Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#552015 Το ξέρω... Σε λίγο 40ριζουμε...
Πραγματικά είναι πολύ διαφορετικά τα "θέλω" της τελευταίας δεκαετίας, σε σχέση με την προηγούμενη.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kyr80 έγραψε:Σε υγραερίου ψησατε ποτέ ή μόνο ότι βλέπετε;
Γιατί και εγώ τα ίδια έλεγα, μέχρι να πάρω....
Είναι σαν τα αυτόματα αυτοκίνητα. Παλιά ήθελα χειροκίνητο, για την pure αίσθηση... Τώρα βγάζω σπυριά όταν αλλάζω ταχύτητες.

< Note >

Οσον αφορα τα αυτοματα συμφωνω. Για 1 εβδομαδα ειχα στα χερια μου ενα συγχρονο αυτοματο και αναθεωρησα τη θεωρια μου περι γουστου που βγαζεις με τα χειροκινητα. Αισθανθηκα οτι εχω μεινει πολυυυυυ πισω!

Αλλα οσον αφορα το διλημμα καρβουνο ή υγραεριο, επιμενω οτι η καρβουνιλα δινει ενα κλικ στη γευση (και εχω φαει πολλες φορες ψημενα σε υγραεριο που εχει ενας φιλος). Αλλα οπως ειπα και πριν γουσταρω την ολη διαδικασια με τη φωτια και επισης την πολυ μεγαλυτερη σχαρα. Δεν ειναι η γευση ο βασικος παραγοντας που γερνει τη ζυγαρια προς το καρβουνο στην περιπτωση μου!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
edmond έγραψε:Γουστάρω την παραπάνω φάση, δεν μου αρέσει όμως η υγραερίου. Προσωπική η άποψη βέβαια αν και υπάρχουν οι "εμπεριστατωμένοι" εχθροί της. Αυτοί που θέλουν ΜΟΝΟ τα κάρβουνα. Εγω τα θέλω καθαρά για την φάση. Δεν συγκρίνεται βέβαια η μανούρα αλλά δεν βαριέσαι. Απο μικρό παιδάκι ο παππούς μου (στο κοντοχώρι του otso) με μάθαινε τα του ψησίματος. Μέγιστος ψήστης, έβγαζε λουκούμι και τα πιο χοντρά κρέατα. Και ο πατέρας μου ακολουθεί στην ικανότητα και ακολουθώ και γω η αυτού ταπεινότης.

Το κάρβουνο όμως είναι ανθυγιεινό.
Άβαταρ μέλους
By elteo
REALZEUS έγραψε:
edmond έγραψε:Γουστάρω την παραπάνω φάση, δεν μου αρέσει όμως η υγραερίου. Προσωπική η άποψη βέβαια αν και υπάρχουν οι "εμπεριστατωμένοι" εχθροί της. Αυτοί που θέλουν ΜΟΝΟ τα κάρβουνα. Εγω τα θέλω καθαρά για την φάση. Δεν συγκρίνεται βέβαια η μανούρα αλλά δεν βαριέσαι. Απο μικρό παιδάκι ο παππούς μου (στο κοντοχώρι του otso) με μάθαινε τα του ψησίματος. Μέγιστος ψήστης, έβγαζε λουκούμι και τα πιο χοντρά κρέατα. Και ο πατέρας μου ακολουθεί στην ικανότητα και ακολουθώ και γω η αυτού ταπεινότης.

Το κάρβουνο όμως είναι ανθυγιεινό.

Και το αλκοόλ ανθυγιεινό είναι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#552337 Εεεεε.... όλα δικά σας τα θέλετε! :lol: :lol:

Lobying για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας και στην Ελλάδα. :iconcool: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#552358 και μετά θα έχουμε περιστατικά όπως αυτό:
https://www.nzherald.co.nz//nz/news/art ... ref=clavis
At the peak of her addiction, Elizabeth Baird rammed her car into the back of another at 165km/h, believing its boot was a portal to parallel universe.

Oh wait! Ήδη έχουμε , εξηγούνται έτσι μερικά ανεξήγητα .
Άβαταρ μέλους
By markvag
#552367 Ενώ με το αλκοόλ δεν έχουμε κανένα περιστατικό, που είναι νομιμότατη η κατανάλωσή του (όχι πριν από οδήγηση, αλλά "ελαμωρετωρασιγατοελεγχω"... :vava:

Προφανώς βέβαια τα παραπάνω ποστ μου ήταν χιουμοριστικά, έτσι;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#552403 Δε μου άρεσε το κοκομπλοκο άπο κίνηση σήμερα, record setting : 62 λεπτά να πάω στο σχολείο και μετά στη δουλειά.
~23 minutes έγραψε το start stop
Άβαταρ μέλους
By elteo
QsisVTS έγραψε:πανευρωπαϊκό φαινόμενο; κι εγώ έκανα μια ώρα από τη μισή που κάνω ιδανικά

Τετάρτη που θα έχουν όλα (αστικά, τρόλει, τραμ, μετρό) απεργία να σε δω :shifty: