Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
REALZEUS έγραψε:
GTS έγραψε:Eχεις μείνει λίγο πίσω, δεν είναι Αμερικανοί αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα.

Για το χτύπημα στο σχολείο όλες οι πηγές συγκλίνουν στους Αμερικανούς πάντως.

εδιτ
Τελευταία επεξεργασία από GTS και 21 Μαρ 2026, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#903183 Δεν κατάλαβα το σχόλιο. Τι εννοούμε πως η χώρα έχει πέσει από μέσα; Πως αποφασίζουν οι Ισραηλινοί, αντί οι Αμερικανοί;
Έχουν εξαγοραστεί; Ή εκβιάζονται όπως οι δικοί μας με κάνα Predator;
Άβαταρ μέλους
By GTS
Isambard έγραψε:Δεν κατάλαβα το σχόλιο. Τι εννοούμε πως η χώρα έχει πέσει από μέσα; Πως αποφασίζουν οι Ισραηλινοί, αντί οι Αμερικανοί;

εδιτ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903193 Ο αμ.πρόεδρος έχει λέει τη δυνατότητα να ξεκινάει πόλεμο αλλά μετά από 30 μέρες για να συνεχιστεί πρέπει να ψηφίσουν θετικά το κογκρέσο και η γερουσία. Απορώ, αυτά τα διαδικαστικά γιατί γίνονται γνωστά σε εμάς, το ευρύ κοινό , τώρα και όχι νωρίτερα ;
Και για την Κίνα άκουσα ότι έχει απόθεμα 1,3 Δις βαρέλια , με τα οποία καλύπτει ανάγκες 4 μηνών .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903196 60+30 μέρες λέει εδώ:
The War Powers Resolution requires the president to notify Congress within 48 hours of committing armed forces to military action and forbids armed forces from remaining for more than 60 days, with a further 30-day withdrawal period, without congressional authorization for use of military force (AUMF) or a declaration of war by the United States
https://en.wikipedia.org/wiki/War_Powers_Resolution
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
GTS έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
GTS έγραψε:Eχεις μείνει λίγο πίσω, δεν είναι Αμερικανοί αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα.

Για το χτύπημα στο σχολείο όλες οι πηγές συγκλίνουν στους Αμερικανούς πάντως.

εδιτ

otso έγραψε:προφανως δεν ειναι ερυθροδερμοι , αλλά και ποτε ηταν ;

Isambard έγραψε:Δεν κατάλαβα το σχόλιο. Τι εννοούμε πως η χώρα έχει πέσει από μέσα; Πως αποφασίζουν οι Ισραηλινοί, αντί οι Αμερικανοί;

mousatos έγραψε:both, έτσι λένε , δεν ξέρω αν ισχύει.

GTS έγραψε:

εδιτ

Eπειδη διεγραφη απο μελος απαντηση που προκαλεσε αλλη απαντηση και ολη η συζητηση πλεον δεν βγαζει νοημα, ο χρονος επεξεργασιας - διαγραφης δημοσιευσης περιοριστηκε στα 10 λεπτα. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903198 Αν αντί για edit ο GTS έκαμνε delete θα ήταν όλα πόμπα. Μπορούσε να κάνει delete και δεν το έκανε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:Αν αντί για edit ο GTS έκαμνε delete θα ήταν όλα πόμπα. Μπορούσε να κάνει delete και δεν το έκανε.

Οχι δεν θα ηταν πομπα. Παλι θα μπορουσε να απαντησει καποιος. Αλλα οπως ηταν στις 2 ωρες μπορουσαν να υπαρξουν πολλες δημοσιευσεις οι οποιες θα ηταν ολες ασχετες πλεον.

Δεν καταλαβαινω γιατι να μην υποστηριξει καποιος την αποψη του, αφου την εγραψε αρχικα και δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει τοσος πολυ χρονος επεξεργασιας της, οποτε αλλαχθηκε
Άβαταρ μέλους
By mousatos
PaNick67 έγραψε: οπως ηταν στις 2 ωρες μπορουσαν να υπαρξουν πολλες δημοσιευσεις οι οποιες θα ηταν ολες ασχετες πλεον.

πολλές δημοσιεύσεις από ποιους ; από τα 10 άτομα που έχουν απομείνει ;
Άβαταρ μέλους
By Serf

:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
PaNick67 έγραψε:Eπειδη διεγραφη απο μελος απαντηση που προκαλεσε αλλη απαντηση και ολη η συζητηση πλεον δεν βγαζει νοημα, ο χρονος επεξεργασιας - διαγραφης δημοσιευσης περιοριστηκε στα 10 λεπτα. [Admin]

Δεν θέλω να κάνω back seat moderating, και ίσως πρέπει να μεταφερθεί στα τεχνικά θέματα του φόρουμ αυτή η παρέμβασή μου, αλλά νομίζω ότι αυτό περιορίζει τους συμμετέχοντες που θέλουν να κάνουν καλοπροαίρετες διορθώσεις (π.χ. σε ορθογραφικά). Δε νομίζω ότι αυτός ο περιορισμός βοηθάει στην ορθή λειτουργία του φόρουμ. Με όλον τον σεβασμό.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
REALZEUS έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Eπειδη διεγραφη απο μελος απαντηση που προκαλεσε αλλη απαντηση και ολη η συζητηση πλεον δεν βγαζει νοημα, ο χρονος επεξεργασιας - διαγραφης δημοσιευσης περιοριστηκε στα 10 λεπτα. [Admin]

Δεν θέλω να κάνω back seat moderating, και ίσως πρέπει να μεταφερθεί στα τεχνικά θέματα του φόρουμ αυτή η παρέμβασή μου, αλλά νομίζω ότι αυτό περιορίζει τους συμμετέχοντες που θέλουν να κάνουν καλοπροαίρετες διορθώσεις (π.χ. σε ορθογραφικά). Δε νομίζω ότι αυτός ο περιορισμός βοηθάει στην ορθή λειτουργία του φόρουμ. Με όλον τον σεβασμό.
Μα για αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχει η περίοδος χάριτος 10 λεπτών. Το στέλνεις το τσεκάρεις βλέπεις κάτι λάθος το διορθώνεις. Πιο μετά ζητάς από κάποιον mod να στο διορθώσει.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#903243 Ενδιαφέροντα βίντεο, λένε ότι η Ελλάδα κερδίζει το ενδιαφέρον και στρατιωτικές επενδύσεις των ΗΠΑ και ότι η Τουρκία υποβαθμίζεται.
Και ότι οι ΗΠΑ επενδύουν στην Ελευσίνα και Αλεξανδρούπολη για να μην εξαρτώνται από τον Πειραιά που ελέγχεται από τους Κινέζους.

https://www.youtube.com/watch?v=yh0jyseFLXM
https://www.youtube.com/watch?v=t5QE6U_x75Y

Κατά πόσον ισχύουν αυτά που λέει;;