Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#805419 Δε μου αρεσει που τελειωνει ο Φλεβαρης και πρεπει να σκασω ενα 300αρι για τα τελη κυκλοφοριας :x

Απαντηση των δεξιωνε:
Ε ποση παραταση να μας δωσει κι αυτος ο Κουλης πχια :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
egobrain έγραψε:ποιος σε φταίει που στις γιορτές πήρες το 300άρι απ' το ντουλαπάκι και τα σκόρπισες σε ταβερνοκραιπάλες :shifty:

Μα τη μπαναγια ρε φιλε, ΑΚΡΙΒΩΣ με αυτο το 300αρι ταιζα τον πατερα μου πατσαδες και ψαρια στις γιορτες που τους φιλοξενησα Σαλονικα :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
224v έγραψε:Βαλε δοσεις με κάρτες..

.

Δε μπορω τις δοσεις με τιποτα. Οσους μηνες κρατανε οι δοσεις εχω εναν επιπλεον νταλγκα στο κεφαλι μου, το οποιο κεφαλι μου εχει ηδη ξεχειλισει απο νταλγκαδες...

Ακομα και σε κινητα, συσκευες κτλ παω μεχρι εκει που αντεχει η τσεπη μου την προκειμενη στιγμη και απλα σιχτιριζω τον εαυτο μου που τα εχει κανει κωλος τα πραγματα!
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#813100 Δεν μου αρέσει που οι στοιχηματικές εταιρείες, που κάνουν τόση πολλή διαφήμιση, σε όλα τα μέσα, βγάζουν τώρα σποτάκια του στυλ: "Παίξε υπεύθυνα" κλπ.

Τόσες περιουσίες έχουν χαθεί στο τζόγο και τώρα τους έπιασε, και καλά, ο πόνος μην τυχόν και ξοδευτούν περισσότερο οι (αφελείς) παίκτες :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#813104 Χαμος γινεται, διαφημιζονται παντου και συνεχεια, ειναι ξεφτιλα, πρεπει να απαγορευτει η διαφημιση τους χθες. Παιζεται ενα τραγικο ποσοστο του αεπ καθε χρονο, ρυθμιζουν τη γκανιοτα οπου ακριβως θελουν, αν το καλοσκεφτεις ειναι ενας σιγουρος τροπος να επιστρεφει ενα σταθερο ποσοστο των χρηματων που πανε στα κατωτερα στρωματα πισω στις τσεπες απο τις οποιες βγηκαν χωρις κιχ, ενα διακριτικο κουρεματακι
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#813106 Από την άλλη γυρίζουν πίσω παλι σε μισθούς και λοιπά.

Προσωπικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσες εταιρείες δραστηριοποιούνται, πόσες εταιρείες βγάζουν λεφτά δεξιά και αριστερά και ποσό κόσμος δουλεύει στο industry αυτό.

Από πολύ νωρις είχα την αίσθηση ότι είναι μια μόδα, μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει γρήγορα αλλά συνεχώς διογκώνεται.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:Από την άλλη γυρίζουν πίσω παλι σε μισθούς και λοιπά.

Προσωπικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσες εταιρείες δραστηριοποιούνται, πόσες εταιρείες βγάζουν λεφτά δεξιά και αριστερά και ποσό κόσμος δουλεύει στο industry αυτό.

Από πολύ νωρις είχα την αίσθηση ότι είναι μια μόδα, μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει γρήγορα αλλά συνεχώς διογκώνεται.

< >

πρεπει να ειναι αστρονομικο το ποσο που παιζεται ετησιως.
Και εμενα που ειχε κανει εντυπωση,ποσες εταιριες εχουν δραστηριοτητα,ποσες διαφημισεις σε τηλεοραση κλπ
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#813109 Αυτό. Για να υπάρχουν ΤΟΣΕΣ εταιρείες και να ξοδευουν τέτοιο πακτωλό σε γραφεία, μισθούς, χορηγίες, διαφημισεις, τα λεφτά που παίζονται πρέπει να μην τα χωράει ο νους.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#813111 Επειδή τα σκεφτόμουν αυτά πριν λίγο καιρό και τα συζητησα με ένα γνωστό που δούλευε στον ΟΠΑΠ όντως τα λεφτά είναι άπειρα .Η πανδημία τους εκσφενδόνισε.
Άβαταρ μέλους
By GTS
bibendum έγραψε:Από την άλλη γυρίζουν πίσω παλι σε μισθούς και λοιπά.

< >

Νομιζω οτι απλα ειναι μεταφορα χρηματων απο φτωχους και αφελεις στους πλουσιους. Πολλες εταιρειες ειναι στην Μαλτα.