Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By lemon3
#409171 Για να δω ποιοί στηρίζουν πραγματικά το lidl, κ@ποτες από το lidl ψωνίσατε; :lol:
Άβαταρ μέλους
By gakost
xenos έγραψε:Τρόφιμα δεν παίρνω, μόνο παγωτά ενίοτε.

Θα σε απογοητεύσω αλλά δεν παίρνεις παγωτό αλλά "παγωμένο γλύκισμα" εφόσον μιλάμε για τυποποιημένο προϊόν. Αυτό ισχύει γενικά όχι για το lidl

http://taxalia.blogspot.com.au/2013/06/ ... _2285.html

Οκ αν εξαιρέσεις την υπερβολή η πληροφορία ισχύει
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
lemon3 έγραψε:Για να δω ποιοί στηρίζουν πραγματικά το lidl, κ@ποτες από το lidl ψωνίσατε;

Σταθερή επιλογή. Εξαιρετική ποιότητα (εφάμιλλη των υπολοίπων) στο 1/3 της τιμής.
Άβαταρ μέλους
By xenos
gakost έγραψε:

Θα σε απογοητεύσω αλλά δεν παίρνεις παγωτό αλλά "παγωμένο γλύκισμα" εφόσον μιλάμε για τυποποιημένο προϊόν. Αυτό ισχύει γενικά όχι για το lidl

Εδω τα περισσοτερα επωνυμα (δελτα κλπ) ειναι γλυκισματα κ οχι παγωτα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#409184 Ναι αυτο λεει στο ποστ ο αποπανου. Δεν ειναι μονο τα lidl.

< >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#409250 Το καϊμάκι των 2 L του Lidl είναι παγωτό και όχι παγωμένο γλύκισμα και σε πολύ καλή τιμή 3.89 αν θυμάμαι καλά, είναι μαστιχωτό όπως πρέπει να είναι το καϊμάκι και έχει εξαιρετική γεύση.

Το έχει και σε 1 λίτρο με βύσσινο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#409263 Mην λες τέτοια τώρα και είμαστε σε δίαιτα! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
xenos έγραψε:Mην λες τέτοια τώρα και είμαστε σε δίαιτα! :lipsealed:

Και εγώ σε δίαιτα είμαι, κάνω αυτή της πάπιας, τρώω τα πάντα και δεν το λέω σε κανένα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
21 quadra έγραψε:

Και εγώ σε δίαιτα είμαι, κάνω αυτή της πάπιας, τρώω τα πάντα και δεν το λέω σε κανένα. :lol:

Αν δεν σε βλέπει κανείς όταν το τρως δεν έχει θερμίδες :rtfm: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By elteo
21 quadra έγραψε:Το καϊμάκι των 2 L του Lidl είναι παγωτό και όχι παγωμένο γλύκισμα και σε πολύ καλή τιμή 3.89 αν θυμάμαι καλά, είναι μαστιχωτό όπως πρέπει να είναι το καϊμάκι και έχει εξαιρετική γεύση.

Το έχει και σε 1 λίτρο με βύσσινο.

Έχω φάει και είναι υπέροχο. Και ας είναι από το 1958 που λέει και ο REALZEUS.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
stavrosg έγραψε:
21 quadra έγραψε:

Αν δεν σε βλέπει κανείς όταν το τρως δεν έχει θερμίδες
Να ξέρεις ότι έγινες ο μικρός θεούλης μου και σε προσκυνώ μετά από αυτή την μεγάλη αλήθεια. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By italakias
gakost έγραψε:

Και βεβαια ειναι υπερβολη.
Μπορει του ζαχαροπλαστειου να ειναι πιο δροσιστικο αλλα παγωτα θα ειναι και τα δυο αφου εχουν σαν βαση το γαλα.
Εαν δεν εχει γαλα το λεμε γρανιτα.

Κατι ξυλακια που πηρα απο προμηθευτικη,παγωτο βανιλια γραφουν.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#409477 Tη μοτσαρέλα τη βρήκα! Πήγα στο μεγάλο lidl την Τρίτη το απόγευμα μετά τη δουλειά, αλλά δεν είχε μείνει ούτε γραμμάριο. Την Τρίτη δεν μπόρεσα ν' ασχοληθώ άλλο, αλλά χθες το απόγευμα πήγα σ' ένα μικρό κοντά στο σπίτι μου και είχαν μείνει 6 κομμάτια. Πήρα τα 4! :twisted: :innocent: Θα τα έπαιρνα όλα, αλλά είδα ημερομηνία λήξης 03/07, οπότε είπα πως θα μου μείνουν...

Ευχαριστώ και πάλι για την ενημέρωση και τις συμβουλές dimitrisB! :)
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Serf έγραψε:Μιας και περί lidl ο λογος στις τελευταίες δημοσιεύσεις: http://www.economy365.gr/article/40997/ ... toy-apanta

< Note >

θα ήταν καλύτερα ο - κύριος - αυτός πρίν ασχοληθεί με τα όποια Lidl να ασχολούνταν με τα του οίκου του ( Σύριζα ) που ναι μεν δεν έφεραν την κρίση, ( βοήθησαν όμως με την αριστερή αντιπολιτευτική τους τακτική επί χρόνια ) αλλά την επέτειναν και την βάθυναν δίνοντας και την χαριστική βολή μετά τα τελευταία γεγονότα.

Εδώ θα αναφωνήσω άξιος ο επιπλέον μισθός του από το ΕΣΡ που όμως μέσα στη χαρά του για τη νέα του θέση προχώρησε παραπέρα από τα καθήκοντα του σε κάτι που θα του γυρίσει μπούμερανγκ όταν αύριο κλιθεί να αιτιολογήσει μια απόφαση του ΕΣΡ, αφού έφερε τις δύο ιδιότητες του σε σύγκρουση, αλλά ποιός αριστερός ή αριστερίζων δεν πάσχει από τρικυμία εν κρανίω ?