Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#251973 Χαχα σμαρτις ειναι της μικρης. Η μελισσα εχει κουλουρακια. Η κοκα φυσικα ετσι για το καλο. Παγωσε ο λαιμος γμτ

< 3
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Red Garland έγραψε:[, το σπρωξα με ένα ξύλο έξω από το σπίτι.

-Από motoG

HAHAHAHAHAHAH

(πάω να τσεκάρω ντουλάπια αδερφής)

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
rx8_drifter έγραψε::omg: φτιάξε ζμουθινι να την ξεπλύνεις...

Έχουν προσφορά τα lidl το κατάλληλο εργαλείο... Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#252086 Αύριο 7.30 το πρωί θα είμαι απικο απ έξω από τα Λίντλ. Δεν χάνεται τέτοια ευκαιρία, ούτως ή άλλως ήθελα να εξοπλισω την γκαρσονιέρα της αδερφής του Γιάννη. :s_inlove

Εικόνα

:s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#252104 τα 5αρια, όχι σε ramen, ούτε για να σκουπίζουμε τη λαδίλα από το πιτόγυρο δεν τα βάνουμε πια....

Εκτός κι αν το έβανες για να ανοίξουμε κεφάλαιο χιπστεράμεν :hmmm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
rx8_drifter έγραψε:Έναν ατέρμονα έχουμε. Όταν το βάζεις μπροστά, 9 στις 10 κολλάει και μια ξεκινάει κανονικά. Το άνοιξα, αλλά δεν έχεις πρόσβαση σε πολλά. Το ανεμιστηράκι του πάντως δεν είναι μπλοκαρισμένο, υποψιάζομαι βραχυκύκλωμα

Για χαλασμένο πυκνωτή εκκίνησης μου κάνει. Αν ήταν βραχυκύκλωμα δέν θα ξεκινούσε 10 στις 10
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
kovathe έγραψε:https://m.youtube.com/watch?v=MXCMMpAY6YQ

...
Εικόνα

αν κ οχι για πρωινό, πολυ ευκολη και ωραία συνταγή, ευγε γαύρε για τη πάσα :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Chris έγραψε::omg: :eat:

αυτο το ζυμαρι φαινεται ΠΟΛΥ σωστο

Και είναι σωστό και πολύ απλό, πειραματίστηκα με την ποσότητα ζυμαριού αυτή την φορά, με 700γρ αλεύρι έφτιαξα 2 πίτσες αντί για 4 για να δοκιμάσω και το λίγο πιο χοντρό φύλλο. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και "τσουρεκένιο", αν έφτιαχνα 4 πίτσες θα πήγαινε στο πιο crunchy, νομίζω όμως το ιδανικό είναι 3 πίτσες από 700γρ αλεύρι.

Επίσης δοκίμασα ένα ιταλικό αλεύρι τύπου 00 με σχετικά αυξημένη πρωτείνη.
Το τρικ που έκανα στο ψήσιμο αυτή την φορά ήταν να θερμάνω την μαντεμένια πλάκα για μια ώρα στο πάνω-κάτω, φουλ θερμοκρασία και όταν βάλω την πίτσα να ανάψω το γκριλ και να αφήσω την πόρτα λίγο ανοιχτή για να μένει η αντίσταση πυρωμένη. Σε 4 λεπτά το αποτέλεσμα ήταν η 1η πίτσα και σε 5 λεπτά ψήσιμο η 2η.