Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#240371 Οχι λαβα λαμπ, βαλε φωτο τζιμ γιατι το θυμαμαι αμυδρα και πρεπει να ειχα σκαλωσει για μηνες, μεχρι που "χαλασε" το υγρο και αφρισε μονιμα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#240431 κατι τετοιο αν και υπηρχαν διαφορες παραλλαγες. Ηταν μια συγκεκριμενη οικογενεια που σε ολα τα παιδια εκανε τετοιο δωρο χεχε. Παιζει να μου το χαν φερει 2 φορες σε γενεθλια μου.

Εικόνα

edit και δευτερη παραλλαγη

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:Με bdsm kit μοιάζει η φωτό :lol:

Για να το λές, κάτι θα ξέρεις... :shifty:

Στο δημοτικό είχαμε μάθημα "Χειροτεχνία". Εκεί τα αγοράκια είχαμε την δυνατότητα να ασχοληθούμε είτε με ξυλοκοπτική (βλέπε παραπάνω φωτο του vice246) είτε με ξυλογλυπτική. Τα κοριτσάκια αντιστοίχως μάθαιναν να καρικώνουν και κανέναν ξηλωμένο ποδόγυρο.

Ωραίες εποχές... :roll:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#240451 Μάλλον κάτι άλλο εννοείς, όχι οικοκυρικά. Οικοκυρικά έκαναν τα κοριτσάκια.

Στην Θεσ/νίκη είχαμε και εξατάξιο Γυμνάσιο (Οικοκυρική Σχολή) θηλέων φυσικά. Κάποτε ήταν προσόν για τις κοπέλες να έχουν βγάλει την Οικοκυρική Σχολή. Μαζί με τα Γαλλικά και το πιάνο (και μια καλή προίκα φυσικά), ήταν προσόντα για "καλοπάντρεμα".
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Pitt έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Με bdsm kit μοιάζει η φωτό :lol:

Για να το λές, κάτι θα ξέρεις... :shifty:

Στο δημοτικό είχαμε μάθημα "Χειροτεχνία". Εκεί τα αγοράκια είχαμε την δυνατότητα να ασχοληθούμε είτε με ξυλοκοπτική (βλέπε παραπάνω φωτο του vice246) είτε με ξυλογλυπτική. Τα κοριτσάκια αντιστοίχως μάθαιναν να καρικώνουν και κανέναν ξηλωμένο ποδόγυρο.

Ωραίες εποχές... :roll:

Εμείς κάναμε ξυλογλυπτική. Ακόμη απορώ με τα εργαλεία που έδιναν σε παιδιά Δημοτικού :dizzy:
Αφού δεν σφαχτήκαμε, καλά είμαστε :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#240470 Μια χαρά ήμασταν και δεν πάθαμε τίποτε. Και σουγιάδες φέρναμε στο σχολείο και παίζαμε καρφωτό μπροστά στους δασκάλους φυσικά. Σήμερα αν εύρισκαν επάνω μου (ή στο αυτοκίνητο) το προσκοπικό μαχαίρι που είχα για χρόνια στην ζώνη μου σαν προσκοπάκι, θα με έστελναν στον εισαγγελέα.

Άλλαξαν οι καιροί, άλλαξαν τα ήθη... :s_no
Άβαταρ μέλους
By drdino
Pitt έγραψε:Μάλλον κάτι άλλο εννοείς, όχι οικοκυρικά. Οικοκυρικά έκαναν τα κοριτσάκια.

Στην Θεσ/νίκη είχαμε και εξατάξιο Γυμνάσιο (Οικοκυρική Σχολή) θηλέων φυσικά. Κάποτε ήταν προσόν για τις κοπέλες να έχουν βγάλει την Οικοκυρική Σχολή. Μαζί με τα Γαλλικά και το πιάνο (και μια καλή προίκα φυσικά), ήταν προσόντα για "καλοπάντρεμα".

Οικιακή οικονομία.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#241032 Εικόνα
Πως προέκυψε η εικονα…

Στην 6η γυμνασίου !!! ημουν ταμιας… και λογω του οτι δεν εφερναν οι συμμαθητες την εβδομαδιαία "δόση" για να συγκεντρώσουμε καποιο ποσο για την εξαημερη οπως ειχε συμφωνηθει… .. Εφάρμοσα εβδομαδιαια κληρωση ενος πακετου dunhill που την εποχη εκεινη ηταν το πιο γκλαμουρ…
Μεχρι που με τσακωσε ο γυμνασιαρχης και μου πηρε το ταμείο… και έφαγα τριημερη…. :lol: