ταπαταπαλκ!
ταπαταπαλκ!
nEK έγραψε:Στο υπνωδωματι σε μια γωνια χαμηλα, απεναντι απο τη πορτα, πισω απο το κομοδινο δημιουργηται μουχλα με παρουσια υγρασιας. Τοσο στο τοιχο αλλα και στο κομοδινο. Το κομοδινο ειναι free τοποθετημενο και μαλιστα το εχω σε αποσταση απο το τοιχο και γενικα γυρω γυρω ειναι ελευθερο. Το σπιτι δεν εχει αλλα θεματα υγρασιας. Μετρησα θερμοκρασια και οταν ρο δωματιο το υπολοιπο εχει 21-22 εκει χαμηλα εχω 16-17. Εξωτεεικα υπαρχει θερμοπροσωψη και κουφωματα πλαστικα. ΤΙ να κανω? ρο εχω καθαρισει δις φετος. Εβαλα και ενα αφυγραντηρα κουτακινμε ρις μπιλιες και εχεινγεμισει το μισο μετα απο ενα μηνα περιπου. Τι να κανω?
axel12p έγραψε:Αναγκαστήκαμε και αγοράσαμε αφυγραντήρα για να βρούμε την ησυχία μας. Στην αρχή δούλευε 10 ημέρες ασταμάτητα μέχρι να καταφέρει να ρίξει την υγρασία στο 50%. Λες και τραβούσε υγρασία ακόμη και από τους τοίχους!
).
I have bought three of them and they are very effective. All my humidity problems have disappeared. Small qualms:
a) one unit had a slight problem after almost two years of very hard service. The motor got very loud (it worked) and the local service decided to replace it (excellent service)
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]