Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#245540 Καλα ενταξει,και καλα οι ποτες που τωρα πια τα εχουν κοψει.
Ενας ευκολος τροπος να δημιουργησεις εναν μυθο.
Πιες μια μπυρα Μυθος και ασε το παρελθον για τους πραγματικους ποτες. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#245543 Εγω θα μιλησω μια φορα:
Μην τα παιρνετε αψηφιστα αυτα τα νουμερα. Το λεω πιο πολυ για τους μικροτερους. Οκ, καλη η σαβουρα, και γω γουσταρω, αλλα ολα εχουν και οριο. Οσο μεγαλωνετε αυτα τα κιλα θα χανονται ολο και πιο δυσκολα , δεν θα ειναι τοσο ευκολο οσο στα εικοσικατι. Και μετα απο καποια ηλικια δεν ειναι μονο το αισθητικο του θεματος, αρχιζουν και τα σοβαρα προβληματα υγειας. Βαλτε ασκηση στη ζωη σας, κοψτε τις καθημερινες σαβουρες και δεν χρειαζετε να προσπαθησετε να γινετε σαν εμενα (ποιος μπορει αλλωστε;). Πιο πολυ το λεω για τον Nick αυτο, ο Γκεακος θα φαει τα μπουκετα του απο τον Κοβαθε (εχει δρομολογηθει) ενω ο dimik θα τα χασει αφου δεν θα του μενουν και πολλα απο τα συνεργεια της Γκολφως (θες και αυτοματο. ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ.)
Άβαταρ μέλους
By kovathe
trident1971 έγραψε:το κλουβι θα το φτιαξεις τελικα? γιατι ολο εδω σε βλεπω να γραφεις και οπως παει θα ρωτας για ανακαινιση στην κουζινα :lol:

Δεν ξέρω, μπορεί αργότερα.Το βασικότερο πρόβλημα είναι ο χώρος που θα μπει.
Σπίτι μου δε χωράει με τπτ και στο πατρικό που έχω άπλετο χώρο είναι μακριά. Ασε που έλεγα να πεταγομαι απο τη δουλειά (που είναι ας πούμε στη μέση, αλλά θα παω δουλεια Νοέμβριο!).
Οποτε το αφηνω προς το παρόν.

Θα κανω όμως κάτι μικρότερο για το σπίτι και πολύ πιο ευκολο. Θα ρωτησω προσεχχως στο μαστοροτοπικο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:Εγω θα μιλησω μια φορα:
Μην τα παιρνετε αψηφιστα αυτα τα νουμερα. Το λεω πιο πολυ για τους μικροτερους. Οκ, καλη η σαβουρα, και γω γουσταρω, αλλα ολα εχουν και οριο. Οσο μεγαλωνετε αυτα τα κιλα θα χανονται ολο και πιο δυσκολα , δεν θα ειναι τοσο ευκολο οσο στα εικοσικατι. Και μετα απο καποια ηλικια δεν ειναι μονο το αισθητικο του θεματος, αρχιζουν και τα σοβαρα προβληματα υγειας. Βαλτε ασκηση στη ζωη σας, κοψτε τις καθημερινες σαβουρες και δεν χρειαζετε να προσπαθησετε να γινετε σαν εμενα (ποιος μπορει αλλωστε;). Πιο πολυ το λεω για τον Nick αυτο, ο Γκεακος θα φαει τα μπουκετα του απο τον Κοβαθε (εχει δρομολογηθει) ενω ο dimik θα τα χασει αφου δεν θα του μενουν και πολλα απο τα συνεργεια της Γκολφως (θες και αυτοματο. ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ.)

πρέπει να κρατάω το σμουθι κάπως :oops:
Άβαταρ μέλους
By italakias
kovathe έγραψε:Γραμμωση ενόψει καλοκαιριού....

Αυτή η |λογοκρισία| με τις καντίνες της πλάκας και τα "καλύτερα" βρώμικα της πολης ποσο πιο fail πια?
Σιγά τη παπαρια με το λουκάνικο Φρανκφούρτης και τη φρατζολα και μισο κιλό κέτσαπ μουστάρδα.
Τρελή πρωτοτυπία.

Τωρα πια που τα σκυλαδικα δεν δουλευουν και οι γυφτοι με τα τσιλικα αυτοκινητα δεν εχουν ουτε για βενζινα,οι καντινες πουλανε φραπεδες για νορμαλ ανθρωπους και εσπρεσο φρεντο καπουτσινο με γεμησι ,με ενα τεταρτο της ωρας αναμονη, για τους |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#245552 Απο το να φας

Σαλάτα κινόα με γλυκοπατάτα, αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί και κολοκυθόσπορο

καλυτερα αυτο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Εγω θα μιλησω μια φορα:

Καλά, κατάλαβα γιατί τρώνε σαλάτες. Αυτοί ρε είναι 130 κιλά ο ένας. Χορταίνει ο λύκος με ραδικια...?

...>.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
g8777 έγραψε:Απο το να φας

Σαλάτα κινόα με γλυκοπατάτα, αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί και κολοκυθόσπορο

καλυτερα αυτο.

Θα αφήσω αυτό εδώ
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#245632 @Jason
Hipster Level --> πλατεία Αγ. Ειρήνης με ρεπούμπλικα, μουστάκι μινόρε της αυγής, χακί βερμούδα και monks.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#245951 αυτοι τωρα στη φωτο,εχουν θεμα με το συγχρονιζε της οπισθεν,ή απλα ειναι μοδατοι? ή και τα δυο?
μονο σοβαρες απαντησεις παρακαλω.