Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784290 Είχα πάρει στις αρχές ένα στραπ (όχι ον :shifty: ) λουράκι που δεν το 'χα βάλει ποτέ, οπότε είπα να του δώσω μια ευκαιρία να δω τι μου κάνει. Τύπου χριτς χρατς είναι.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#788181 Εχω το Honor Magic Watch 2 και σκεφτομουν upgrade - ισως υπαρξουν καλες τιμες στην BF
Θελω να μεινω στα 46mm (με βολεψε αυτη η διασταση, ασε που εχω και 2-3 λουρακια),θελω ολες τις λειτουργιες που εχω στο Honor (κλησεις, GPS) συν καποιες νεες οπως το NFC.
Α και φυσικα την εβδομαδα μπαταριας της Hua :)

Σαν πρωτη επιλογη μου βγαινει το Huawei Watch GT 3 Pro.
Υπαρχει καποιο αλλο με τα παραπανω χαρακτηριστικα?
Μερικα ψιλοαντιστοιχα Samsung που κοιταξα, εγραφαν για 1-2 μερες μπαταρια μονο :(
το NFC της Huawei μπορει να χρησιμοποιηθει για πληρωμες?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#789815 Τωρα που λεμε στα αλλα τοπικα για NFC θυμηθηκα το ξενερωμα με το ρολοι μου (Samsung Gear Sport). Ενω εχει NFC, παιζει μονο με το Samsung Pay. Το οποιο δε δεχεται να βαλεις μεσα Ελληνικες καρτες :rant:

Ενας ακομα λογος για να παρω Γκαρμιν οταν μεγαλωσω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#789857 Δεν υπαρχει ζωη χωρις το Wear OS των samsungορολογων, ΕΙΔΙΚΑ αν εχεις Samsung κινητο

Και στο λεει αυτο κατοχος εως προ ολιγου, Huawei συσκευών

Ανεπαφες πληρωμες με το ρολοι? --> τσεκ
ελεγχος του Spotify/Apple Mucic απο το ρολοι? --> τσεκ
πληθωρα αλλων εφαρμογων οπως πχ Shazam στο ρολοι?--> τσεκ

Απαντηση σε ολα τα μηνυματα Viber/Messenger/SMS/email με εξαιρετικο voice recognition του google board? -->φακιν τσεκ κι αυτο. Με εξεπληξε. Μεχρι τωρα ελαχιστα εως καθολου λάθη

γενικα τα Samsung watches συμπεριφερονται περισσοτερο σαν ενα μινι-κινητο-οθονη στο χερι σου, μειονοντας την αναγκη να βγαζεις και να βλεπεις το κινητο σου
και τιμολογιακα πλεον ειναι προσιτά

φυσικα το μειονεκτημα ειναι η μπαταρια
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geralt έγραψε:φυσικα το μειονεκτημα ειναι η μπαταρια

Αυτος ειναι ο βασικοτερος λογος που θα παω σε Γκαρμιν. Απιστευτα βαρετη η φορτιση. Πλεον το ρολοι μου κραταει 1-2 μερες βαρια βαρια. Αισχος.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#799919 Είχα ένα καινούργιο mi band 5 στην άκρη και το έβγαλα τις προάλλες για την :inlove: που έχασε ένα huawei band που κόπηκε το λουράκι.

Το θέμα είναι ότι κρατάει 1 με το ζόρι 2 ημέρες η μπαταρία, ενώ υποτίθεται ότι κρατάει 7+, έχω κάνει τα πάντα που έχω διαβάσει για battery drain αλλά δεν
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#800287 Το HUAWEI gt2 δεν παιζει καλα με iPhone. Για κάποιον λόγο κάνει sync δεδομένων μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή.

Άρα δεν βλέπω δεδομένα καιρού στο ρολόι και η εφαρμογή δεν έχει τα δεδομενα που έχει το ρολόι. Επίσης δεν παιζει το χρησιμότατο where is my phone

Από την άλλη τα notifications των calls έρχονται χωριά πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιο workaround εκτός του Apple Watch;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bibendum έγραψε:Το HUAWEI gt2 δεν παιζει καλα με iPhone. Για κάποιον λόγο κάνει sync δεδομένων μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή.

Άρα δεν βλέπω δεδομένα καιρού στο ρολόι και η εφαρμογή δεν έχει τα δεδομενα που έχει το ρολόι. Επίσης δεν παιζει το χρησιμότατο where is my phone

Από την άλλη τα notifications των calls έρχονται χωριά πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιο workaround εκτός του Apple Watch;
Ίσως η εφαρμογή σκοτώνεται αυτόματα. Μήπως έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου, κατάργηση optimisation ή κάτι τέτοιο; (δεν ξέρω από iphone αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ισχύει σε android).
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#803625 Θέλω τα φώτα σας.
Έχω ένα samsung gear sport και θέλω αυτό που τρέχω να το ανεβάζω στο strava.
Το strava δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο (παλιό) ρολόγι.
Συγχρονίζω gear sport με το samsung health, μια χαρά.
Κάνω πλήρες sync το sam health με το strava, να μοιράζονται τα πάντα, και περιμένω να μεταφέρονται τα data από το πρώτο στο δεύτερο σύμφωνα με τα όσα λέει η strava "Once GPS-based activities have been uploaded to Samsung Health app, they will be synced to Strava. Activities without GPS data will not sync to Strava..."
Είναι gps-based το running που κάνω, αλλά μετά από όλο αυτό, δεδομένα στο strava δε βλέπω.

Καμία ιδέα;
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#803680 Εντάξει, λύθηκε μόνο του. Ένα βγες-μπες και δούλεψε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#825516 Νομιζω οτι ειχα πει και παλιοτερα οτι ειχε χαλασει το ενα κουμπι στο ρολοι Σαμσουνγκ που εχω. Τοτε ηταν εντος εγγυησης και το πηγα για φτιαξιμο στη μαμα Σαμυ. Μετα απο κανενα χρονο παλι ειχε αρχισει να κανει νερα και να μην πιανει με τη μια. Σαν καλος μαστορης το πλακωσα με WD40 κι εφτιαξε με τη μια. Προχθες (περασε αλλος 1 χρονος) αρχισε παλι να μην πιανει και ακολουθησα παλι τη δοκιμασμενη συνταγη του WD40. Σοου φαρ σοου γκουντ :thumbsup: