Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
REALZEUS έγραψε:Ναι, αλλά μόνο για τις Νουτέλες κάνεις κάλεσμα. Θαρρείς και είμαστε 12χρονα, ξέρω 'γω. Για μας τους 40+ τίποτα... :s_tongue

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#552547 ΗΣΥΧΑΣΤΕ :adminpower: τέκνα μου

ο Θεος ειναι μεγαλος και δεν δινει Σολομωντειες λυσεις. :adminpower:

ΦΑΓΕ Ελτεε :eat:

ΠΙΕΣ Διακομ' :s_drinks

ΦΑΤΕ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΟ

:rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#552553 Τζι μου, προσκυνώ!!! :s_drinks
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 26 Νοέμ 2018, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#552980 Σήμερα "κοιμήσαμε" τη μια γατούλα μας... Η γριούλα-pinky ήταν το παιδί μας(με τη σύζυγο) από τα φοιτητικά μας χρόνια. Το 2001 ήρθε στη ζωή και την κρατήσαμε γιατί ήταν το μοναδικό γατάκι από τα 4 που έβγαλε η μαμά της, που δεν πήγαινε να θηλάσει... Από το χωριό μας ακολούθησε στην πόλη. ΣΚ εκδρομές πάντα μαζί κλπ. Ο ερχομός των διδύμων την έστειλε στο σπίτι της πεθεράς μου. Πλέον δεν μπορούσε εκτός σπιτιού, την έδερναν οι πιο νέες γάτες που έχουμε. Μάλλον καρκίνος κάπου στο συκώτι λέει ο γιατρός, αλλά δεν πήγαινε άλλο γιατί είχε μείνει μόνο πέτσα και κόκκαλα. Έκλαιγε τις τελευταίες 2 ημέρες ασταμάτητα. Τα παυσίπονα δεν την έπιαναν. Έκανε εμετό ότι δεν είχε βγάλει σε όλη της τη ζωή. Φεύγει βέβαια 17 ετών και καλοζωισμένη, αλλά ήταν σχεδόν μέλος της οικογένειας.. :(