Πραγματικά είναι πολύ διαφορετικά τα "θέλω" της τελευταίας δεκαετίας, σε σχέση με την προηγούμενη.
< Note >
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

kyr80 έγραψε:Σε υγραερίου ψησατε ποτέ ή μόνο ότι βλέπετε;
Γιατί και εγώ τα ίδια έλεγα, μέχρι να πάρω....
Είναι σαν τα αυτόματα αυτοκίνητα. Παλιά ήθελα χειροκίνητο, για την pure αίσθηση... Τώρα βγάζω σπυριά όταν αλλάζω ταχύτητες.
< Note >
edmond έγραψε:Γουστάρω την παραπάνω φάση, δεν μου αρέσει όμως η υγραερίου. Προσωπική η άποψη βέβαια αν και υπάρχουν οι "εμπεριστατωμένοι" εχθροί της. Αυτοί που θέλουν ΜΟΝΟ τα κάρβουνα. Εγω τα θέλω καθαρά για την φάση. Δεν συγκρίνεται βέβαια η μανούρα αλλά δεν βαριέσαι. Απο μικρό παιδάκι ο παππούς μου (στο κοντοχώρι του otso) με μάθαινε τα του ψησίματος. Μέγιστος ψήστης, έβγαζε λουκούμι και τα πιο χοντρά κρέατα. Και ο πατέρας μου ακολουθεί στην ικανότητα και ακολουθώ και γω η αυτού ταπεινότης.
REALZEUS έγραψε:edmond έγραψε:Γουστάρω την παραπάνω φάση, δεν μου αρέσει όμως η υγραερίου. Προσωπική η άποψη βέβαια αν και υπάρχουν οι "εμπεριστατωμένοι" εχθροί της. Αυτοί που θέλουν ΜΟΝΟ τα κάρβουνα. Εγω τα θέλω καθαρά για την φάση. Δεν συγκρίνεται βέβαια η μανούρα αλλά δεν βαριέσαι. Απο μικρό παιδάκι ο παππούς μου (στο κοντοχώρι του otso) με μάθαινε τα του ψησίματος. Μέγιστος ψήστης, έβγαζε λουκούμι και τα πιο χοντρά κρέατα. Και ο πατέρας μου ακολουθεί στην ικανότητα και ακολουθώ και γω η αυτού ταπεινότης.
Το κάρβουνο όμως είναι ανθυγιεινό.

QsisVTS έγραψε:πανευρωπαϊκό φαινόμενο; κι εγώ έκανα μια ώρα από τη μισή που κάνω ιδανικά
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]