Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g47 έγραψε:Δεν κατηγορησα κανενα, αντιθετα ρωτησα. Συνεχισε να σκουζεις.

Κοίτα, όταν λες κάτι να έχεις το θάρρος να το παραδέχεσαι.

g47 έγραψε:Τοτε γιατι εγινες μοντ για μια μερα?
Ηθελες να αναμειχθεις? Επαιζαν φραγκα για ολους ε?

Αυτό στον έξω κόσμο μέχρι και αγωγή σηκώνει για δυσφήμιση. Οπότε μη μου πουλάς τώρα τρελίτσα ότι δεν είπες τίποτα.

Για το αν πείστηκες ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Ούτε ο HF πείστηκε, αλλά τουλάχιστον ήταν ευγενής ο άνθρωπος. Ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει. Και στον Άγιο Βασίλη άμα λάχει.
Άβαταρ μέλους
By g47
IKE έγραψε:Ακόμα είναι mod o ΔΙΑΣ με άλλο nickname αλλά μάλλον ούτε αυτό το ξέρει. Ίσως να μην καταλαβαίνει γενικά πολλά.

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#147696 Είναι ο edit mod. Παρακαλώ, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του μόνος του. Περσινά ξινά σταφύλια πια. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By IKE
#147700 Τώρα μένει να γραφτεί ο sv2 και να με κάνει report επειδή είπα ότι είχε εμπλακεί με lyoness :v
Άβαταρ μέλους
By g47
REALZEUS έγραψε:Έχει γίνει report για την δυσφήμηση.

Να απαντας δε βλεπω.
ΑΕ4ΤΦ? :hmmm:

ΙΚΕ, θες να πεις οτι δεν εφυγε ποτε και λεει ψεματα?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#147703 @g47: Το report ήταν στον ΙΚΕ για τις αστήριχτες και κατασκευασμένες χαζομάρες του, όχι σε σένα. Εσένα σου απάντησα. Αν δεν δέχεσαι την απάντηση δεν μπορώ, ούτε με ενδιαφέρει, να κάνω κάτι.
Άβαταρ μέλους
By IKE
g47 έγραψε: ΑΕ4ΤΦ? :hmmm:

ΙΚΕ, θες να πεις οτι δεν εφυγε ποτε και λεει ψεματα?

Ναι, τώρα αν θέλεις το πιστεύεις. Εν πάση περιπτώση αυτό είναι το προσωπικό δράμα του Δία, ας μείνουμε ontopic.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#147713 Πάντως έχοντας διαβάσει τα πάντα από πριν καταρρεύσει το 4τφορουμ η φάση φαίνεται σαν να τα πήρε κρανίο ο SV2 από την πολλή ειρωνεία στο σχετικό τοπικ και να απάντησε "σας γαμαω οπότε θελω" παίρνοντας τα ηνία του φόρουμ. Από εκεί και πέρα κάθε αναφορά στο θέμα είναι απλά για να θυμίζει οτι κάποια κωλαρακια πονάνε ακόμα.

Το θέμα με την πυραμίδα είχε ξεφύγει τελείως και αντί να πέφτει μπαν απευθείας τους αφήνατε για να μπορείτε να τους κοροιδευει ο κοσμοζ , όταν αυτό γύρισε μπούμερανγκ γιατί απλά μπορούσε να το κάνει ο sv ετσουξε.

Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν από τους εμπλεκομενους για να μην βρεθώ κι εγώ μοντ-ιδιοκτητης-χρηματοδοτης του 4τφορουμ στα καλά καθούμενα.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:η φάση φαίνεται σαν να τα πήρε κρανίο ο SV2 από την πολλή ειρωνεία στο σχετικό τοπικ και να απάντησε "σας γαμαω οπότε θελω" παίρνοντας τα ηνία του φόρουμ

Εσύ το έπιασες το νόημα. :iconcool: Powergame ήταν στην τελική. Λάθος του πάντως και του το είπα.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#147715 Σχεδόν, δεν ήταν η ειρωνία το πρόβλημα. Τον sv2 τον δούλευαν επί χρόνια πολλοί με όσα έγραφε. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν θίχτηκε το μαγαζάκι.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
REALZEUS έγραψε:Ξέρεις τι νομίζω; Ότι ακόμα και ο ίδιος πίστευε ότι ήταν legit. Άλλωστε δεν ήταν στην Lyoness. Πλήρωσε για να γίνει συμβεβλημένη επιχείρηση και μετά προσπαθούσε να μεγαλώσει την δική του "σειρά" (δεν ξέρω πως λέγονται αυτοί που είναι από κάτω σου). Τους είπαν ότι είναι σε 10-20-30 χώρες, ότι αναπτύσσονται κλπ κλπ. Ήταν ενθουσιασμένος! Τόσο πια να το έπαιζε; :hmmm:

Κορόιδα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g47
dimik έγραψε: σαν να τα πήρε κρανίο ο SV2 από την πολλή ειρωνεία

O.τι ειπε ο ΙΚΕ.
Το δουλεμα ειχε παει συννεφο σε βαθος χρονου. Το μονο που αλλαξε ειναι οτι σε εκεινο το θεμα επαιζε χρημα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Anonymous Founder έγραψε:Το ότι βρήκε το θάρρος να πει κάποια πράγματα (χωρίς να έχει και κάποια υποχρέωση) είναι υπέρ του.
.

Σόρρυ κιόλας αλλά χέστηκε η φατμέ με τα πράγματα που είπε. Τίποτα καινούργιο τίποτα μη προβλέψιμο απο την πλευρά του. Θέμα υποχρέωσης δεν είναι αλλά ευσυνειδησίας. Απέχεις συνειδητά απο τον χαμό 1 χρόνο πριν, παράλληλα γράφεις σε όλα τα υπόλοιπα ενεργά θέματα (και στα 2 forum) , πηγαίνεις σε συναντήσεις αλλά τώρα πρέπει να πούμε και μπράβο για αυτά που έγραψε; Nooooooope.

@ realzeus
Τα reports γιατί μονο στον High Fidelity? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
JasonLouk έγραψε:Τα reports γιατί μονο στον High Fidelity?

Γιατί έχω συνεννοηθεί μαζί του σχετικά με αυτό το πράγμα.