Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Kon5
drdino έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Παίδες, τα νούμερα του Σορβάϊβορ-Σαρβάϊβορ-Σερβάϊβορ ανέβηκαν σε πανύψηλα επίπεδα διότι όποιος εβρίσκετο εκείνη την ώρα σπίτι του, είχε να επιλέξει μεταξύ:
1) σκουπίδια
2) επαναλήψεις
3) ταινίες του 50ευρου
4) ειδήσεις ---> τρομολαγνία ---> θλίψη
5) Φουρθιώτη

οπότε το Survivor ήρθε και έγινε win win φάση και εύκολα μάλιστα.

6)οτιδήποτε άλλο πέρα από ηλίθιες εκπομπές, πχ σεξ.

Προτιμώ τσάι με βιβλίο :shifty: :inlove: :s_crazy

7) μουσική, γυμναστήριο, βόλτα έξω, κοντινό βιντεοκλάμπ για ταινία που βλέπεται.
Όταν τό έτερο μισό βλέπει σουρβάϊβορ άνετα μπορώ να σπάσω την τβ. Ευτυχώς υπάρχει 2η και φεύγω με ελαφρές ύβρεις, ένα στάδιο πριν τους αλαλαγμούς.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#394644 Κι η πρώτη είναι οκ με αυτό; Σουηδία γίναμε, φαντάσου κι η δεύτερη να ξεκινήσει να το βλέπει.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#395181 Χθεσινό σκηνικό στην επιστροφή στο Ελ. Βενιζέλος. Παίρνω τη βαλίτσα μου και με το που ανοίγουν οι πόρτες στις αφίξεις, βλέπω μπροστά μου κάμερες, φώτα... χαμός. Δεν προλαβαίνω να βγω κι αρχίζουν οι φωνές και οι τσιρίδες. Μωρέ μπράβο υποδοχή, σκέφτομαι :inlove: . Γυρνάω πίσω (μπας και) και βλέπω ότι φώναζαν για μια κοπελιά που ερχόταν πίσω μου :( :x (η οποία έδειχνε κι αυτή να τα έχει χαμένα). Ποια είναι αυτή ρε παιδιά, ρωτούσα από 'δώ κι από 'κεί. Κανένας δεν την ήξερε :hmmm:

Μόλις μου λύσατε την απορία :s_drinks

Παίζει να είμαι κι εγώ σε καμιά φωτογραφία :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Scotch έγραψε:Χθεσινό σκηνικό στην επιστροφή στο Ελ. Βενιζέλος. Παίρνω τη βαλίτσα μου και με το που ανοίγουν οι πόρτες στις αφίξεις, βλέπω μπροστά μου κάμερες, φώτα... χαμός. Δεν προλαβαίνω να βγω κι αρχίζουν οι φωνές και οι τσιρίδες. Μωρέ μπράβο υποδοχή, σκέφτομαι :inlove: . Γυρνάω πίσω (μπας και) και βλέπω ότι φώναζαν για μια κοπελιά που ερχόταν πίσω μου :( :x (η οποία έδειχνε κι αυτή να τα έχει χαμένα). Ποια είναι αυτή ρε παιδιά, ρωτούσα από 'δώ κι από 'κεί. Κανένας δεν την ήξερε :hmmm:

Μόλις μου λύσατε την απορία :s_drinks

Παίζει να είμαι κι εγώ σε καμιά φωτογραφία :ninja:

'Εχουμε συνφορουμίτη διάσημο :lol: :yahoo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#395229 Όπως πάντα σας έχουμε συνηθίσει στο Athensmagine.gr τους τελευταίους μήνες πιστοί στο ραντεβού μας σας έχουμε και σήμερα σούπερ διαρροή στο Survivor της Κυριακής, με τους νικητές του επάθλου, το σκορ και το τι θα φάνε οι νικητές ως έπαθλο!

Πρώτα από όλα ξεκινάμε με το απλό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και το σπόιλερ που μόλις πήραμε το έπαθλο είναι λαχταριστές πίτες και κρουασάν! Μπαίνουμε στο ζουμί. Σήμερα θα γίνει η έκπληξη και θα σπάσει το σερί των διάσημων καθώς κερδίζουν στο αγώνισμα επάθλου οι Μαχητές!

Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
gianik έγραψε:Όπως πάντα σας έχουμε συνηθίσει στο Athensmagine.gr τους τελευταίους μήνες πιστοί στο ραντεβού μας σας έχουμε και σήμερα σούπερ διαρροή στο Survivor της Κυριακής, με τους νικητές του επάθλου, το σκορ και το τι θα φάνε οι νικητές ως έπαθλο!

Πρώτα από όλα ξεκινάμε με το απλό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και το σπόιλερ που μόλις πήραμε το έπαθλο είναι λαχταριστές πίτες και κρουασάν! Μπαίνουμε στο ζουμί. Σήμερα θα γίνει η έκπληξη και θα σπάσει το σερί των διάσημων καθώς κερδίζουν στο αγώνισμα επάθλου οι Μαχητές!

Ελα τωρα μην σπαμαρεις :rant: :rant: :rant: :rant: , θα το δω το πρωι στην δουλειά! :rant: :rant: :rant: :rant: Χάλασες την μαγεία! :rant: :rant: :rant: :protest: :protest: :protest: :adminpower: :adminpower: :adminpower:
Που κανουμε αναφορα???
Άβαταρ μέλους
By gianik
#395233 Θα το δω το πρωι στη δουλεια....
:s_empathy εργασιακος μεσαιωνας..,, :lol: :lol: :lol:

Sorry παντως..,, :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By dimik
Thomas_C200K έγραψε:
gianik έγραψε:Όπως πάντα σας έχουμε συνηθίσει στο Athensmagine.gr τους τελευταίους μήνες πιστοί στο ραντεβού μας σας έχουμε και σήμερα σούπερ διαρροή στο Survivor της Κυριακής, με τους νικητές του επάθλου, το σκορ και το τι θα φάνε οι νικητές ως έπαθλο!

Ελα τωρα μην σπαμαρεις :rant: :rant: :rant: :rant: , θα το δω το πρωι στην δουλειά! :rant: :rant: :rant: :rant: Χάλασες την μαγεία! :rant: :rant: :rant: :protest: :protest: :protest: :adminpower: :adminpower: :adminpower:
Που κανουμε αναφορα???

Όχι και Survivor στην δουλειά ρε!!!!

Εγώ βλέπω Master Chef :eat:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
dimik έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:

Που κανουμε αναφορα???

Όχι και Survivor στην δουλειά ρε!!!!

Εγώ βλέπω Master Chef :eat:
gianik έγραψε:Θα το δω το πρωι στη δουλεια....
:s_empathy εργασιακος μεσαιωνας..,, :lol: :lol: :lol:

Sorry παντως..,, :s_dunno
Kαι που να το δώ? :shifty: , μόλις σχολάσω δεν έχω χρόνο τώρα που έχει καλές μέρες. Τριγυρνάω όλη μέρα.
Στην δουλειά βλέπω στις 6:00-7:00 μετά 9:00-9:45 και 12:00-13:00. Το βλέπω σε κομμάτια :lol: στο ενδιάμεσο εργάζομαι :s_cool
(Μακάρι να μου κάτσει μεταφορά αύριο γιατί βαριέμαι να μοντάρω :shifty:
έχουν βγεί όλα τα κορίτσια και κυκλοφορούν στους εξωτερικούς χώρους τώρα που ζέστανε, ειδικά οι ρωσσίδες είναι πατούρια :inlove: