Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#248461 Οπως τοτε τον Γεναρη που ειχαμε βρεθει η παλιοπαρεα στον Μπαρμπα Μητσο, ετσι και σημερα θα κανουμε κατι αναλογο 4 μηνες μετα..
Στην Βασιλικη στην Πλ. Χαλεπα!!

Θα ειμαι εγκρατης!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#248958 Στο τέλος αλκοόλ θα σερβίρουν μόνο στην μεταλαβια έτσι όπως παμε. Ευτυχώς ειχα γεμίσει ένα σιλο με Άνθρακα, αλλιώς θα ταν απελσπισιπιστικη η κατασταση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#248963 Δεν θέλω ΚΑΝ να ρωτήσω.... :(
Εμδοφλεβιο θα στο χορηγησω το τσιπουρο, να κάνεις reset σαν τον Ντριφτη. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#249091 Δεν είναι άνθρωπος αυτός, πίνει μόνον μπύρα κι αυτή σε μικρές ποσότητες πλέον. Ντρέπομαι για λογαριασμό του. Εγώ ένα τσιπουράκι θα το έπινα τις μέρες του Πάσχα...
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#249789 Λοιπον Σαββατο μεσημερι πηγα στον Μελιλώτο, στο κεντρο. Πολυδιαφημισμενο θαρρω στα athensvoice και λοιπα περιοδικα/site του χωρου.

Απαραδεκτο σερβις --> Καθησαμε και μετα απο 30 λεπτα, ηρθαν για παραγγελια.

Παραγγειλαμε και τα 2 πρωτα μας τα εφεραν πολυ γρηγορα. Εκει καταλαβαμε οτι δεν μας εχουν φερει μαχαιροπηρουνα ενω ειχαμε 40 λεπτα στο μαγαζι ξερω γω.

Απο τα πρωτα (κιμαδοπιτα, μελιτζανες, λουκανικα καπνιστα) το πρωτο ηταν μετριο, το δευτερο εξαιρετικο και το τριτο μαλλον ειχε ασχημη γευση.

Απο τα κυριως ο ενας πηρε καπνιστη μπριζολα η οποια ηταν πολυ καλη, ο αλλος σνιτσελ κοτοπουλο το οποιο ηταν επισης ωραιο και σε μεγαλη ποσοτητα κιολας, ο αλλος σκιουφιχτα τα οποια ολοι αποφασισαν οτι ηταν κακα και εγω παραδοσιακους κεφτεδες με παπαρδελες οι οποιοι ηταν αδιαφοροι προς το κακοι.

Συν μια κοκα κολα 62 ευρω. Μαλλον ακριβο.

Θα ξαναπηγαινα; μαλλον οχι...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#249857 Κυριακή μεσημέρι στον Λεβέντη, Άνω Πετρούπολη. Πολύ καλό φαί, ειδικά ξετρελάθηκα με μια σαλάτα ρόδι και τεράστια μερίδα. Πολύ ωραία και τα παϊδάκια και ο μπακαλιάρος τηγανητός (κυκλοφορούσαν απ'όλα στο τραπέζι). Τιμές καλές απ'ότι έμαθα (μας κέρασαν). :thumbsup: :eat:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#249918 8 café για να βγείτε με τις φίλες σας

Στο καφέ φιγουράρουν βιολογικοι καφέδες, ΣΜΟΥΘΙΖ, γλυκές και αλμυρές γεύσεις, πιάτα χωρίς γλουτένη και λακτόζη, (κάπου εδώ πατήθηκε το κουμπι)

νομίζεις

Εικόνα
driftero: καλά, πολύ το χαίρομαι που ξεφορτωθήκαμε αυτή την μπεκροκανάτα την g
garlandia: E μα δεν παλεύεται η αλκοολικιά, tsipouro is so passé
mjacobina: Απολαύστε το σμουθινι σας κορίτσια και μην ασχολείστε άλλο με την τελευταία :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#251364 Επειδής τώρα με τα αρνιά και τσι πέτσες, εγινήκαμε άντρες:

Εικόνα
WILLIAMSBURG, Brooklyn — It's a pizza lover's dream come true — a pizza box made 100 percent of pizza — and you can get it in New York City.

Vinnie's Pizzeria at 148 Bedford Ave. in Williamsburg unveiled "the pizza box pizza" Wednesday on social media. It's a traditional New York-style pepperoni pie surrounded by a square pizza that serves as the "pizza box."

Από τους δημιουργούς της ΠΠΣΠ