Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#496450 Ειδα σχόλια για πόστερΖ, οπότε για τους υπόλοιπους που προτιμούν κάδρα-πίνακες κλπ, βάΝω αυτό:

Εικόνα

Aπο bizart, 2016, σε προσφορά περίοδο εκπτώσεων (-30% το συγκεκριμένο) περί τα 300€, διαστάσεις 1,80Χ0,90μ.
Η κορνίζα είναι απο ασημί πατίνα και επηρέαζε την τιμή +15% έναντι υπολοίπων επιλογών.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#497840 Έχω αυτή τη βιτρίνα και θέλω να προσθέσω μερικά ράφια.
Το εύκολο τακτοποιείται (πάω στον τζαμά και μου κόβει 3-4 ίδιες διαστάσεις με τα υπάρχοντα).

Έχουμε καμιά ιδέα για το δύσκολο (στήριξη);
1η σκέψη ήταν να κόψω τζαμάκια στο ύψος που θέλω να τα σηκώσω από τα σταθερά αλλά το αισθητικό του πράγματος με προβληματίζει.
Καμιά άλλη ιδέα;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#497842 θα το λυσεις και θα πας να σου κολλησουν βεργες σαν αυτες που εχει ηδη για στηριξη των τζαμιων.
Λιγο βαψιμο με χρωμα σε σπρει μεταλ και εισαι ετοιμος.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Νίκος Παππάς έγραψε:θα το λυσεις και θα πας να σου κολλησουν βεργες σαν αυτες που εχει ηδη για στηριξη των τζαμιων.

Έλεγα για κάτι λιγότερο παρεμβατικό, αλλά αν δεν βρεθεί κάτι άλλο θα το κάνω αυτό.
Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#497858 αυτός εδώ έχει κάνει ένα βαρβάτο modification και έχει προσθέσει τζάμια, 1:45 και μετά.
Κώδικας: Επιλογή όλωνhttps://www.youtube.com/watch?v=0xq_0lrtRoc

άλλος έχει βρει κάτι πλαστικά, αλλά δε μου γέμισαν το μάτι, από 2:50 και μετά
Κώδικας: Επιλογή όλωνhttps://www.youtube.com/watch?v=Qv2HfS0HDec

ή ψάξε για μαγαζί με είδη κιγκαλερίας για στηρίγματα ραφιών.
Άβαταρ μέλους
By bill33
stavrosg έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:θα το λυσεις και θα πας να σου κολλησουν βεργες σαν αυτες που εχει ηδη για στηριξη των τζαμιων.

Έλεγα για κάτι λιγότερο παρεμβατικό, αλλά αν δεν βρεθεί κάτι άλλο θα το κάνω αυτό.
Ευχαριστώ!

Σίγουρα θα υπάρχουν και τα "δικά του" στηρίγματα αλλά αν δεν βρεις υπάρχει μεταλλική ντίζα https://www.xtools.gr/%CE%BC%CF%80%CE%B ... 1-oem.html που την κόβεις σε ότι μήκος θες,4 κομμάτια, και θα την βάλεις κάθετα στα τζάμια και παράλληλα στις γωνίες ώστε να πατάνε στο κάτω τζάμι και να στηρίζουν το αποπάνω που θες.
Μάλλον θα χρείαζονται μια ελάχιστη δόση κόλλας για να στέκονται όρθια.Αν όχι ντίζες τότε βέργες .
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#506688 ψαχνω για επιπλα βεραντας ξυλινα.

τι αγοραζουμε; τι ειδους ξυλου;

εχουμε να προτεινουμε κανενα σοβαρο μαγαζι που δεν θα μας τον πιασουν ;
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#522322 Έτσι επέλεξε η συγκεκριμένη επιχείρηση να αφήσει τα διαφημιστικά της στην είσοδο της πολυκατοικίας. Το ίδιο έκανε και στις διπλανες που είδα.
Μια βουλγαρικη με έπιπλα ονόματι "VIDENOV".
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#531556 Ξέρει κανείς αν στο σύστημα [url=https://www.ikea.gr/ypnodomatio/ntoulapes-upnodomatiou/sustima-doulapon-platsa/ΙΚΕΑ Platsa[/url] τα κουτιά είναι από μοριοσανίδα 16mm; Έχω μια εντοιχισμένη ντουλάπα και σκέφτομαι αν κάνουν στις διαστάσεις να πάρω μερικά εσωτερικά αξεσουάρ για να βάλω :hmmm:

(μην πει κανεις να πάω να δω, δεν έχουν βάλει ακόμα στην έκθεση στη Ρόδο ντουλάπα από αυτή τη σειρά :ninja: )
Άβαταρ μέλους
By Serf
#579248 Έφθασε η ώρα να αντικατασταθεί ο καναπές του καθιστικού. Κάθε συμβουλή είναι πολύτιμη.

Κατ' αρχήν, στο τεχνικό κομμάτι:
1) Τύπος κατασκευής (βλ. ελατήρια, κτλ): τι να προτιμήσουμε για αντοχή στον χρόνο με δεδομένο ότι θα υποδέχεται καθημερινά τα 120 πουπουλένια κιλά μου στο ίδιο σημείο;
2) Υλικό καλύμματος: τι να κοιτάξουμε για αλέκιαστο/πλενόμενο/δροσερό;
3) Υπάρχει κάποιο (κατασκευαστικό) μειονέκτημα των καναπέδων που έχουν αποθηκευτικό χώρο; Π.χ. μειωμένη αντοχή λόγω κοντών ελατηριών (κάτι που μόλις μου κατέβηκε στην κούτρα ως παράδειγμα);

Αν υπάρχει και καμιά πρόταση που να καλύπτει τα πιο κάτω, ακόμα καλύτερα:
1) Ψηλός, να μην χρειάζεται (ιδιαίτερο) σκύψιμο για να καθήσει κάποιος
2) Ψηλή πλάτη, όχι σαν τον πιο κάτω που τα μαξιλάρια είναι σχεδόν διπλά σε ύψος

Εικόνα

3) Πλήρες σετ μαξιλαριών να καλύπτει από άκρη σε άκρη την πλάτη

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#579252 Βασικό να βγαίνει και να πλενεται το κάλυμμα.
Επίσης το αδιάβροχο/αλεκιαστο είναι μεγάλο συν.

Έχω παρατηρήσει ότι το κίτρινο αφρολέξ σαν υλικό γεμίσματος είναι ανθεκτικοτερο από υλικά σαν τον υαλοβάμβακα τα οποία πολλές φορές καταστρεφονται αν έχει το σπίτι υψηλή σχετικά υγρασία, με αποτέλεσμα να βγάζεις το ύφασμα και να γίνεται κομμάτια το περιεχόμενο.

Αν είναι γωνία να προσέξεις να κουμπώνουν τα κομμάτια μεταξύ τους και το πως συμβαίνει αυτό.

Απο εκεί και πέρα να δοκιμάσεις ο ίδιος τον καναπέ που θα πάρεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#579261 ΟΧΙ αποθηκευτικό χώρο. Αργά ή γρήγορα θα ξεχαρβαλωθεί η πατέντα. Αμορτισέρ που δεν θα βαστάνε, κακή επαφή στο κλείσιμο.
Αλέκιαστο μεγάλη δουλειά.