Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#704115 Στο μόνο που επικεντρώθηκα σε όλα τα posts μου ήταν αν κατάφεραν όλοι όσοι το είδαν, να ερμηνεύσουν το γράφημα.
Έγραψες τρομακτική άνοδο και έπεσαν τα μάτια όλων σε λάθος καμπύλες και το απέδειξαν με τα posts τους. Έγινε ο συνειρμός που έκανε και ο ΝΠ από πολλούς.
Και είπα ότι δεν είναι έτσι...

Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος είναι πιο ευαίσθητος, ούτε το πόσο σημαντική είναι αυτή η στατιστική, ούτε θάνατοι απ' τα τροχαία, ούτε τπτ άλλο...

Η αύξηση σ' αυτές τις ομάδες σίγουρα δεν είναι τρομακτική.
Επίσης έχουν βγει στατιστικά γι όλες τις εβδομάδες, που τα έχω βάλει πολλές σελίδες πριν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#704120 Δεν τα έχω δει τα στατιστικά σου και δεν επανέρχομαι στο τι είναι η αύξηση.
Έχεις μάλλον μια μακάβρια άποψη για κάποια πράγματα, ελπίζω να είναι λόγω της ηλικίας.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#704122 Μιχο τσεκ δεύτερο λυγκα Μπουσου δεύτερη σελίδα.
Οι τελευταίες εβδομάδες 20 vs 19 δείχνουν τεράστια αύξηση.
Στο διάγραμμα του κρομ που τσεκάρει vs μέσο όρο προηγούμενης πενταετίας βγάζει μάτι.
Είναι λιγο ντροπή να ξοδεύουμε πάνω από μισό ποστ για το συγκεκριμένο.
Εκτός αν τρολαρουμε οπότε πείτε να παίξουμε μπάλα να περάσει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#704125 Μετά φταίω εγώ. Δείτε τι καταπληκτική διάταξη πέρασε στην Βουλή.

Θεσπίζεται δικαστικό ακαταδίωκτο για τα μέλη των επιτροπών λοιμωξιολόγων

https://www.news247.gr/politiki/thespiz ... 10312.html
Ιδιαίτερα προβληματίζει η πρόβλεψη σύμφωνα με την οποία τα μέλη των επιτροπών όχι απλά δεν διώκονται αλλά δεν μπορούν - όπως αναφέρεται - ούτε να εξεταστούν. Προκαλώντας ερωτήματα σχετικά με το τι σημαίνει αυτό σε περίπτωση που διενεργηθεί είτε εισαγγελική έρευνα, είτε μια πιθανή προανακριτική επιτροπή της Βουλής στο μέλλον. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό τα μέλη της επιτροπής να μην μπορούν κάν να κληθούν ώς μάρτυρες.

Μιλάμε όντως για την καλύτερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την χώρα. Δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Μπράβο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Μετά φταίω εγώ. Δείτε τι καταπληκτική διάταξη πέρασε στην Βουλή.

Ιδιαίτερα προβληματίζει η πρόβλεψη σύμφωνα με την οποία τα μέλη των επιτροπών όχι απλά δεν διώκονται αλλά δεν μπορούν - όπως αναφέρεται - ούτε να εξεταστούν. Προκαλώντας ερωτήματα σχετικά με το τι σημαίνει αυτό σε περίπτωση που διενεργηθεί είτε εισαγγελική έρευνα, είτε μια πιθανή προανακριτική επιτροπή της Βουλής στο μέλλον. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό τα μέλη της επιτροπής να μην μπορούν κάν να κληθούν ώς μάρτυρες.

Μιλάμε όντως για την καλύτερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την χώρα. Δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Μπράβο.

αριστεια και στη καλυψη της κωλαρας τους.Φαντασου που εγραφαν τις εισηγησεις της επιτροπης.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#704140 Ω, με τα τελευταία μέτρα ειδικά νομίζω πως είναι ολοφάνερο.
Ευτυχώς όμως αυτοί είναι άριστοι και έχουν ψηφισθεί κι από την αφρόκρεμα, όχι από κατσαπλιάδες σαν εσένα κι εμένα που έχουμε ψηφίσει και ζαιους, μην το ξεχνάμε κι αυτό.
Δεν δικαιούσαι να ομιλείς, φαντάζομαι το γνωρίζεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#704144 Δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Κλασσική τακτική ελληνικής κυβέρνησης ανεξαρτήτως κλίσης.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
EDDIE_147 έγραψε:Μιχο τσεκ δεύτερο λυγκα Μπουσου δεύτερη σελίδα.

Eddiet, τσεκ τι έχει γραφτεί στα ποστ....
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#704162 Ναι για το αν πέθαναν περισσότερες γυναίκες 52 χρόνων από άντρες 64 χρόνων.
Ίσως το συγκεκριμένο διάγραμμα να μην δείχνει πολύ καθαρά τη διαφορά που λέμε αλλά στο σύνολο είναι πολύ μεγάλη.
Μου φαίνεται λίγο λεπτομέρεια να ψάχνουμε την τσουκνίδα σ ένα διάγραμμα ενώ υπάρχει δάσος.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μετά φταίω εγώ. Δείτε τι καταπληκτική διάταξη πέρασε στην Βουλή.

αριστεια και στη καλυψη της κωλαρας τους.Φαντασου που εγραφαν τις εισηγησεις της επιτροπης.

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#704225 ΕΕΠ ποια είναι η παιδεραστού;
Αυτή στη μέση δεξιά της εξερευνήτριας;

Mitsotakeiku --> μια οικογενειακή φωτογραφία - 100 σκάνδαλα - 1.000 ινσάιντ ίνφο - +οο διορισμοί
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#704305 Στην Κύπρο πάντως σκληραίνουν τα μέτρα. Ειδικά τα περί εκκλησίας, αν τα είχε πάρει ελληνική κυβέρνηση, θα είχαν κατεβεί σε επανάσταση!
Κύπρος: Νέο lockdown 2 εβδομάδων - Κλειστά όλα και μετακίνηση με 1 sms την ημέρα
Σε νέο αυστηρό lockdown δυο εβδομάδων προχωρά η Κύπρος

https://www.lifo.gr/now/world/kypros-ne ... -tin-imera
O εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους θα τελούνται χωρίς την παρουσία πιστών.

Επιτρέπονται οι θρησκευτικές τελετές (γάμοι, βαφτίσεις, κηδείες) με μέγιστο αριθμό τα 10 πρόσωπα.

Επιτρέπεται η παρουσία πιστών σε χώρους θρησκευτικής λατρείας για σκοπούς ατομικής προσευχής και με μέγιστο αριθμό εντός του χώρου τα 10 άτομα.

Επιτρέπεται μόνο για την Αναστάσιμη Ακολουθία το Μεγάλο Σάββατο (1 Μαΐου) η παρουσία πιστών στον προαύλιο χώρο των ιερών ναών, τηρουμένου του μέτρου αποστασιοποίησης και του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει για τη λειτουργία των εκκλησιών και νοουμένου ότι θα γίνουν διαρρυθμίσεις για να παρευρίσκονται καθήμενοι οι πιστοί. Στο εσωτερικό των ναών, επιτρέπεται μόνο για το Μεγάλο Σάββατο η παρουσία μέχρι 50 ατόμων, στη βάση του πρωτοκόλλου. Όλες τις υπόλοιπες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, απαγορεύεται η παρουσία πιστών στους χώρους θρησκευτικής λατρείας, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο.

Το Μεγάλο Σάββατο (1 Μαΐου), για διευκόλυνση της συμμετοχής των πιστών στην Αναστάσιμη Ακολουθία, αντί στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, η απαγόρευση μετακίνησης αρχίζει στη 1 τα ξημερώματα (Μεγάλο Σάββατο προς Κυριακή του Πάσχα). Όλες τις υπόλοιπες μέρες, η απαγόρευση μετακίνησης παραμένει ως έχει (9 το βράδυ).

Πρέπει να έχουν μολυνθεί κι αυτοί με το τον ιό της αριστεροσύνης, για ζαίους τους κόβω, δεν εξηγείται αυτή η σπουδή εναντίον της Εκκλησίας!
:s_crazy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#704307 Τους βλέπω να δυσανασχετουν και να αρχίσουν τις πορειες. Τα χει αυτά αυτός ο ιος

2754 τα νέα κρούσματα. 819 διασωληνομενοι σήμερα.

.