rx8_drifter έγραψε:κομμουνιστής και πούστης μη γίνεικαι βαζελος..
rx8_drifter έγραψε:κομμουνιστής και πούστης μη γίνεικαι βαζελος..
με αυτά που βλέπω γύρω μου πιστεύω το σημαντικότερο είναι να έχει μια υγιή σχέση με τους γονείς πρώτα από όλα, επικοινωνία και σεβασμός στον ρόλο του γονιού είναι πράγματα που θα κάνουν όχι μόνο την ζωή και των 2 πλευρών και ευκολότερη και καλύτερη.kovathe έγραψε:koutsan έγραψε:Το μόνο που με απασχολεί είναι να περνάμε καλά(κυρίως εγώ
)
Καλα, αυτης της αποψης ημουν παντα κι εγω![]()
). Όταν το(α) παιδί(ιά) φύγουν, αυτός θα μείνει.
dimik έγραψε:Το μόνο πρόβλημα είναι ότι συνήθως από κωθώνια γονείς βγαίνουν και κωθώνια παιδιά αλλά αυτό οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες.
(αστείο της εποχής...)

koutsan έγραψε:....
xenos έγραψε:Προτιμώ να είμαι ένας πιο κουρασμένος μπαμπάς, παρά ένας στιγνός "εκπαιδευτής".
Dimsabas έγραψε:Ας πούμε ότι θέλουμε να "φτιάξουμε" έναν απίστευτο δυνατό γιο. Όπως ο κύριος στο παρακάτω βίντεο με το εξάχρονο:
https://www.youtube.com/watch?v=0VgYPh2TIT8
Για να το καταφέρουμε αυτό, θα έχουμε καταστρέψει όλα τα υπόλοιπα. Παιδικότητα, αθωότητα, σχέση με το παιδί, θα του δημιουργήσουμε προβλήματα υγείας στο μέλλον, θα έχει ανταγωνιστικές σχέσεις με τα υπόλοιπα παιδιά, έλλειψη κοινωνικότητας και χίλια δυο.
2014 έγραψε:xenos έγραψε:Προτιμώ να είμαι ένας πιο κουρασμένος μπαμπάς, παρά ένας στιγνός "εκπαιδευτής".
Το ένα δεν απέκλεισε ποτέ το άλλο.
και το καταλαβε οταν η μητερα την ρωτησε τι εννοει το παιδι οταν της ζηταει να τον κανει ετσι( κουνωντας τα δαχτυλα)
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]