Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
bebes έγραψε:
Ove20 έγραψε:Μέχρι τέλος Ιουλίου 60 ημέρες πλην 8 Κυριακές έχουμε 52 ημέρες Χ 100Κ ημερήσιους εμβολιασμούς κατά μ.ο. έχουμε 5.2 εκ. /2 = 2,6 εκ πλήρως εμβολιασμένους.
Βάλε και το 1,9 εκ. που έχει κάνει μέχρι τώρα και τις 2 δόσεις σύνολο 4,5 εκ. Αν βάλεις και τον Αύγουστο άλλες 22 ημέρες προσθέτουμε άλλα 1,1 εκ. πλήρως εμβολιασμένων με grand total τα 5,6 εκ. Δεν βάζω στον υπολογισμό τα μονοδοσικά JJ.

Στην εξίσωση θα μπουν και οσοι νόσησαν και εχουν μια κάποια ανοσία (είτε εμβολιάστηκαν, είτε οχι), οι οποίοι δεν ειναι και λίγοι.

Προσωπικά, έκανα τεστ αντισωματων χθες και ο τίτλος μου είναι πολύ ψηλός.
Ειχα νοσήσει το Νοέμβριο, έκανα την πρωτη δόση πρίν 18 ημέρες, ο τιτλος αντισωμάτων μου 15 μερες μετα την πρωτη δόση ειναι 80 φορές !!! υψηλότερος απο αυτόν που μετρήθηκε μετα την ανάρρωσή μου

Εσύ θα κάνεις δεύτερη δόση;
Νομίζω όχι.
Άβαταρ μέλους
By bebes
EDDIE_147 έγραψε:
bebes έγραψε:
Ove20 έγραψε:Μέχρι τέλος Ιουλίου 60 ημέρες πλην 8 Κυριακές έχουμε 52 ημέρες Χ 100Κ ημερήσιους εμβολιασμούς κατά μ.ο. έχουμε 5.2 εκ. /2 = 2,6 εκ πλήρως εμβολιασμένους.
Βάλε και το 1,9 εκ. που έχει κάνει μέχρι τώρα και τις 2 δόσεις σύνολο 4,5 εκ. Αν βάλεις και τον Αύγουστο άλλες 22 ημέρες προσθέτουμε άλλα 1,1 εκ. πλήρως εμβολιασμένων με grand total τα 5,6 εκ. Δεν βάζω στον υπολογισμό τα μονοδοσικά JJ.

Στην εξίσωση θα μπουν και οσοι νόσησαν και εχουν μια κάποια ανοσία (είτε εμβολιάστηκαν, είτε οχι), οι οποίοι δεν ειναι και λίγοι.

Ειχα νοσήσει το Νοέμβριο, έκανα την πρωτη δόση πρίν 18 ημέρες, ο τιτλος αντισωμάτων μου 15 μερες μετα την πρωτη δόση ειναι 80 φορές !!! υψηλότερος απο αυτόν που μετρήθηκε μετα την ανάρρωσή μου

Νομίζω όχι.

Θα πρέπει να περάσω απο το εμβολιαστικό κέντρο να τους δείξω τα "ντοκουμέντα" και να μου πούν.

Με τους γιατρούς που μίλησα, είτε ιδιώτες είτε νοσοκομειακούς, μου είπαν οτι σαφώς δεν χρειάζεται να κάνω τη δευτερη δόση, αλλά το θέμα είναι πως θα "περαστώ" στο σύστημα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#710314 Έχω διαβάσει πως για την περίπτωσή σου περιμένεις 6 μήνες για την 2η δόση. Αν κατάλαβα καλά τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
By Dodger

Και Κυριακές γίνονται εμβολιασμοί
Άβαταρ μέλους
By bebes
bebes έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:
bebes έγραψε:

Νομίζω όχι.

Θα πρέπει να περάσω απο το εμβολιαστικό κέντρο να τους δείξω τα "ντοκουμέντα" και να μου πούν.

Με τους γιατρούς που μίλησα, είτε ιδιώτες είτε νοσοκομειακούς, μου είπαν οτι σαφώς δεν χρειάζεται να κάνω τη δευτερη δόση, αλλά το θέμα είναι πως θα "περαστώ" στο σύστημα

Τελικά έγινε και δεύτερο τσίμπημα, λίγο πιο αναλυτικά τα γράφω στο τοπικό περί εμβολιασμού
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#710624 Ο ψεκασμενος αρνητής του εμβολίου Ηγούμενος Εφραίμ (ναι αυτός με τα βοσκοτόπια) διαγνώστηκε με covid και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδη (!) στον ευαγγελισμό.
Τι να πει κανείς....
Άβαταρ μέλους
By dimik
#710625 Αφού δεν πήγε κατευθείαν στο Mt. Sinai στην Νέα Υόρκη πάλι καλά να λες.

Όχι γιατί χρειάζεται αλλά γιατί μπορεί...

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#710820 Ζούμε μια συγκλονιστική εβδομάδα.
Μετά το πετσοκομμα Μυθριμιδη έρχεται και ο Πετράκος να κάνει τρίμμα τη σιχαμενη χούντα.

Μοιραστείτε το λύγκα με φίλους γιατί υποψιάζομαι και εδώ θα πέσει λογοκρισία στα τρενδς.
ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ όλοι μαζί ενωμένοι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Asimov έγραψε:Ο ψεκασμενος αρνητής του εμβολίου Ηγούμενος Εφραίμ (ναι αυτός με τα βοσκοτόπια) διαγνώστηκε με covid και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδη (!) στον ευαγγελισμό.
Τι να πει κανείς....

Οτι τα νοσοκομεία της Θεσ/νικης δεν του γέμισαν το μάτι .
αεροδιακομιδή , όπως το 99% των Ελλήνων άλλωστε. :s_biggrin
εγώ στη θέση του θα προτιμούσα να μπω στον παράδεισο μια ώρα αρχύτερα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#710904 Ρε σεις, τόσο πολύ έτσουξε κάποιους ο Μυθριδάτης που έχουν απελπιστεί τόσο πολύ και ανεβάζουν τα ρέστα τους με Πετράκο;
Εχουμε ήδη 2 ποστ σε διαφορετικά τοπικά, και λογικά ακόμη είμαστε στην αρχή.
:lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#710910 Κάνε κανένα share Πετράκο γιατί τα τρενδς της χουντουλας τα βλέπω πάλι χουντιασμενα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#711194 αυτό δεν είναι το διαβατήριο που λένε???

< Note >
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Για νέο ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού covid εδώ:
https://eudcc.gov.gr/

Βρείτε τις διαφορές https://www.gov.uk/provide-journey-cont ... -travel-uk