Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
JimClark έγραψε:Δε μου αρέσει που την Κυριακή εμμέσω διημέρου που γλυκοπερίμενα να ξελασκάρω και ενώ ήμασταν Μέτσοβο, βράδυ 1 η ώρα η μικρή ξυπνησε με οξεία λαρυγγίτιδα , βήχα σκυλίσιο και δυσκολία αναπνοής. Το γνωστό παιδοφάρμακο - κορτιζόνη δε βρισκοταν πουθενά, στο Μ'έτσοβο τα 2-3 φαρμακεία να ειναι κλειστά, πα στο πανικό μου μέσα στη βροχή να πηγαίνω Γιάννενα και πάλι να μη βρίσκεται ούτε ένα διανυκτερεύον . Εμ δε με έκοψε να τηλ στο 11880 ή και να ενοχλήσω τον koubeast ή κάποιο μέλος φόρουμ (αλλά 2.30 ώρα δεν τολμούσα να ενοχλήσω)

Γυρίσαμε πίσω και ταξιδεέψαμε απο τις 3.30 η ώρα ως τις 6μιση με μισοανοιχτό το ένα παράθυρο για να υπάρχει υγρασία....

Αισιως γλιτώσαμε νοσοκομείο κτλ :tomato: ολα πάνε καλύτερα
Περαστικά της μικρής! Γιατί δεν πήγες στο Κέντρο Υγείας που θα είχε και γιατρό και soldesanil?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:Τι σκατά, όλα τα νέα παιδάκια το ίδιο "θέμα" έχουν; Πριν μια βδομάδα τα ίδια έπαθε η δικιά μας, τα ίδια κάθε χρόνο βασικά. Και από φίλους κτλ ακούω συνέχεια... soldesanil , aerolin , flixotide. Η γενιά μας δεν είχε τέτοια, τι άλλαξε;
Τι άλλαξε;
Η ποιότητα του αέρα, ο τρόπος ζωής, το κλείσιμο στο σπίτι;

Δεν ξέρω.

Πάντως όλες αυτές οι ξαφνικές ασθένειες στον γιό σταμάτησαν στα 7 του χρόνια.
Πλέον δεν αρρωσταίνει συχνά, αλλά αν πάμε κάπου τα παίρνουμε μαζί από συνήθεια περισσότερο.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#554923 Αυτό ακριβώς αναρωτιομουν και εγώ σαξονα. Εμείς κάνα πονσταν να παίρναμε, τώρα τα προαναφερόμενα είναι εκ των ων ουκ άνευ. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#554927 Στο κέντρο υγείας Μετσόβου δεν είχαν κάτι να βοηθήσουν την κατασταση, οποτε απο το να πάμε Γιάννενα , γυρίσαμε πίσω. Η υγρασία του βραδυού είχε βοηθήσει τα μέγιστα.

Ντω μεταξύ να πω την αληθεια τουλάχ το Μέτσοβο - Γιαννενα κ πίσω με εκεινες συνθήκες ήταν μια μικρή απόλαυση.
Άβαταρ μέλους
By djalma
#554928 Σε επαρχιακά μέρη τα φαρμακεία είναι 24 ώρες διαθέσιμα στους ασθενείς. Δεν υπάρχουν (συνήθως) διανυκτερευσεις και λειτουργεί το σύστημα του τηλεφώνου και της "όχλησης".

Εδιτ, με πρόλαβε ο κυρ80 :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#554938 Θα σας πω ίσως τί άλλαξε.... Η γρήγορη επαφή με άλλα παιδάκια.
Μέχρι το Σεπτέμβριο είχα νταντά. Η οποία, μαζί με τη γυναίκα μου, είχε αναλάβει την φροντίδα τους. Μόνο τα δικά μου, μέσα στο σπίτι μου. Αν ήταν κρυωμένη ή άρρωστη δεν ερχόταν.
Φέτος τα έστειλα παιδικό... Και έχουμε γ@μηθεί οικογενειακώς.... Όσο και να τα προσέξουν, βάζουν πράγματα στο στόμα... Παιχνίδια, πιπίλες και γενικά όσα μωρά έχω δει, ένα πράγμα σκέφτονται όταν βλέπουν κάτι καινούριο..."Αυτό χωράει στο στόμα μου;;;".
Εμένα με μεγάλωσε νταντά, και δεν αρρώστησα μικρός. Το ίδιο και του αδερφού μου τα αγόρια, τα μεγάλωσε η γυναίκα του. Μόλις πήγα-πήγανε νήπια, όλες οι αρρώστιες ήρθαν μαζί...
Της αδερφής μου που τα έστειλε πάνω στον χρόνο παιδικό, φούλ άρρωστα για κανένα χρόνο. Δεν ξαναρρώστησαν, εκτός από κάτι μικροασθένειες.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
JimClark έγραψε:Στο κέντρο υγείας Μετσόβου δεν είχαν κάτι να βοηθήσουν την κατασταση, οποτε απο το να πάμε Γιάννενα , γυρίσαμε πίσω. Η υγρασία του βραδυού είχε βοηθήσει τα μέγιστα.

Ντω μεταξύ να πω την αληθεια τουλάχ το Μέτσοβο - Γιαννενα κ πίσω με εκεινες συνθήκες ήταν μια μικρή απόλαυση.
Δεν είχαν κάτι να αντιμετωπίσουν λαρυγγίτιδα στο Κέντρο Υγείας? Τι να πω, αυτά είναι από τα βασικά...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
JimClark έγραψε:

Κανόνισε χρόνο, μόλις πάρω το ντάτσουν.... Σε θέλω για ιχνηλάτη, έχω να πάω χρόνια. Θα πάρουμε και 2 ακόμα καλόπαιδα που έχω στο νου... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#554947 kyr, δεν αναφέρομαι γενικά σε ασθένειες, που είναι λογικό να μεταδίδονται σε παιδικούς σταθμούς, αλλά σε συγκεκριμένη ασθένειες: λαρυγγίτιδες, λαρυγγόσπασμους κτλ που έχω την εντύπωση παθαίνουν συχνότερα τα νέα παιδιά (έναντι ημών που δε θυμάμαι να είχαμε τέτοια θεματακια, σε μια εποχή που ακόμα και το κάπνισμα θεωρούνταν νορμάλ)
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#554953 Αδύνατο να μην εχει διανυκτερεύουν στα Γιάννενα, μη λεμε κουταμαρες :dizzy:
Αυτά είναι κανονισμενα δια νομου
Και στο ΜΜέτσοβο στάνταρ θα έπαιζε το σύστημα τηλέφωνο, αλλά ας μην πάρω και ορκο
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#554955 τα 2 τηλέφωνα που ειχε έξω απο τα 2 φαρμακεία δεν απάντησαν ποτέ στο Μέτσοβο

το 1188888 επιβεβαίωσε οτι δε υπάρχει διανυκτερεύον στα Γιάννενα, και το τηλ που μου δώσανε στο κέντρο υγείας στα Γιάννενα πάλι δεν απάντησε.

:metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#554957 Αποκλείεται να μην υπήρχε διανυκτερευον στα όμορφα Ιωάννινα. Απλά στο 11888 δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα.

[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=kostas.menu.afarmakeia&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dφαρμακεία+αντροιντ&pcampaignid=APPU_1_SbkOXPnNCo_TkwXU9o7wCw[/url]

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#554960 τι να πω . σε 3 λίστες που είδα, είχε σαββάτο 2 ως 21.30 και μετά από κυριακή 08.00 ως κ μετά.

Να πω την αλήθεια φάουλ , 1 που δεν είχα κάμερα για μερικά απίστευτα σκηνικά κ 2 που δεν πήρα τον Κουμπήστ που απλά θα ήταν σε κανα ξενύχτι με "φάρμακα" σωστά :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#554974 https://www.vrisko.gr/efimeries-farmakeion/ioannina/

Μην επιμένεις, είναι υποχρεωμένοι εκ του νομου να έχουν διανυκτερευοντα :s_dunno

Εδώ στη Λευκάδα καταχείμωνο και έχει δύο, στα Γιάννενα δε θα χει?
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#554977 Το αυτό, και επιμένω. Η ίδια λίστα δεν έδειχνε κανένα να είναι ανοιχτό 3 η ώρα για διανυκτερεύον Σαββατο βράδυ. Είχε 3 που ανοίγαν Κυριακή 8.00 και είχαν κ τα 3 ρολά. Αν μπορεί κάποιος να ανατρέξει το αρχείο...