρόνια με μια μαύρη χωρίς προφυλάξεις, και ακόμα ψάχνεται μη κόλλησε τίποτα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Marios έγραψε:Λοιπόν umaga, και να της το φορέσεις το μπουφάν τελικά, πρόσεχε πολύ. Διότι τα ίδια έκανε και ένας γνωστός μου πριν 8 χρόνια με μια μαύρη χωρίς προφυλάξεις, και ακόμα ψάχνεται μη κόλλησε τίποτα. :shifty:

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#22344 Αν ειστε βουνισιοι εκει και θαλασσα εχει μακρια, πες της οτι σου αρεσει πολυ να τρως αχινό, τρελαινεσαι... θα καταλαβει :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By vengas
trident1971 έγραψε:Αν ειστε βουνισιοι εκει και θαλασσα εχει μακρια, πες της οτι σου αρεσει πολυ να τρως αχινό, τρελαινεσαι... θα καταλαβει :lipsealed:

και αν θέλει μόνο τις ξυρισμένες? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
vengas έγραψε:
trident1971 έγραψε:Αν ειστε βουνισιοι εκει και θαλασσα εχει μακρια, πες της οτι σου αρεσει πολυ να τρως αχινό, τρελαινεσαι... θα καταλαβει :lipsealed:

και αν θέλει μόνο τις ξυρισμένες? :shifty:

Ειναι παλιος ο ορος, αλλα σημαινει το ιδιο πράγμα. Πως λεμε "αυτος ειναι φραγκάτος" αντι να λεμε "αυτος ειναι Ευράτος" :lol:
Λιγη σημασια εχει αν η γκομενα ειναι ο Καρεμπέ ή ο Τζόρτζεβιτς... :shifty: