Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Corto Maltese έγραψε:17Ν σκοτώνει τον Σόντερς => Οι έλληνες σκοτώνουν βρετανούς. Με την ίδια ακριβώς συλλογιστική. :s_yes

Εικόνα
:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#404911 Τι να κανουν και οι συμπαθεις γύφτοι? Να μη διασκεδάσουν? Να μη ρίξουν καμμια πιστολιά για το καλό? "Παντού γινεται", έτσι και αλλιώς.

Οταν βεβαια μενεις μερικες εκατονταδες ή χιλιάδες χιλιομετρα μακρια, όλα ειναι ρόδινα. Μη σκασει καμμια μέρα στην πόρτα σας μόνο, edit, mod, να δούμε αν θα λέγονται αθίγγανοι μετα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#404966 Στην Κρήτη που πυροβολούν με κάθε ευκαιρία, δεν βλέπω τις ίδιες ευαισθησίες όμως...
Προφανώς και θα έπρεπε να τους κοπεί η όρεξη παντού για όπλα, αλλά δεν είναι μόνον οι Ρομά που κάνουν τέτοια.
Είναι βέβαια σαφώς πιο "βολικός" στόχος.
Άβαταρ μέλους
By theo13
Anonymous Founder έγραψε:Στην Κρήτη που πυροβολούν με κάθε ευκαιρία, δεν βλέπω τις ίδιες ευαισθησίες όμως...
Προφανώς και θα έπρεπε να τους κοπεί η όρεξη παντού για όπλα, αλλά δεν είναι μόνον οι Ρομά που κάνουν τέτοια.

Βολικός; Σε λίγο θα μας πεις ότι βιώνουν και ρατσισμό οι άνθρωποι που μόνο τσιμπούκια δεν τους παίρνει το επίσημο κράτος
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Στην Κρήτη που πυροβολούν με κάθε ευκαιρία, δεν βλέπω τις ίδιες ευαισθησίες όμως...

Κλασικος αποπροσανατολισμος... Σκοτωσαν, δεν πυροβολουσαν απλα... :rtfm:

mirage έγραψε:#aristeropareaki

oh really?
Πεθαινει, γραψε λαθος, σκοτωνεται ενα παιδακι μερα μεσημερι, και το προβλημα ειναι οτι "δεν αποκαλουνται γυφτοι" και οτι "και στην Κρητη πυροβολουν". :s_hang

Ελεος.

Το οτι εχουν φτιαξει άβατο, το οτι πουλανε ναρκωτικα, κλεβουν οτι κινειται και οτι δεν κινειται το κουνανε και το κλεβουν, γενικα κανουν οτι τους γουσταρει και δεν τους ακουμπά κανείς, "ελα μωρε, ευπαθης ομάδα".

BTW, γλεντουσαν λεει για να γιορτάσουν μια "ευνοϊκη δικαστικη απόφαση".
Άβαταρ μέλους
By elteo
#404978 Βολικός στόχος οι ρομά ρε .; Η ανοχή που υπάρχει από το επίσημο κράτος και την Αστυνομία είναι μνημειώδης.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra

Τσιγγάνος πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί, αν σκότωνε Κρητικός στην Κρήτη με τον ίδιο τρόπο τα ίδια θα έλεγαν όλοι και θα υπήρχε η ίδια κατακραυγή γιατί πρόκειται για την ίδια βλακεία που οδηγεί στο ίδιο έγκλημα, ο βλάκας δεν έχει χρώμα, ψυλή, φύλλο κλπ, αλλά όπως και να το κάνουμε όχι και να το παίζουμε ανθρωπιστές με αυτούς που έχουν από πολλά χρόνια καταπατίσει κάθε έννοια νομιμότητας και να αγανακτούμε με όσους επισημαίνουν την καθημερινή ασχήμια και παραβατικότητα πάει πολύ, είναι ξένο σώμα στην κοινωνία γιατί οι ίδιοι έχουν επιλέξει να είναι έτσι γιατί τους βολεύει.

Γιατί να τον σεβαστώ όταν πουλάει πατάτες σε τσουβάλι 20 κιλά και όταν τις ζυγίζεις είναι 12.5 ? το λές στον αστυφύλακα που είναι εκεί κοντά τάχα μου για την τάξη και σου λέει μην ξαναγοράσεις, τόσο ενδιαφέρον, επόμενο είναι με αυτή την ατιμωρησία είναι αυτονόητο να είναι η επιλογή τους να κλέβουν όπου βρούνε , να αρπάζουν μέσα από αυλές ότι βρούν, και αν βάλεις και καμμία φωνή μαζεύονται 20 σε χρόνο dt, να πουλάνε τα πάντα χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε καμμία φορολογική αρχή, όταν βγάζει λεφτά από την τσέπη του ο γύφτος δεν χωράει το μασούρι στη χούφτα του γιατί μόνο εισπράττει, το εμπόρευμα του είναι ή κλεμμένο, ή 3ης διαλογής από μαζέματα στα χωράφια, οι νέοι τους διακινούν ότι παράνομη ουσία υπάρχει και όλη η δουλειά είναι χέρι - χέρι, κλέβουνε τα καλώδια του ΟΣΕ, κλέβουνε ρεύμα από τις κολώνες, δεν πληρώνουν καμμία ασφάλεια και έχουν περίθαλψη, και, και, και, άσε λοιπόν με τους κωλόγυφτους, έβγα στους δρόμους να τους ζήσεις και μετά αγανακτείς μαζί μας.

Όταν αποφασίσουν να συμπεριφέρονται σαν τους υπόλοιπους θα έχουν και τον σεβασμό μου, μέχρι τότε θα τους θεωρώ γύφτους λόγο συμπεριφοράς και όχι φυλής, γιατί για μένα γύφτος είναι και ο κάθε ένας υποτίθεται επαγγελματίας ή γείτονας ή ότιδήποτε που έχει την ίδια συμπεριφορά, έτσι καταλήγω να εννοώ γύφτο λόγω συμπεριφοράς τον κάθε κατσιρούμπη που θέλει να με κλέψει όποιο χρώμα / φυλή και να έχει.
Τελευταία επεξεργασία από 21 quadra και 10 Ιουν 2017, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mirage έγραψε:Οι Ρομά ειναι εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου. Τρομοκρατες δε νομιζω.

< >

Ε, μετακινηστε τα ποστ αλλου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#404987 Εμ γι αυτο λεω εγω οτι η περιπτωση αφυπνησε τα κλασικα αντανακλαστικα των Ελληνιολων.
Μιλαμε για θανατο παιδιου που προηλθε απο ΠΤΩΣΗ σφαιρας λογω μπαλωθιων σε διπλανο γλεντι.
Αλλα επειδη "γιουφτοι" τοτε "ΕΚΑΜ", "ισοπεδωση", "φονιαδες".
Οταν ομως το Αιγαιο ξεβραζε πτωματα τοτε "εκμεταλλευση", "ψευτοσυμπονοια", "επιτηδες".

Τριντεντ μου λειψες. :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Αρκετοί Ρομά ειναι εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου. Τρομοκρατες δε νομιζω.

Ακριβώς. Υπάρχει νήμα για εγκλήματα.
Άβαταρ μέλους
By manosky
g8777 έγραψε:Εμ γι αυτο λεω εγω οτι η περιπτωση αφυπνησε τα κλασικα αντανακλαστικα των Ελληνιολων.
Μιλαμε για θανατο παιδιου που προηλθε απο ΠΤΩΣΗ σφαιρας λογω μπαλωθιων σε διπλανο γλεντι.
Αλλα επειδη "γιουφτοι" τοτε "ΕΚΑΜ", "ισοπεδωση", "φονιαδες".
Οταν ομως το Αιγαιο ξεβραζε πτωματα τοτε "εκμεταλλευση", "ψευτοσυμπονοια", "επιτηδες".

Τριντεντ μου λειψες. :inlove: :inlove:

Ίδιο πράγμα με τίποτα μπαλωθιές στην Κρήτη δηλαδής.

Κατά τα λοιπά, το Ζεφύρι μπορεί να γίνει η νέα Ελούντα.

Κάτι προσπαθείς να πεις, αλλά δεν ξέρω, δεν ξέρω.....
Άβαταρ μέλους
By g8777
#405040 Θα σου κάνω μυνηση αν συνεχίσεις. Και ξεμπλοκαρε τον Ντριφτη, κλαίει με λυγμους, ούτε η Ελένη Χατζηαργυρη έτσι.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#405042 Θα σε μαρτυρήσω κάτι: είσαι κι εσύ μπλοκαρισμένος, ανοίγω μόνο ό,τι θέλω, αν μ' ενδιαφέρει η ροή της συζήτησης.

Πάντως για την Ελούντα της Αττικής δεν άκουσα γνώμη κι έμεινα με την απορία. Δείχνεις να κατέχεις το ζήτημα με τους Ρομαίους.