Focusman91 έγραψε:Μ αρεσει που σημερα ειδα την αφεντομουτσουναρα μου πρωτοσελιδο στο army.gr σε αρθρο για την τελετη απολυσης μας.

βύσμαααααα
Focusman91 έγραψε:Μ αρεσει που σημερα ειδα την αφεντομουτσουναρα μου πρωτοσελιδο στο army.gr σε αρθρο για την τελετη απολυσης μας.

Δεν μ αρεσει που συζηταγαμε με τηννα παμε καπου εξωτερικο τα Χριστουγεννα, μετα το εξωτερικο εγινε Μετσοβο. Μετα το Μέτσοβο, εγιναν Χριστουγεννα σε σπιτι φιλων στη Θεσσαλονικη και στο τελος επειδη πλησιαζει η εξεταστικη του μεταπτυχιακου, μας βλεπω να πηγαινουμε μονο μεχρι τον τοπ χειμερινο προορισμο Αγιο Κωνσταντινο Φθιωτιδας.
g8777 έγραψε:Αν εισαι αυτος με το μουστακι ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.Έχεις κατι με τον Φρέντυ Μερκιουρι?
dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Αν εισαι αυτος με το μουστακι ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.Έχεις κατι με τον Φρέντυ Μερκιουρι?
Ο πρώτος δεξιά του στρατηγού πρέπει να είναι, έχει φάτσα ψαρακα ακόμα και την μέρα που απολύεται συν ότι κάθεται προσοχή με το χέρι σε σωστή θέση.
< >
dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Αν εισαι αυτος με το μουστακι ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.Έχεις κατι με τον Φρέντυ Μερκιουρι?
Ο πρώτος δεξιά του στρατηγού πρέπει να είναι, έχει φάτσα ψαρακα ακόμα και την μέρα που απολύεται συν ότι κάθεται προσοχή με το χέρι σε σωστή θέση.
< >
Focusman91 έγραψε:dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Αν εισαι αυτος με το μουστακι ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.Έχεις κατι με τον Φρέντυ Μερκιουρι?
< >
Γνωριζόμαστε απο καπου??![]()
![]()

Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]