Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
dimviii έγραψε:παντως επειδη την γνωριζα πανω απο 10 χρονια,και ειχαμε περασει δεκαδες ωρες συζητωντας,δεν καταλαβαινες με τιποτα οτι εχει καποιο θεμα με καταθλιψη ας πουμε.
Εξωστρεφης,μεσα στη χαρα,ευδιαθετη.
τελικα ποτε δεν μπορεις να ξερεις ,τι κρυβει μεσα του ο καθε ανθρωπος.
κριμα...
Η κατάθλιψη είναι πολύ ύπουλη ασθένεια δυστυχώς κι ο άνθρωπος μπορεί να κρύβει πολύ καλά τα σύμπτωμα. :(
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:
dimviii έγραψε:παντως επειδη την γνωριζα πανω απο 10 χρονια,και ειχαμε περασει δεκαδες ωρες συζητωντας,δεν καταλαβαινες με τιποτα οτι εχει καποιο θεμα με καταθλιψη ας πουμε.
κριμα...
Η κατάθλιψη είναι πολύ ύπουλη ασθένεια δυστυχώς κι ο άνθρωπος μπορεί να κρύβει πολύ καλά τα σύμπτωμα. :(

Eως και να μην καταλαβαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
κριμα...

Αυτό... Κρίμα στη γυναίκα και κυρίως στα παιδιά που έμειναν πίσω...
Άβαταρ μέλους
By DAP
#598127 Δεν το κρυβω οτι στεναχωριεμαι οταν διαβαζω σχολια για το παλιο φορουμ των 4Τ.

Ειμαστε σαν τους αποικους που ειρωνευονται τη "μητερα πατριδα"...... :(
Άβαταρ μέλους
By g8777
#598134 Αγαπητέ dap, να στενοχωριέσαι περισσότερο που το μεγαλύτερο φόρουμ αυτοκίνησης στην Ελλάδα έτρεχε εξ αρχής για ιδιοτελείς σκοπούς (όπως τότε στο ΜΙΤ με Κώστα , την ΚΥΡΊΑ Σαμάνθα από Κονέκτικατ και τον Φονιά) κάπου από την μέση πάνω στο φιλότιμο μίας ομάδας παιδιών καί στο τέλος ο,τι πάρεις ένα ταληρο αρκεί να φέρεις 4 άτομα. :iconcool:

Και επειδή ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΆΛΛΟ

G60 = mirage

Σχωρα με παναιαμ. :(
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#598141 Εμένα με στενοχωρεί που χάριν δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης ανεχτήκαμε τον admin του εκεί φόρουμ να ψαρεύει "πελάτες" σε ετούτο δω... Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά όπως λέει ο αοιδός, "να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες".
Δυστυχώς, φέρω ακέραια και τεράστια την ευθύνη που ανεχθήκαμε κάποιους.
Αλλά ΟΚ, ποτέ δεν είναι αργά...
Να πω και κάτι έτσι πιο προσωπικό:το petrolheads.gr με ένα κλάσμα των πόρων και την βοήθεια των συντονιστών, πολλές φορές είχε προβλήματα, αλλά πάντοτε προσπαθήσαμε να το διατηρούμε σε ένα καλό επίπεδο. Και αυτό απαιτεί αρκετή δουλειά που με στενοχωρεί όταν κάποιοι δεν την σέβονται.
Πάντα θα υπάρχουν φυσικά οι κακοπροαίρετοι, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα το μένος κάποιων. Συγνώμη για το επί προσωπικού σχόλιο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#598148 Συμφωνώ με dap και δε μου αρέσει πως ξεκίνησε αυτό το φορουμ εδώ, πόσοι το στήριξαν και που κατέληξε τελικά κυρίως λόγω πολιτικών συζητήσεων και πεποιθήσεων. Πάρα πολλά μέλη έχουν σταματήσει να γράφουν και αρκετά δεν έχουν πλέον διάθεση.

Όσο για το μένος, καλό είναι κάποιοι να κάνουν έναν απολογισμό και μια αυτοαξιολογηση να σκεφτούν τι ενδεχομένως να έχουν κάνει λάθος.

Το φόρουμ το κάνουν οι άνθρωποι και οι συζητήσεις. Όταν αυτά πάψουν να γίνονται ενδιαφέροντα, παύει και η συμμετοχή.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε:Και επειδή ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΆΛΛΟ

G60 = mirage
χα καλό. Better luck next time.

Ikar = mousatos , για να βοηθήσω τον Νίκο που δεν μας καταδέχεται εδώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#598152 Σε συνέχεια των παραπάνω, για (τυχαίο) παράδειγμα, αν αντί για κάμερες Bosch είχα δεχτεί κάποτε να δω και τις Sony, τα πράγματα θα ήταν σαφώς διαφορετικά...
Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος, το φόρουμ πολύ πιο φιλόξενο και οι πεποιθήσεις καλές. Η ανοχή που λέγαμε...
Καλό είναι κάποιοι να ρίξουν μια ματιά στις αλλαγές στον κανονισμό. Δεν θέλω να εκπλαγούν δυσάρεστα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Σε συνέχεια των παραπάνω, για (τυχαίο) παράδειγμα, αν αντί για κάμερες Bosch είχα δεχτεί κάποτε να δω και τις Sony, τα πράγματα θα ήταν σαφώς διαφορετικά...
Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος, το φόρουμ πολύ πιο φιλόξενο και οι πεποιθήσεις καλές. Η ανοχή που λέγαμε...
Καλό είναι κάποιοι να ρίξουν μια ματιά στις αλλαγές στον κανονισμό. Δεν θέλω να εκπλαγούν δυσάρεστα.

Η Sony έδωσε τη διανομή των security cameras στη Bosch σε παγκόσμιο επίπεδο απο το 2015. Όλο το sales & marketing κομμάτι. Εκπλήσσομαι που δε το γνωριζεις.

Απλά για να καταλάβεις πόσο λάθος κάνεις στον συλλογισμό σου.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#598155 Ναι, είμαι βέβαιος πως κάνω λάθος, ποιος είμαι εγώ να ξέρω κάτι τέτοια; Σάμπως έχω δουλέψει σε κάτι σχετικό; Σιγά μην με προσέγγιζε ποτέ κάποιος για κάτι τέτοιο, μην λέμε ό,τι θέλουμε...
Να σε ρωτήσω μια και εσύ τα ξέρεις αυτά, security=traffic;
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, είμαι βέβαιος πως κάνω λάθος, ποιος είμαι εγώ να ξέρω κάτι τέτοια; Σάμπως έχω δουλέψει σε κάτι σχετικό; Σιγά μην με προσέγγιζε ποτέ κάποιος για κάτι τέτοιο, μην λέμε ό,τι θέλουμε...
Να σε ρωτήσω μια και εσύ τα ξέρεις αυτά, security=traffic;
:hmmm:

Δεν είναι καν το αντικείμενο μου.

Αν θες να με κατηγορήσεις για κάτι να το κάνεις ξεκάθαρα και με στοιχεία.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#598157 Κοίτα, στο εξηγώ όμορφα να καθίσεις φρόνιμα και να μην προκαλείς την τύχη σου. Σου είπα να δεις τον κανονισμό, είπα πως η ανοχή έχει τελειώσει γενικώς.
Το γενικώς, εμπεριέχει όλους όσους δεν σέβονται το φόρουμ και αυτούς που το τρέχουν.
Θεωρώ το θέμα λήξαν και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω. Επίσης, θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις στο μέλλον υπονοούμενα, βλέπεις δεν έχεις την αποκλειστική χρήση.
Κοινώς, μην ασχολείσαι, για να μην ασχοληθώ. Ελπίζω να είναι αρκετά σαφές.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Κοίτα, στο εξηγώ όμορφα να καθίσεις φρόνιμα και να μην προκαλείς την τύχη σου. Σου είπα να δεις τον κανονισμό, είπα πως η ανοχή έχει τελειώσει γενικώς.
Το γενικώς, εμπεριέχει όλους όσους δεν σέβονται το φόρουμ και αυτούς που το τρέχουν.
Θεωρώ το θέμα λήξαν και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω. Επίσης, θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις στο μέλλον υπονοούμενα, βλέπεις δεν έχεις την αποκλειστική χρήση.
Κοινώς, μην ασχολείσαι, για να μην ασχοληθώ. Ελπίζω να είναι αρκετά σαφές.

Τη τύχη μου? Τι εννοείς?

< >