saxon_747 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Και αντί όλους αυτούς τους μήνες να ενισχυθεί το ΕΣΥ, κυρίως στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και έπειτα στα Νοσοκομεία (δευτεροβάθμια) για να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν για ψύλλου πήδημα εκεί ο κόσμος, γίνονταν στρατηγικές με καμπύλες, τεθλασμένες, παραλληλόγραμμα από "ειδικούς" και ο βασικός πυλώνας για τη μη εξάπλωση του "φονικού" ιού, ήταν τα μέτρα, τα νέα μέτρα, τα έξυπνα μέτρα και λοιπά.
Όπως είπε και ο Πορτοσάλτε: Και τι θα κάνουμε το πλεονάζων προσωπικό όταν τελειώσει η πανδημία;
Ο Πορτοσαλτε; Παναγια ειναι ο Πορτοσαλτε. Σαξονας. Ψυχουλα. Ευεργετης. Να το ξαναπω. ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ.
Βέβαια, η Αριστερά ελάχιστες φορές διακρίθηκε για την υπεύθυνη στάση της σε κρίσιμες καταστάσεις. Γιατί σήμερα να αποτελέσει εξαίρεση; Δείγμα αυτής της ανευθυνότητας είναι η πάγια θέση της για δημιουργία νέων ΜΕΘ. Με απλά λόγια, το κράτος, δηλαδή ο Ελληνας φορολογούμενος, να πληρώνει για να μπορεί ο κάθε αντισυστημικός νεανίσκος να παρτάρει ελεύθερα στις πλατείες και στη συνέχεια να γεμίζουν οι ΜΕΘ. Πάρτι εμείς, ΜΕΘ εσείς!
Πάρτι εμείς, ΜΕΘ εσείς
Απευθειας στον κλιβανο
, μια χαρα τα ειπε ο Τζανακοπουλος.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
mirage έγραψε:Και πόσα έγιναν;
1.000.000
Ενας στους 10 ,εκαναν τεστ αποψε.
Ove20 έγραψε:Αρνητή του αριθμού ημερησίων τεστ covid19 πρώτη φορά βλέπω.
Είχε φορεθεί αρκετά σε μια συγγενή ψεκασμολογία ότι αποκρύπτονται τα τεστ γιατί δε μετράνε τα κρούσματα μα η θετικότητα. Προφανώς η άμεση συνέχεια της παραπάνω "λογικής" είναι ότι τα provided πλέον νούμερα τεστ είναι ψευδή. Όρεξη και φαντασία να έχει κανείς.
Κάποιος λιγότερο έξυπνος μάλλον θα έλεγε ότι με τα σελφτεστ ανεβαίνει ο γενικός αριθμός, αλλά φευ.
Ove20 έγραψε:Αρνητή του αριθμού ημερησίων τεστ covid19 πρώτη φορά βλέπω.
Ναι ,δεν πιστευω στους αριθμους.
Εχουμε εκκατομυρια εμβολιασμενους,100αδες χιλιαδες που εχουν νοσησει και ολοι αυτοι δεν χρειαζονται τεστ κοβιντ.
Εκτος και αν υπαρχουν οι χρησιμοι ηλιθιοι που δεν εχουν τι να κανουν στην ζωη τους και καθε μερα κανουν τεστ.
Εχουν βγει και τα σελφ τεστ.
Ελεος.
italakias έγραψε:Ove20 έγραψε:Αρνητή του αριθμού ημερησίων τεστ covid19 πρώτη φορά βλέπω.
Ναι ,δεν πιστευω στους αριθμους.
Εχουμε εκκατομυρια εμβολιασμενους,100αδες χιλιαδες που εχουν νοσησει και ολοι αυτοι δεν χρειαζονται τεστ κοβιντ.
Εκτος και αν υπαρχουν οι χρησιμοι ηλιθιοι που δεν εχουν τι να κανουν στην ζωη τους και καθε μερα κανουν τεστ.
Εχουν βγει και τα σελφ τεστ.
Ελεος.
https://www.efsyn.gr/efsyn-city/291879_ ... -barkeloni
Νέες οδηγίες από το αμερικανικό CDC: Πότε μπορούν οι πλήρως εμβολιασμένοι να βγάζουν τη μάσκα
St.Devote έγραψε:Θα γράψω κάτι που θα θεωρηθεί ενδεχομένως σκληρό ... πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό ( με ανοικτή αγορά - τουρισμό - ξελευ(φ)θερία μετά από 10 μήνες - εμβολιασμοί ) όλοι θα κοιτάμε την πάρτι μας ( ή τον ευρύτερο - στενό όμως - κύκλο ) και τα 100 άτομα που θα χάνονται κάθε μέρα θα μας φαίνεται αδιάφορο γεγονός. Δυστυχώς η πανδημία παρουσιάστηκε τόσο αριθμολαγνικά που πάθαμε ανοσία στις 100αρες των νεκρών. Έχω φίλο-γείτονα που έχασε και τους δύο γονείς ( ήταν με υποκείμενα νοσήματα αλλά δεν ήταν ανάγκη να τους χάσει σε 3 μήνες ενώ έδινε μια μάχη χρόνια τώρα ).
100 νεκροί την ημέρα είναι 100 συνάνθρωποι μας ... είναι 300 οικογένειες που χάνουν ανθρώπους τους και πενθούν.
Εχω φιλαράκι , 45άρης , πατέρας 2 κοριτσιών ( που είναι μαθήτριες μου ) και βλέπω την αγωνία τους ( και την πλήρη αποδιοργάνωση τους ) τις τελευταίες 20 ημέρες που ο διασωληνομένος πατέρας τους είναι μια καλύτερα μια χειρότερα ( και τι πιστέψεις στην τελική , τι να λένε άραγε στα παιδιά ).
Στεναχωρήθηκα. Θέλω απλά τα πράγματα να πάνε καλύτερα για όλον τον κόσμο όσο πιο σύντομα γίνεται. Η συμβολή μου σε αυτό ( ούτε γιατρός είμαι ούτε υγειονομικός ) είναι να είμαι μαντρωμένος και να εμβολιαστώ το δυνατότερο συντομότερα που μου επέτρεψε το σύστημα. Δεν ξέρω εάν το έκανα για εμένα ( μάλλον ) την οικογένεια μου ( μάλλον ) τη μάνα μου ( μάλλον ) ή τους συγγενεις - φίλους - γείτονες ( μάλλον όχι ) αλλά το έκανα.
Σκληρό είναι, όσο και πραγματικό. Και λίγο-πολύ οι περισσότεροι έχουμε απώλειες ή σοβαρές νοσηλείες στον στενό κύκλο και φυσικά γι' αυτόν τον λόγο θα εμβολιαστούμε κι όχι τόσο σκεφτόμενοι την πιθανότητα της δικής μας προσβολής.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)