Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#254966 Ναι. Δεν ξέραμε να στείλουμε τον Ντριφτη στο USS Abraham Lincoln να τραβήξει γραμμή για να αλεσουμε βλητο Φαρσαλων και πικραγγουρια Ελευσίνας. :help:
Όταν πήγαινες και έδινες 259,99$ :omg: για Γουδί :shifty: για να προκαλεσεις τον ελάχιστο δυνατό πόνο στους καρπούς ( τι, δεν θα το μαθαινα; Χαρτί και καλαμάρι μου τα είπε ο ψυχαναλυτης σου :rtfm:) μετραγες Watt ;ΜΕΤΡΑΓΕΣ WATT ;;; :x

Giannnnik παιδί μου τα σμεουρα άστα να σαπισουν και πουλα τα 60 ευρώ το γραμμαριο (certified death due to natural causes). Σαν τους Θ7ιτες θα κάνουν μόλις έπιανε λιμάνι το Noor1. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By g8777
#254975 Συνθηματικό είναι αυτό ρε μλκ :omg:

ΤΡΈΧΑ στην κουζίνα, τσεπωσε 2 κιλά στραγαλια, κλεισου στην καμπίνα μέχρι να δεις στεριά. :help:

Αν δεν κλειδώνει δεν πειράζει, εκεί που τρέχεις κοψτο αριστερά για τον γιατρό, αλειψου ολόκληρος με βαζελινη και σκέψου ότι άλλοι έχουν Πρώτη Φορά Αριστερά :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By drdino
g8777 έγραψε:
ΤΡΈΧΑ στην κουζίνα, τσεπωσε 2 κιλά στραγαλια, κλεισου στην καμπίνα μέχρι να δεις στεριά. :help:

Χρειάζεται και μέλι (έστω γράσο) για να κάνει σωστή ρουλεμανάτη. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#254993 Για τον Τριφτερ μιλάμε, εκλυει νεκταρ από παντού. Εκτός από τα χνωτα του. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
g8777 έγραψε:............ και πικραγγουρια Ελευσίνας. :help:

Που τα θυμήθηκες ωρέ;;; Έχω χρόνια να δω πικράγγουρα στην Ελευσίνα :lol:
Άβαταρ μέλους
By fot
#255119 Επικό smoothie με μπανάνα-ροδάκινο-φράουλες και mix κατεψυγμένων, μισή κουταλιά γλ. μέλι και γάλα! Σίγουρα από τους καλύτερους συνδυασμούς που έχω δοκιμάσει τελευταία!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
fot έγραψε:Επικό smoothie με μπανάνα-ροδάκινο-φράουλες και mix κατεψυγμένων, μισή κουταλιά γλ. μέλι και γάλα! Σίγουρα από τους καλύτερους συνδυασμούς που έχω δοκιμάσει τελευταία!

Τρολλάρισμα; :dizzy:

ΥΓ: Επίσης αυτό με τα σμούθις που λέγεται στο φόρουμ συνέχεια dafaq is?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#255127 Άσε ρε Δία. ΑΣΕ ΡΕ ΔΙΑ. Λες και δεν ξέρεις. Αφού όλες οι Ουρσουλες στην Αυλωνα με τα σμουθιλινια τους την βγάζουν πρωί μεσημέρι βράδυ. Εμ πώς θα βγει το πατρον του Burda; Θέλει δυνάμεις η δουλειά. Ευτυχώς Παναιαμ να λες που οι πυρφορογεννητοι πυροβολικαριοι, οι Αττιλες, οι Ταλοι στεκουν Κολοσσοι και δεν τολμαει καμία κότα να κουνηθει. :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#255129 Μάναμ, σε αυτά του σμούδιζ βάζεις και χόρτο; Τι λες πάλι ρε ggggg? :yahoo:

ΥΓ: Για να σοβαρολογήσω, άντρας πάνω από τα 30 πίνει τέτοια πράγματα; Στα ίσα τώρα. :help: