REALZEUS έγραψε:GTS έγραψε:Eχεις μείνει λίγο πίσω, δεν είναι Αμερικανοί αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα.
Για το χτύπημα στο σχολείο όλες οι πηγές συγκλίνουν στους Αμερικανούς πάντως.
εδιτ
REALZEUS έγραψε:GTS έγραψε:Eχεις μείνει λίγο πίσω, δεν είναι Αμερικανοί αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα.
Isambard έγραψε:Δεν κατάλαβα το σχόλιο. Τι εννοούμε πως η χώρα έχει πέσει από μέσα; Πως αποφασίζουν οι Ισραηλινοί, αντί οι Αμερικανοί;
Έχουν εξαγοραστεί; Ή εκβιάζονται όπως οι δικοί μας με κάνα Predator;
GTS έγραψε:REALZEUS έγραψε:GTS έγραψε:Eχεις μείνει λίγο πίσω, δεν είναι Αμερικανοί αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα.
εδιτ
otso έγραψε:προφανως δεν ειναι ερυθροδερμοι , αλλά και ποτε ηταν ;
Isambard έγραψε:Δεν κατάλαβα το σχόλιο. Τι εννοούμε πως η χώρα έχει πέσει από μέσα; Πως αποφασίζουν οι Ισραηλινοί, αντί οι Αμερικανοί;
mousatos έγραψε:both, έτσι λένε , δεν ξέρω αν ισχύει.
GTS έγραψε:Isambard έγραψε:Δεν κατάλαβα το σχόλιο. Τι εννοούμε πως η χώρα έχει πέσει από μέσα; Πως αποφασίζουν οι Ισραηλινοί, αντί οι Αμερικανοί;
εδιτ
mousatos έγραψε:Αν αντί για edit ο GTS έκαμνε delete θα ήταν όλα πόμπα. Μπορούσε να κάνει delete και δεν το έκανε.
PaNick67 έγραψε: οπως ηταν στις 2 ωρες μπορουσαν να υπαρξουν πολλες δημοσιευσεις οι οποιες θα ηταν ολες ασχετες πλεον.
PaNick67 έγραψε:Eπειδη διεγραφη απο μελος απαντηση που προκαλεσε αλλη απαντηση και ολη η συζητηση πλεον δεν βγαζει νοημα, ο χρονος επεξεργασιας - διαγραφης δημοσιευσης περιοριστηκε στα 10 λεπτα. [Admin]
REALZEUS έγραψε:Μα για αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχει η περίοδος χάριτος 10 λεπτών. Το στέλνεις το τσεκάρεις βλέπεις κάτι λάθος το διορθώνεις. Πιο μετά ζητάς από κάποιον mod να στο διορθώσει.PaNick67 έγραψε:Eπειδη διεγραφη απο μελος απαντηση που προκαλεσε αλλη απαντηση και ολη η συζητηση πλεον δεν βγαζει νοημα, ο χρονος επεξεργασιας - διαγραφης δημοσιευσης περιοριστηκε στα 10 λεπτα. [Admin]
Δεν θέλω να κάνω back seat moderating, και ίσως πρέπει να μεταφερθεί στα τεχνικά θέματα του φόρουμ αυτή η παρέμβασή μου, αλλά νομίζω ότι αυτό περιορίζει τους συμμετέχοντες που θέλουν να κάνουν καλοπροαίρετες διορθώσεις (π.χ. σε ορθογραφικά). Δε νομίζω ότι αυτός ο περιορισμός βοηθάει στην ορθή λειτουργία του φόρουμ. Με όλον τον σεβασμό.
Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]