Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα βρήκα μια καλή περιπτωσούλα (μάλλον :roll: ) και την χτύπησα: http://www.ebay.com/itm/New-Panasonic-L ... SwYlJW28wh

Εικόνα

Τα €329 που στοίχιζε στην Ελλάδα δεν υπήρχε περίπτωση να τα δώσω, αλλά με τα €120 -χωρίς κουτί- νιώθω πολύ λιγότερες τύψεις. Παραδόξως, αν και ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με την φωτογραφία, θα είναι ο πρώτος μου τηλεφακός.

Αν δεν κολλήσει σε κανένα τελωνείο, να περιμένετε πρήξιμο με άφθονα πλάνα.

Λοιπόν... το φακουδάκι ήρθε από προχτές, ενώ ο πωλητής μου είχε πει να το περιμένω από 27-/9 μέχρι 10/10, οπότε τσίμπησε μια άριστη αξιολόγηση.

Ο φακός είναι άψογος (τον ψιλοφοβόμουν τον χαρακτηρισμό "new other" στο eBay), πανάλαφρος, λιλιπούτειος για τα 35-100mm του (70-200 σε 35mm), reasonably sharp, έχει το παρασολέιγ του και ήρθε τυλιγμένος σαν αστακός σε bubble wrap και ένα εξαιρετικά σφραγισμένο generic κουτάκι.

Μέχρι στιγμής, τα πρώτα παιχνίδια με αυτόν μου θύμισαν πόσο πιο εύκολο είναι να χάσεις πλάνα λόγω camera shake στο άκρο του τηλεφακού, αλλά κυρίως το πόσο τεράστια διαφορά υπάρχει στον διαχωρισμό επιπέδων μεταξύ εστιασμένων σημείων και μη. Τα δαχτυλίδια του είναι smooth as silk και αντίθετα από τον 12-32, έχει και δαχτυλίδι χειροκίνητης εστίασης.

Για τα μόλις €119 που στοίχισε συνολικά, η αίσθηση μου είναι ότι... έκλεψα ένα φακό. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By axel12p
bibendum έγραψε:sj5000 wifi αξιζει ακομα η εχει βγει κατι καλυτερο; τιμή γύρω στα 140...

Έχω την εντύπωση πως η SJ5000 δεν θεωρούνταν ποτέ ότι άξιζε. Αυτή που είχε όνομα ήταν η SJ4000. Σε αυτά τα λεφτά που δίνεις, νομίζω πως υπάρχουν αρκετές επιλογές, κάποιες με σταθεροποιητή.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#320936 θελουν καποιοι να μου κανουν δωρο, μου ειπαν οτι μαζεψαμε τοσα και να μας πεις τι θες. Η βλακεια ειναι οτι τις καλυτερες επιλογες τις βρισκεις απο ebay, διαφορα αλλα κινεζικα μαγαζια. Αν το εχετε ψαξει και εχετε καποια καλη προταση, ειναι παραπανω απο καλοδεχουμενη.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#321080 δεν νομιζω να προσφερει καπου το σχολιο σου. Το ανεφερα απλως για να αποφυγω προτασεις απο ebay, κινεζικα μαγαζια και λοιπα...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#321109 Όντως elteo mk2, κομπλέ με γύρισμα σε άμυνα :lol: :)
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#321279 Κύριοι καλησπέρα!
Δίνω την 100D αν τον ενδιαφέρει κάποιον.
Είναι με κάτω απο 2Κ κλικς και μαζί δίνω ολοσωμη θήκη (κόκκινη) για προστασία, δυο ΟΕΜ μπαταρίες (εννοείται και την γνήσια) τον Kit φακό.
Υπάρχει το κουτί της και όλα της τα μπλιμπλίκια. Όπως και η απόδειξη της.
Τώρα αν η Canon δίνει εγγύηση 2 χρόνια, είναι μέσα, αν όχι τότε δεν είναι.
Τιμή στα 250€
:)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#321293 :omg: :omg:

Ποια μπαταρια, πλακα με κανεις;

Βαλε on board απο Αγρινιο- Τρικαλα με τη Yamaha , hidden cam με γκαρσονες, πορτιερισσες, mud wrestlers να ριξουμε τους σερβερ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#322009 Σε αναζήτηση SD κάρτας για την φωτογραφική: Πρέπει να είναι γρήγορη αλλά κυρίως όσο πιο μεγάλη γίνεται για να χωρέσουν τα πλάνα από πολυήμερες διακοπές. Και να μην ξεπεράσουμε τα €70.

Έχουμε κάποια καλύτερη πρόταση από αυτή: http://www.techstores.gr/sdxc-128gb-tra ... imate.html
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
htanso21 έγραψε:Κύριοι καλησπέρα!
Δίνω την 100D αν τον ενδιαφέρει κάποιον.
Είναι με κάτω απο 2Κ κλικς και μαζί δίνω ολοσωμη θήκη (κόκκινη) για προστασία, δυο ΟΕΜ μπαταρίες (εννοείται και την γνήσια) τον Kit φακό.
Υπάρχει το κουτί της και όλα της τα μπλιμπλίκια. Όπως και η απόδειξη της.
Τώρα αν η Canon δίνει εγγύηση 2 χρόνια, είναι μέσα, αν όχι τότε δεν είναι.
Τιμή στα 250€
:)

Αναβάθμιση? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Σε αναζήτηση SD κάρτας για την φωτογραφική: Πρέπει να είναι γρήγορη αλλά κυρίως όσο πιο μεγάλη γίνεται για να χωρέσουν τα πλάνα από πολυήμερες διακοπές. Και να μην ξεπεράσουμε τα €70.

Έχουμε κάποια καλύτερη πρόταση από αυτή: http://www.techstores.gr/sdxc-128gb-tra ... imate.html

http://www.skroutz.gr/s/9137121/Sandisk ... 3-V30.html

< A3003 >