- 12 Ιούλ 2017, 15:47
εκανα |λογοκρισία| στη ζωη μου , είμαι drop out τμηματος φυσικης αθήνας . Είσοδος 2007 , 3 χρόνια τουρίστας , 4 χρόνια ξανα πισω , αλλα όχι
με μεγάλη όρεξη + προβλημα υγιείας ... το άφησα . Στο μεταξυ έχω κάνει διάφορες δουλειές ( σερβιτόρος , συμβασιουχος στο ταχυδρομείο ,
υπάλληλος σε μεταξοτυπιο ...) . Δέν μπορω να συνεχίσω τη ζωή μου , τόσο βιοποριστικά ( δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 650Ε) όσο και εξαιτίας
αυτου δεν μπορω να σκεφτώ για οικογένοια στο μέλλον . Εχω πλέον κάποιους πόρους συγκεντρωμένους , κίνητρο και υπομονή ( άρα το 4 ωρες θα είναι το ελαχιστο μου )
μιας και μεχρι τα 4 χρίονια δεν θα χρειαστει να δουλεψω ( μπορει μόνο περιστασιακά) . Οι γονεις αφησαν να αιωρέιται
πιθανότητα μεταπτυχιακόυ έξω .
Για την πληροφορική στην κρήτη , απο το φυσικό έχω κάνει εισαγωγή προγραμματισμό με χρηση c# (εξαμηνιαίο μαθημα), καθως και κάποια βασικά πράγματα
σε java για δυο εργαστήρια .
Πληροφορική ήταν ο σκοπός μου , τον ιανουάριο οποτε και ξεκίνησα για τις εξετάσεις ....Εγραψα μόνο μαθηματικα (18,5) στα άλλα πάτωσα .Σύνολο 13268 μόρια .Τα οικονομικα προέκυψαν , ύστερα απο προτροπεές οικογένειας και γνωστων , με προβληματίζει
ιδιάιτερα τις τελευταιες 10 μέρες ,το δίλλημα πληροφορική ή οικονομικά.Τα οικονομικά , τα έχω στο μυαλό μου , μόνο σαν λυση για εξωτερικό μετα απο μεταπτυχιακό (90%), αλλιως στα λοιπα εδω επιχειρήσεις ή λογιστικό γρα
φείο , ε΄πειδή διαθέτω χώρο(επαγγελματικό) και χρόνο να προετοιμαστω..
Δεν με κρατάει τίποτε στην αθηνα ( γονεις , σχεση ...παρα μόνο οι φίλοι) . οπότε πάω και επαρχία .
Μπορω να πάω οπουδήποτε , αρκει να έχω επαγγελματικό μέλλον , έχω όρεξη για δουλειά , είμαι 28 , πολύ μεγάλος για αρκετά ,αλλα θέλωνα πιστευω
όχι τελειωμένη υπόθεση .
Οποιος θέλει να ρωτήσει κάτι , η να δώσει πληροφορίες σχετικά με τις σχολές της λίστας , ή να προτείνει κάτι άλλο
είναι ελευθερος να το κάνει ..
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την ενασχόληση και τις απαντήσεις .