Καλώ τον Ζορζ στο εδώλιο.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

red_monster έγραψε:markvag έγραψε:
Καθαρά;;; ε, κάπου στο 2-3% των μισθωτών...άντε βαριά να είναι το 5% (δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα, άμα θέλετε τα ξαναβρίσκω, τα είχα βάλει παλιότερα).
Και το σταματάω εδώ, γιατί είμαστε off topic...
Το έχουμε ξαναπεί. Οι στατιστικές και η Ελληνική πραγματικότητα είναι έννοιές τσακωμένες

g8777 έγραψε:Ετοιμολογία
Καλώ τον Ζορζ στο εδώλιο.
markvag έγραψε:red_monster έγραψε:Το έχουμε ξαναπεί. Οι στατιστικές και η Ελληνική πραγματικότητα είναι έννοιές τσακωμένες
Όπως θέλεις... αν θέλεις να πιστεύεις πως στην Ελλάδα οι μισθοί είναι στα 3χίλιαρα+ επειδή έχεις 5 γνωστούς, ΟΚ, δικαίωμά σου. Αυτό βέβαια ούτε αλλάζει την πραγματικότητα, ούτε βοηθάει την κατάσταση (και ιδίως την κατάσταση των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που πρέπει να ζήσουν με ποσά της τάξεως των 400-500 ευρώ / μήνα και πολλοί να συντηρήσουν και οικογένεια).
Και, γενικότερο σχόλιο αυτό, καλό είναι να κοιτάμε καπ' καπ' τι παίζει και πέρα από τον κύκλο μας.
Zorz έγραψε:To νόημα του red_monster είναι ποιό; ότι υπάρχουν ορδές από κρυμμένους καλοπληρωμένους μισθωτούς;
), τα στοιχεία του εργανη δεν είναι πραγματικά, because Greek statistics και άρα πολλοί αμοίβονται πολύ καλύτερα απ' ότι δηλώνεται. Και φυσικά πως αυτός ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος για να πετάξει στα σκουπίδια το συμπέρασμά μου. 

mirage έγραψε:Μη γκρινιαζεις μετά ομως που είναι το κράτος.
italakias έγραψε:mirage έγραψε:Μη γκρινιαζεις μετά ομως που είναι το κράτος.
Και βεβαια θα γκρινιαζω.
Ειναι δουλεια του κρατους να κυνηγα την εισφοροδιαφυγη και οχι του πολιτη που εχει και ελαχιστες επιλογες εργασιας.
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]